59

Анонимен

преди 4 години

"99 процента от коментиращите считат, че генетичния материал определя поведението, а не възпитанието и социалната среда."Ела да видиш горчивия масов опит на осиновителите. Много от осиновените деца са на магистрални труженички, дори и да са бели на цвят. Познай какъв манталитет развиват като големи, въпреки че са гледани с изключителна любов и грижи. Кръвта вода не става, са казали хората и са прави. Хилядолетен човешки опит не се зачерква с нпо-мултикулти мантри.

58

Анонимен

преди 4 години

Да не се чудим за агрисията в училище ... учителките и директорките подлагат децата на агресия още от яслите, ... в училище става още по-страшно

57

Анонимен

преди 4 години

тази директорка не само да заплати глоба, а да бъде дисциплинарно уволнена, а родителите да задеват граждански иск за тормоз

56

Анонимен

преди 4 години

Върха. Ромале влиза, всичко що е българче излиза.Това не е никаква дискриминация, а прагматизъм. Всеки българин да го скъсват от данъци за да издържа хора, дето нищо не правят, е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Да не ги пипат за неизплатени задължения е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Да не прилагат закона за педофилията криеки се зад "културни" особености е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Хората не са слепи или глу.пави за да не го виждат. За капак в резултат на горното го отнася някое нещастно дете.

55

Анормален

преди 4 години

Какво се случва с нас , че едно сираче с по-тъмна кожа парализира обществото.....

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрочети коментар 56. Средата няма как да промени генетичния матрял, както успешно се е изказала директорката. Можеш да опиташ да подстрижеш питбула си като пудел, но няма да получиш пудел.За да има мир, спокойствие, напредък, законност и прочие фактори за нормален живот, на първо място трябва нещата да започнат да бъдат наричани с истинските им имена.

53

Анонимен

преди 4 години

Все повече се убеждавам че омразата поражда омраза .Ако едно дете се възпитава с любов и внимание няма как да стане лошо.Но изоставените деца заради цвят на кожата могат да станат добри лекари ,инжинери,полицаи все неща табу за БГ.В Америка *** беше президент тука ги мачкаме от малки.Вместо да ги обрразоваме в образцови училища .То и аз да живея в гето ще стана бандит.Средата е важна .

52

Дарвин философ

преди 4 години

Елита го изклахме 1944г. Новия Елит са аморални вълци в овча кожа....

51

Анонимен

преди 4 години

Прави са директорката и учителите. Приемната майка, получава заплата за това дете. След като е показало неприемливо поведение, да го е спряла за известно време от градината, защо не е приела предложението за индивидуалната работа? Учителите не са и гледали само на нейното дете! Отговарят за обучението, възпитанието и живота на всички деца. Не могат цял ден да озаптяват нейното и да си зарежат другата работа. Ама то лесно - получаваш си заплатата на приемен родител и го тикнеш цял ден в градината

50

Анонимен

преди 4 години

Мой колега и съпругата му си осиновиха ромче - момиче. Въпреки доброто възпитание, културната обстановка и добрите родители, момето започна да бяда от къщи на 12 г. възраст, да пие, пуши, друса и да се движи с най-долните гетовски ромчета. Истината е, че кръвта вода не става.С цел опазване на околната среда отпадъците се събират разделно. По същата логика, с цел опазване на качествените деца, некачествените следва да бъдат сегрегирани.

49

Звероукротител

преди 4 години

Точно пък на осиновено дете да правят номера .То не стига че е изоставено от родители ами и от директорката .Възможно е малкият да е буен но тя закво е учила педагогика ?Винаги има деца които са по буйни и по живи това не ги прави виновни .Виновни са родителите и учителката която не може да ги укроти .

48

Социопат

преди 4 години

Като гледам къв елит се е бръкнал в Парламента от тия елитни градини....Елитни политици ,чиновници, бизнесмени,черепи, компири... Елита ни празни джоба и ограбва пенсиите не *** от БКС-то и Санчо кокошкаря....

47

Мързи ме

преди 4 години

До АнонименЗначи целия елитен персонал не може да се справи с едно дете па било и хиперактивно ромче ?

46

Анонимен

преди 4 години

АКО ТОВА ДЕТЕ, ЧИИТО КОД НА ШЕГА СЕ ОБСЪЖДА ОТ ПИШЕЩИТЕ БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЯ ВСЕКИ ДЕН РЪСИ ЛЮТИ ПСУВНИ, А ОБЩУВАНЕТО МУ С ДЕЦАТА СЕ СВЕЖДА ДО РИТНИЦИ, ЮМРУЦИ, ВИКОВЕ, КРЯСЪЦИ, А ДЕЦАТА ВИ СЕ ПРИБИРАТ ОЦВЕТЕНИ В СИНЬО ДО КРЪВ- ЩЕ ЗАПЕЕТЕ ДРУГА ПЕСЕН И ТЪЙ КАТО ДИРЕКТОР И УЧИТЕЛКИ НЯМАТ НИКАКВИ ПРАВА, ЩЕ СИ ИЗВЕДЕТЕ ДЕТЕТО ОТ ГРАДИНАТА, ТАКА ЩЕ НАПРАВЯТ И ДРУГИТЕ, А ГРАДИНАТА ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА ЗВЕРИЛНИК. ДЕЦАТА СЪС СОП И ХИПЕРАКТИВНИТЕ ВЕЧЕ ПРЕОБЛАДАВАТ- ДРУГИТЕ НЯМАТ ПРАВА.

45

Шопенхауер

преди 4 години

Русите коси , бялата гожа и сините очи са генетична аномалия-мутация състояние причинено от хронична липсата на слънчева светлина ,меланин и витамин Д.Аномалията е придружена с чести депресивни състояния.....Бълканците и иранците сме истинските бели хора -с кафеви очи ,тъмни коси и приятен загар лятото.

44

Анонимен

преди 4 години

99 процента от коментиращите считат, че генетичния материал определя поведението, а не възпитанието и социалната среда. Нещо, с което не мога да се съглася, но проблема е изклюичтелно дълбок, много предразсъдъци трябва да се избият от главите на хората, но проблема е, че мнозинстовото е с предразсъдъците. Какво мислите за професор Чирков?

43

ДОЙЧЕ

преди 4 години

До Waffen SSСлед 1944 г. *** прибират всички роми на Балканите за да "оправят" гена на буржоата....справка държавен архив.

42

Антрополог

преди 4 години

Елитна градина ,генетика ! Ово е ниво!Госпожа директорката преди демокрацията да не е работила в ТКЗС то като осеменителка?Някой да и каже ,че гените не се предават по въздушно-капков път.Опасност да я опраши Мончо още нема ,генетчиния матрал на елитните и нейния е в безопастност (поне още 10 години )....

41

случаен минувач

преди 4 години

Ромитене бива да се допускат в училища с българи. Имал съм роми за съученици и нищо не учат, само създават проблеми.

40

къв елит бе

преди 4 години

До ТояговВ Индия са готови да си ги приберат до последния швед,ама те не искат!