64

Анонимен

преди 4 години

Навремето другаря рашидов, когато му връчиха титлата "мултак на републиката" каза:"По-добре мултак, отколкото калтак."После разбрахме, че едното не изключва другото.

63

Финансист

преди 4 години

Кой охраняваше другаря ти Живков ? Според мен, сегашния министър председател, който според теб е безпогрешен. Това не е единствената му грешка. Вежди ли си, Ахмед ли си, Рашидов ли си, Доган ли си, турчин си. Друговерец, на когото му дават безплатно водка за да защитава приятеля си Бойко Методиев Борисов.

62

Чичето

преди 4 години

Прав е Веждичката, Бай Тошо е вино! Взел, че настроил 6000 язовира и над 62000 километра водопроводи! И сега някой трябва да си развали рахатлъка и да ги поддържа!Ама ха!И един персонален въпрос - аркадаш, къде си пазиш червената книжка? Щото ако не беше *** по ония години, щеше да мааш с мотиката на тутуня!

61

Когато

преди 4 години

Умре човек,не страда той,а другите.Същото е и когато е ***.Извода е,че ни управляват не живи ***.Няма друго обяснение за двойното страдание.

60

Анонимен

преди 4 години

Всички са виновни само *** не

59

Анонимен

преди 4 години

Тези общи работи от край време не работят. После виноевен е другия

58

Анонимен

преди 4 години

Водата за Перник ще е от водата на язовир Искър. Просто ще пуснат връзка от софийския водопровод към този на Перник. Нямам представа за колко време това решение ще закърпи положението. Да не се окаже в даден момент и столицата да мине на режим, щото от "умни" глави гербрски всичко можа да се очаква.

57

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Истина излезе най накрая -Живков и Орешарски виновни за всичко!

56

Герб са гадове

преди 4 години

Глупоста и некадърноста са запазена марка на ГЕРБ, след 10 годишно управление продължава все някой да им пречи, все някой им е виновен. Но никога не намират вина в себе си за своята некадърност. За 10 години успяха да унищожат земеделието, животновъдството, пресушиха страната и за капак започнаха да ни тровят. ГЕНОЦИД невиждан досега от страна на комунистическа, мафия ГЕРБ.

55

Анонимен

преди 4 години

Боже, прости му на човечеца, че е на голям зор и ръси напосоки каквото му префръкне презпаметта. Голям смях щеше да изкънти, ако бай Тошо го чуеше.

54

Анонимен

преди 4 години

Не се ли появят държавници да изритат крадливи калинки гербави, от държавата в най скоро време ще е само история.

53

Радослав

преди 4 години

Тоя утре ще излезе и ще каже, че вина за водната криза в България има в римляните, че като са правили акведуктите преди 2000 години тук не са предвидили и ремонта им за следващите 10000 години! После ще обвини Хан Омуртаг, че като е правил канализацията на Преслав, не е направил такава по всички градове и села в България, дори и за тия които тогава не са съществували! И римляните и Омуртаг са виновни, че не са ползвали саморегенериращи се тръби!

52

Пиян - залян

преди 4 години

Този е направо смешен ! Толкова тъпизми да кажеш не е лесно ! Интересно кой построи язовирите и кой сега ги източва ....Герберунгелска държава - това е !

51

врабец

преди 4 години

Пази боже сляпо да прогледа и да си въобрази,че е господ на Олимп и от там да си грачи тежката дума!

50

789

преди 4 години

Г- н министър, търсете си медальона /защо ли не е в България/ и не газете там където не ви е работа. Заповядайте в Перник да поживеете. ще ви мосрещна с хляб,сол и винце/ Вода няма/. А Вие нали сте министър за вас ще има вода и за цялото ви политбюрю.

49

Анонимен

преди 4 години

Виновен е Хан Крум, че не отряза ръчичките и езиците на крадливите и лъжливите ви прадеди!

48

Анонимен

преди 4 години

Майкооооо... 30 години по-късно отново Живков е виновен.. ахахахах... няма такова дъно... пияндурник

47

Пачи

преди 4 години

Не, не, още от Римляните, а преди тях от гърците, а преди тях от...динозаврите!Много ме кефят като почнат да се чудят кой да обвинят.

46

иванова

преди 4 години

е добре де, може и да е допуснал грешки другаря живков.... и какво сега, лежим на това ухо, само грачим и папаме от баницата.....вече 30 години.....

45

Анонимен

преди 4 години

Грешката на Живков е, че отгледа гарвани като теб и всички храненици на неговото управление! Но поне ги държеше в краката си, а не на върха на държавата!