121

Анонимен

преди 4 години

БСП вече отказа, не издържа....толкова години е аут от управлението и вече започва да нервничи използвайки всякакви приоми.

120

Анонимен

преди 4 години

Какво прави убиеца-социопат Д.Полфрийдман пред парламента?И защо защитава протестиращата,лепнал червена петолъчка на ревера си?Този човек няма място на свобода,той е социопат,или да се върне в затвора или задължително да напусне държавата!Той е опасен!

119

Анонимен

преди 4 години

Случайно сестричките си носили храна за вечерта :) Туряйте ги в психиатрията и не ни занимавайте с тия вече. Има си начини, не е начина да висиш по первазите.

118

teo

преди 4 години

Няма да учудим на следващият комунистически ход преди избора на лидер в БКП-БСП, да запалят нещо, както преди години запалиха своя партиен дом, с който изгориха долните престъпни комунистически документи за лагерите на смъртта в България след 1944 год. Лавров пристига като Радецки да помогне за избора на *** другия месец. Дано пак я изберат, та да съсипе до край своята престъпна партия!!!

117

Анонимен

преди 4 години

Това представлява днес България, която не може да се нарича повече република, а депресия. Депресия България!

116

Обективен

преди 4 години

На нормалните хора, каквито са и сестрите им писна от мизерията. 60% от хората на заплата в България получават чисто под 600 лева на месец, а 85% под 800 лева чисто. Как се живее с тези пари? Отвращават ме трoловете на ГЕРБ, подиграващи се с народа на България.

115

Анонимен

преди 4 години

Ремонта на ремонта на графа също е целенасочена провокация, нали гербарасти.Активно мероприятие на Пазитано, същото като костинбродското. Тоя филм е гледан. :)

114

Гого

преди 4 години

До всички , които вярват, че МАЯ , учиндолския славей и Румен Р. ЩЕ ГИ "ОПРАВЯТ"поредната борба за власт и червени мераци!

113

Fffgh

преди 4 години

Всички мед сестри да емигрират и без това никой в бг не ги заслужава, никой не ги подкрепя и никой не му пука за некакви си женички .... Нека остане работа, работа и пари само за тези герберистите...

112

Анонимен

преди 4 години

На кое викате Партийния дом ? На Позитано ,на Раковска или на някоя друга партия ?

111

няма смисъл от

преди 4 години

протести.Просто като ви дойдат такива пациенти ги включвате в програмата за евтаназия и проблема ще се реши.Не могат вечно да ходят в правителствена болница.Малко търпение и ще ви паднат.

110

Анонимен

преди 4 години

Активно мероприятие на Пазитано, същото като костинбродското. Тоя филм е гледан.

109

Анонимен

преди 4 години

Ремонта на ремонта на графа също е целенасочена провокация, нали гербарасти.

108

Анонимен

преди 4 години

БСП партизанлъка край няма....То тей всеки ако излизаше по первазите и изнудваше да стане по неговата...де щеше да му излезе края.

107

Анонимен

преди 4 години

Знаем я тая Дариткова, снахата на Миро Мършата.А пък мъжът й е феодал на Пампорово и Смолянско, с подкрепата на ДПС естествено.Иначе и двамата от комунисти се пребоядисаха преди 10 години на герберасти.Защото там е далаверата. Ама Гешев не закача нашите, нали.

106

Анонимен

преди 4 години

Както и да го погледнеш си е провокация. Партийна.БЛС се разграничи от тия пишман сестри.

105

Анонимен

преди 4 години

Има си цивилизован и разумен подход за решаване на проблемиТо има, просто ако ГЕРБ са отсрещната страна, този подход не работи :) Полицаите ги мотаха маса време и като излязоха на протест, Пожарната веднага клекна. Ама сестрите нямат ни оръжие, ни палки, ни нищо, та тях си позволява да ги разиграва.

104

Анонимен

преди 4 години

Реално касиерка в Била със спряло развитие в 3ти клас взима 1400лв. заплата (бруто). Редно е подобни нулево квалифицирани слуги на лекарите да взимат и те поне 1400лв.. Не са много, ученик в склад взима 2000лв., но изискват що годе сходна квалификация. Като цяло, бих съкратил половината сестри и бих вдигнал двойно заплатите на останалите. Всички знаем една мед. сестра какво представлява- мързел и раздумки по цял ден. Плетене на интриги и плоско мислене.

103

ognyanz

преди 4 години

Сачева и Ананиев имаха достатъчно време за диалог и за това да изпълнят обещанията, които са давали. Проспаха го, пращаха всичко в девета глуха, и им дойде времето да си платят борча. Сега най-вероятно Бойко ще им подаде оставките, и той пак ни лук ял, ни лук мирисал. Този филм вече сме го гледали

102

няма вече накъде

преди 4 години

Нормалните хора са изправени на ръба на оцеляването - и екстремни действия като тези на мед. сестрите - ще станат ежедневие. Няма да помогне на управляващите повече тяхното самохаресване, самозаблуждение, цинизъм, арогантност и простотия. Парите за стадиони на частни футболни клубове (които са от нашите данъци) - можеха да се разпределят за социални каузи. Но за това се иска друго ниво на мислене и управление.