69

Анонимен

преди 4 години

Яжте кисело мляко и не се бойте.Имаме си бацил Български и той ни пази от такива работи векове!!!!

68

Държавен чиновник

преди 4 години

:( Баси ! :( Вече се чудя дали да не си пускам 10 - 15 дни отпуск и да изчезвам по далеч от големите градове. В моя случай - София. Имам колежка от моя отдел , която от 2 седмици е в болнични и НЕ може да се оправи нещо. Заедно с мъжа й бяха доста зле. Май са започнали да се подобряват - но много време продължи... Още две - три колежки бяха зле здравословно - но значително по леко ... Дано е бил някой от другите два - три грипни щама , които обикалят сега. ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ , БЪЛГАРИ !!!

67

Анонимен

преди 4 години

И тези пари ще откраднат, както беше за овцете, козите, прасетата....

66

Анонимен

преди 4 години

Абе ЕС отпуска едни милиони за борба с корона.Ако няма при нас,няма да ни отпуснат милиони!Никакъв вирус няма всичко е пропаганда да се усвоят едни пари!

65

Анонимен

преди 4 години

Начи на тоя не му е грижа ще има ли заразени и колко, ще има ли жертви и колко... неговата работа била здравната система да издържи. Готин гербаджия.

64

прост човечец

преди 4 години

Тя системата ще издържи ама за хората не е сигурно

63

Анонимен

преди 4 години

Тепърва ще се види здравната система в какъв колапс Е,а и не само ТЯ,тая криза ще сложи край на крадливата шайка!

62

Анонимен

преди 4 години

ТРЯБВА НЕ ОЗНАЧАВА МОЖЕ. ИСТЕРИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ВИДИМА.

61

Анонимен

преди 4 години

Декември мой близък беше 15 дни със 38 температура,скенери,ехографи,антибиотици и нищо и нищо,всичко мина от самосебе си.Мога само да гадая

60

чичо

преди 4 години

Господ има, това е извънземна сила, но тукашните материалисти безбожници, не ще го проумеят.

59

Кретен

преди 4 години

До АнонименАбе мишкар ако няма Господ тогава кой е създал вселената? От нищото от самосебеси ли се е устроило всичко? Слънчеви системи, планети а бе ***?

58

Факт

преди 4 години

Системата не работи като такава и без какъвто и да е коронавирус. И не само здравната система а и цялата държава - днес гледах спешната среща в МС и шоуто беше нива отгоре на тези на Цитиридис и Слави взети заедно. Нещо като "Бойко и приятели". Идинствения плюс е че икономическият ефект за държава като България няма да бъде толкова драстичен като при развитите индустриални държави като Германия.

57

реалист

преди 4 години

"Здравният министър: Системата трябва да издържи на коронавируса"Коя система? Тая дето я няма или тая дето протестира по первазите ви? Сега ще ви лъснат голите ***.

56

Щерев

преди 4 години

От 7МИЛАРДА ДУШИ ДА ХВАНЕТЕ И УМРЕТЕ ОТ КОРОНАВИРУС Е ВСЕ ЕДНО 4СЕДМИЦИ ПОДРЕД ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТОТОТО 6-ЦА. САМО 3600 ПОЧИНАЛИ А ОТ НАЙ ОБИКНОЕВННА НАСТИНКА НАД 4 МИЛИОНА А ОТНЕПРАВИЛНО СВЪРЗВАНЕ НА КОНТАКТИ НАД МИЛОН. ИЗОБЩО ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА.

55

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхте давали 3-те милиарда за несъществуващи американски хвърчила и бяхте ги вложили в здравната ситема - да, но такава на практика няма у нас, гробари заради вас самите.

54

Герб са гадове

преди 4 години

Гербавите крадци като разбраха, че ЕС отпуска пари за борба с корона вируса и веднага обявиха, че има заразени и във България. Най голямата зараза за нашата страна е комунистическа, крадлива, некадърна партия ГЕРБ.

53

АНТИ

преди 4 години

В Китай имат най-голям опит с този вирус.Борисовците, да се допитат до тях !

52

Анонимен

преди 4 години

Господ нема бе ейй!!!Недей да лъжеш хората,че господ ще ти помогне!!!!Само *** без образование вярват в господ!!!

51

Агент от ДС 2

преди 4 години

По големите градове - ( Пловдив , Варна , Бургас , София ) Особено София - има по минимум 1000 заразени или носители на вируса , които обаче НЕ боледуват - само го пренасят ! Но то тук дори най - елементарни предпазни неща няма никъде ( Маски , ръкавици ) пък да не говорим някой да установи с точност КО ВИД 19 :( ... Това където Ви го изкарват като "ГРИП Б" , сигурно половината е Корона :( ... Един Бог знае колко Българи вече са го изкарали на крак и на работната си позиция ... :( !!!

50

Анонимен

преди 4 години

що е така ухилен тоя ***?