25

до Зозо

преди 4 години

Помолих за конкретни имена, а не за общи приказки. А това за този Борис Бонев просто е несериозно. Не си заслужава коментар.

24

От одвъдното

преди 4 години

Добре, че ви направи "Тато" язововири, иначе колко сте кадърни и локва неможете да изкопаете

23

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Искаш да ми кажеш, че от 5 милиона няма достоен Българин да управлява тази страна ? Има много млади и кадърни хора Борис Бонев, Борислав Игнатов списъка е дълъг с имена които мога да ти напиша просто не им се дава възможност. ГЕРБ погубиха България. Некадърника борисов е за затвора заедно с цялата си мафия.

22

Бойко Ефенди

преди 4 години

Пешка от село !

21

ПРОСТО И ЯСНО

преди 4 години

>Експерт: Вода за Перник и за София има в яз. "Искър"ЕДИН ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТОИ ТАЗИ ГОСПОЖА ФАНДЪКОВА МЕ ВЗЕМА ЗА ПЕРНИШКА РИБАНАПОСЛЕДЪК ТОЛКОВА МНОГО СЕ ЛЪЖЕ ЧЕ НЕ САМО ЧИТАТЕЛИТЕ НО И КАТО ЗАПОЧНЕТЕ ОТ БОЙКО,ФАНДЪКОВА,ЕКСПЕРТИТЕВЕЧЕ НИКОЙНЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ Е ВОДАТА,ПО ТОЧНО ЗНАЬТ НО СИ ТРАЯТНАПИШЕТЕ ЯСНО: СТОМАНА ПЕРНИК ТРЯБВА ДА РАБОТИ И СЛЕД КАТО ИЗТОЧИ СТУДЕНА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С ИЗТОЧВАНЕ НА ИСКЪРПРОСТО И ЯСНО ЗА СОФИЯНЦИТЕ

20

Зозо

преди 4 години

До до ЗозоПърво да се махне строящият руски тръби, убиващият дребния бизнес Боко. Да се спре гнета на НАП-аджийския башибозук над фирмите. Второ *** от БСП не могат да дойдат на власт с 15-17% на изборите - дъртите *** мрът като мухи, нови няма. Трето, кво ще кажеш за второто? :)))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 4 години

Какво е "приспивателна станция"?

18

Анонимен

преди 4 години

""Нужните количества вода за София в язовирите "Искър и "Бели Искър има за години напред,".......... а, кой позволи безконтролно застрояване а вилни и жилищни сгради в санитарната зона на язовирите, къде отиват фекалните води, няма ли опасност от просмукване и филтрация във водите на язовира? За това също трябваше да я попитате драги водещи!

17

Анонимен

преди 4 години

Избрахте си чучелото Фандупкова, сега набързо ще източат и софийската вода, зер завод Стомана трябва да работи... Виновни са кака Пенка чистачката и бай Кольо охраната на входа. :)

16

Sofia

преди 4 години

Ти нaяcнo ли cи чe имa рaзликa мeжду яз. Иcкър и яз. Бeли Иcкър oт кoйтo чрeз рилcкия вoдoпрoвoд иcкaт дa зaхрaнят Пeрникaнци. Тoй ocигурявa 25 % вoдa нa Coфия (столичните квартали "Симеоново", "Драгалевци", "Бояна", "Княжево", "Горна баня", вилните зони около тях, град Банкя, както и селата Железница, Бистрица, Панчарево, Кокаляне и Мало Бучино. )Нямa дeбит зa Пeрникaнци

15

Славчо

преди 4 години

Б,есилото вие е малко за вас гербери крадливи надявам се вожда ви да свърши като садам или чаушеско такава трябва да е съдбата на всички сатрапи обявили война на народа си !

14

до Зозо

преди 4 години

Пак да попитам. Не се заяждам. Сериозно. Като се махне Бойко, кой да дойде? Корнелия ли? Сидеров? Или Карадайъ? Без общи приказки, моля за конкретно име/имена!

13

МАФИЯТА ГЕРБ

преди 4 години

трябва да бъде в ЗАТВОРА

12

Анонимен

преди 4 години

"Посетихме приспивателната станция в Бистрица...". Грешката е вярна, наистина ни успиват отвсякъде!

11

Анонимен

преди 4 години

А само в София ли живеят хора, Фандъкова? Само Перник ли е с проблеми с водоснабдяването? "Евентуално солидарност" с други общини показва единствено незаинтересованост към обществен проблем от такава величина. И фактът, че си кмет на конкретно селище, не е оправдание. Иначе, ако толкова държите, затворете си се в София, но оставете горите и реките на останалата част от България, на мира!

10

НАГЛОСТ ОГРОМНА

преди 4 години

Сега пак КОМУНИСТИТЕ, ЖИВКОВ, ПУТИН , международното положение, всички други само те не са виновни

9

Зозо

преди 4 години

Стар виц:- Моряци, корабът потъва,вода има за всички,за капитана има хеликоптер! Така, че нема да се плашите :))))))))))))))

8

Анонимен

преди 4 години

Пълни са друг път! Поредните подряшки приказки от картофената това, че все още има достатъчно вода не значи, че са пълни.

7

Лъжкиня долна !

преди 4 години

Няколко клипчета в интернет казват друго.

6

ПО-КОРУМПИРАНО

преди 4 години

и по-неграмотно и алчно управление от това на ГЕРБ досега не сме имали