51

Анонимен

преди 4 години

Аз както виждам нещата на Изток от Нижни Новгород няма да има Русия. Виждам жълто и с дръпнати очи.

50

ууу

преди 4 години

Някой чете ли още драсканиците на тази авторка, които са копипейст на несбъднати дойчо-велевски мечти?

49

Стратегията на

преди 4 години

до 50.Мммммда, Паси ти ли си бре? Още преди 20 години ги дрънкаше,че Русия ще се разпадне на малки държавички и на всяко кладенче щяло да има американска компания;)))) А пък сега какво стана ...твойте господари г-н Паси говорят,че Русия назначавала президентите на САЩ?!М? Тогава за какви САЩ може да говорим,след като чужда държава им назначава президентите?Това го твърдят твоите господари,които и импийчмант му спретнаха на Тръмп,разследвания ....Ех,мечти ,мечти..нищо,мечтай си ..те са безплати

48

гр. Москва

преди 4 години

Смъртоносния удар по репутацията на Путин беше нанесен с вдигането на пенсионната възраст въпреки, че обеща преди изборите да не го прави. Хората в България не разбират но за голяма част от населението това беше просто един бонус върху заплата защото естествено никой не се пенсионира на 55.

47

ето истината

преди 4 години

До 47Трябва поне малко повече да си чел сладур, и тогава сам ще стигнеш до отговора.Само ще ти дам един бонус,не повече;) 75% от населението на света живее в Евразия. Американците сладур попадат в друг съюз...и ще си продават на континента Америка+ на държавички от Европа ...като Полша например ,които могат да откачат сега......да ги придърпат към тях. А България...поне за сега държи за ЕС...

46

Анонимен

преди 4 години

Абе големи специалисти по Русия се извъдиха от ДВ. Защо не напишат сценарии за Швеция, но не могат, защото там сценария е само един. Тя ще бъде първата европейска държава, която ще изчезне. В Швеция емигрантите преминават границата от 15% от населението, след която започват необратими промени в обществото. За 10г. процентът на момичетата, които не са сигурни,че са момичета на възраст 13-17г. се е увеличил със 1700%, а на момчетата с 400%. в Швеция.

45

Анонимен

преди 4 години

Да се надяваш на Екатерина Надежная е съвсем безнадеждна работа.

44

Анонимен

преди 4 години

До Стратегията наРусия е мъртва зона и ще бъде поделена от съседните държави които Русия малтретираше поробваше векове наред.

43

Анонимен

преди 4 години

Защо всички са толкова сигурни, че Путин няма да управлява Русия след 2024? Дори не е задължително да има официална длъжност. Може да се хване чистач в някоя бакалия и пак да управлява зад кулисите.

42

Стратегията на

преди 4 години

континенталната анаконда! Онзи,който контролира Русия,контролира Евразия,който контролира Еварзия, контролира съдбите на целият свят! Това е основната причина за това,което се случва днес в светът,а не идеологията или модела на икономиката.

41

Анонимен

преди 4 години

До ето истинатаКъде са тия огромни пазари бе момче, в Русия ли? Хайде престани с глупостите. В Азия има два огромни пазара и те вече са заети от американците Китай и Индия.

40

Анонимен

преди 4 години

Екатерина Надежная Крупская ще оправи нещата. Другарката на Ленин не успя, Ленин и неговите следовници до товариш Путин включая и него също не успяха да направят Русия велика, но надеждата както казват умира последна заедно с Екатерина БезНадеждная.

39

ето истината

преди 4 години

(Продължение) Деамериканизираенто в Европа започна и ще се усети по осезаемо през втория мандат на Тръмп.ЕС в момента е в тежка дългова криза,но с икономическото си сътрудничество с Евразийски съюз ще се измъкне от блатото.Това е единственото спасение на ЕС! Защото по-голямата част от световното физическо богатство се намира в Евразия+ огромните пазари. Ресурси + пазари = излизане от дългова криза.Без ресурси+ без пазари= дългова криза.Трите валути на трите съюза; 1-Амеро;2-Евро;3-Азеро!

38

ето истината

преди 4 години

Не прочетох статията ,но ето ви моя сценарии.Писах го в друг сайт,ще го напиша и тук! Какво следва?! Следва;- Прегрупиране на държавите...На три блока,съюзи или както искате го наричайте с обща валута за всеки един съюз.Тава се ЕС,Евразийски съюз и третия са към САЩ.Полша отива към САЩ,а България към ЕС и съответно с валутата на ЕС ! Евразийски съюз също създават обща валута.Като двата съюза на Евразия (Европа и Азия) се сближават и започва безмитна търговия между двата съюза.

37

Анонимен

преди 4 години

До Прасе с каскаНаистина трябва да си голямо Прасе за да се вдъхновяваш от Русия, Северна Корея, Куба и Венецуела.

36

Анонимен

преди 4 години

Не може един крайно нерационален народ като руския да има някакво положително бъдеще. По скоро ще изчеснат като народ а тяхната територия ще стане собственост на мюсюлмани и итайци.

35

Прасе с каска

преди 4 години

Предоставихте ни мокрите сънища на САЩ, НАТО и всички "демократични" убийци.То с една Северна Корея, Куба или Венецуела не могат да се оправят, за богатствата на Русия мечтаят.

34

Анонимен

преди 4 години

Да помислим за бъдещето: Русия след 2024 годинаРусия има бъдеще едва когато стане по размери колкото Швейцария и руснаците се захванат за работа вместо да бленуват за никога неосъщественото от тях величество.

33

бай ганю

преди 4 години

трудно е да се предвиди размърдване в русия към динамична и правилна посока особенно при силен национализъм окупирана власт заобиколена от олигарси на гърба на обикновенния руснаквластта там значи пари и който я изтърве отива на кино

32

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно - Мумиите в мавзолея може да станат две !