157

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ критично състояние 1028 грешка в предишния пост.

156

Тонката

преди 4 години

Преди 2 дни тук един пишман бизнесмен, симпатизант на президент Радев:):):):)ми обясняваше как дал рушвет и купил 42 000 маски по 20ст. и после щял да ги продава по 3.20 парчето за да забогатее:):):):)Аз също се бях запасил с около 1000 бройки и днес отидох и ги дарих в училището на дъщеря ми:):):):):)Моите даже бяха от тези скъпите с филтър:):):):):)

155

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyТоку-що го копирах и отворих. Отваря се. Като копираш от днесбг излиза един текст "прочетете още..." махни излишния текст до наклонената черта. Данните са много подробни. ако живееш наистина в Италия сигурно те интересува - към момента 12462 регистрирани, нови случаи 2313, починали 827, нови починали 196, активни случаи 10 590, в критично състояние 2028.

154

Въпросчо

преди 4 години

Варно ли е , че прецедентът Радеф и Корнелия Нинова са отлетели за Русия , защото там няма корона вирус ? Те знаели , че вируса е пуснат от руснаците и само там имат ваксина.

153

IBM Fake NEWS

преди 4 години

ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ?!?!?!Познайте, какво ще се случи скоро? Уредихте ли си Вашите хора в яките корпорации с по 100-5000 човека? Е, сега ще видите за кво редуциране става дума.

152

АнонимеН

преди 4 години

ПИРОГОВ ОБЯВИ , ЧЕ БОРИСОВ НИТО ЛЕКАРСТВА НИТО ПАРИ ДАВА СРЕЩУ КОРОНА ВИРУСА И , ЧЕ САМО МОГАТ ДА ВИ СЛОЖАТ НА АПАРАТ ЗА ДИШАНЕ И ДА ЧАКАТЕ МЪЧИТЕЛНАТА СМЪРТ АКО СТЕ СТАР ИЛИ С ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАТО АСМА ДИАБЕТ УВРЕЖДАНЕ НА БЪБРЕЦИТЕ И ПОДОБНИ!

151

Анонимен

преди 4 години

СЗО защо не се свържат с българския патриарх - той има ясен план как с богослужения да решат проблема.

150

Анонимен

преди 4 години

Питам се защо след като в цяла Италия е плъзнал вируса о хората *** като мухи от него у Ватикана няма такова нещо..Да сте чули ония рептили-папата и кюретата му у Ватикана въпреки ,че всички са дърти някой от тях да се е разболял.

149

Bad Company

преди 4 години

До Анонимен 159И като пишеш линкове които не се отварят , "по-достоверен " ли си?

148

до прост като гъдулк

преди 4 години

Изпускаш важния момена, че тази зараза съществува едва от има-няма 2-3 месеца и тепърва ще виждаме истинските измерения на щетите. Всякакви сметки и статистики всеки ден се променят и излизат криви. До вчера плямпаха как високите температури ще убиват вируса, днес обърнаха палачинката. Щото никой, дори лекарите, не е наясно какво точно се случва, защо и какво предстои. Едно е ясно - животът никога повече няма да е същият, колкото и да не ви се вярва!

147

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Нали искахте трети пол? Нали искахте да взимате децата, щяхте империя на АНТИХРИСТА да построите още преди да се е разкрил.Е, май плановете на Бог са други.Иисус казва на своите апостоли:"Идете и проповядвайте Словото. Ще Ви гонят, бият,тровят,нараняват. Нищо И никой няма да може да Ви спре. Няма да има болест или отрова, която да Ви спре. Едни ще Ви изгонят, а Вие идете при другите, които Ме приемат".Кво стане бе толерасти? Педофили? Спинаджии? Кво стана? Сменихте ли си пола на децата щот

146

"... коронавиру

преди 4 години

Оправете си заглавието, мили хора! Що за неграмотност? Толкоз ли сте зле с българския?

145

дървосекач гербер

преди 4 години

Цветанов е горе на терасата с асансьораама и там ще го хване вирусааз съм на село в горатащото трябва да бачкам за да се изхранвами може да ме подмине

144

АнонимеН

преди 4 години

НАЧИ ПРОЧЕТОХ , ЧЕ В ГЕРМАНИЯ ДАВАТ ОГРОМНИ СУМИ И ЛЕКУВАТ БОЛНИТЕ СЪС СКЪПИ ПРЕПАРАТИ СЪЗДАДЕНИ СРЕЩУ ЕБОЛА И ДРУГИ И НИЩО ЧУДНО ЗАТОВА СМЪРТНОСТТА ТАМ ДА Е НИСКА!!!КОГА МИСЛИТЕ , ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ СЕ БРЪКНЕ ДА ИЗВАДИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА ВСЕКИ ТЕЖКО БОЛЕН ОТ КОРОНА ВИРУС!!! ПОГОЛОВНО МРЕНЕ ТОВА ЩЕ Е ТУК!

143

прост като гъдулка

преди 4 години

Хайде малко да посмятаме: заболели в света към 20.00 часа българско време: 121 564 , излекувани - 66 239, починали - 4 373, населението на скъпата ни планета е приблизително 7 782 000 000 000, колко е процента на заразените и колко е процента на оздравелите, мисля, че всеки ще си направи простата сметка.

142

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Има и умни лекари и медицински раб. Разбраха, че ПАНДЕМИЯ не може да бъде спряна докато не умре поне едно 60% и веднага почнаха да хвърлят оставки.Другите , които са в СУПЕР РИСКОВА ГРУПА И ПОТЕНЦИАЛНИ МЪРТЪВЦИ СА ШОФЬОРИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. ГОРКИТЕ , ДАЛИ ИМ ПО ЕДНА МАСКА ОТ 50 стотинки. Ще чакаш тая маска да те опази.

141

хаха

преди 4 години

Един ден, когато либерастите ги няма от лицето на земята в учебниците по история ще пише. "В онези тъмни дни, когато безумци са управлявали планетата Земя, когато всички народи и раси са пътували свободно по цял свят, без никакъв контрол се появява смъртоносен вирус.Въпреки предупрежденията от страната от където тръгва заразата, убийците с вратовръзки не затвярят границите на страните си и така обричат народите си на смърт.Нека се учим от историята."

140

Анонимен

преди 4 години

До Bad Company 149Информацията е оттукhttps://worldometers.info/coronavirus/

139

Вуте

преди 4 години

спокойно мериканците го пуснахаонио че го спрат

138

IBM Fake NEWS

преди 4 години

ПЪРВИ ЩЕ ИЗМРАТ ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ ПОЛЗВАТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И МЕТРО СОФИЯ.Много пр÷ост@$и хора има. Вместо да си вземат едно колело за 200 лв. Било им далече работата? Еми умирай тогава, тъ!$@паци.КАТО ТИ СЛОЖАТ ТРЪБАТА ДА ТЕ ИНТУБИРАТ ЧАСОВЕ ПРЕДИ ДА УМРЕШ ЩЕ СЕ СЕТИШ ЗА ТОЗИ КОМЕНТАР.