168

krasimir.dykov

преди 4 години

От морална гледна точка въпреки че заслужила тя трябва да откаже това повишение или да го дари з а болни деца децата. На тез години с това финансово положение ще е неудобно

167

Баба Цоцолана

преди 4 години

Баба Лиляна има пари,не и трябва пенция.Цял живот иху иха и обиколки из света,а сега ревнала за пенция срам

166

Анонимен

преди 4 години

Къде профука големите хонорари да застана с паничката. Всеки взима пенсия каквато е заработил и не се смята за изключение. Само бабата се смята за такова.

165

Ром"с

преди 4 години

Тук всек недоволни от живота ли коментират?От всичко е недоволен българин-черта ,която ,нито през царско,нито през комунистическото време,нито пък и сега при "демократите" не можа да се изкорени.

164

Анонимен

преди 4 години

До 170 над 1 милион и 300 хиляди пенсионери имат такива пенсии под 360 лв и още милион пенсионери имат пенсии от 360 до 400 лв така,че едно 60 70 процента от пенсионерите са с пенсия около 180 200 лв и 90 процента са с пенсия под 400 лв

163

Анонимен

преди 4 години

за мен тази жена не е кой знае каква певица, освен в Расия къде ни е прославила... да и дадат един плакет и да се приключва, държавата е прекалено бедна

162

???

преди 4 години

"Супер но на обикновените пенсионери пенсиите са по 132 220 лв и..."###И кой пенсионер има пенсия от сто тридесет и две хиляди двеста и двадесет лева?!

161

Анонимен

преди 4 години

Супер но на обикновените пенсионери пенсиите са по 132 220 лв и не е много справедливо ако бяха поне по 400 лв щеше да е малко по-страведливо

160

ПроСоТо

преди 4 години

ние сме като хамстер в клетка..Много усилия,много припкане,много напъни,но...просто "въртим клетката"!!!..Ние УЖ се движим,но си оставаме в КЛЕТКАТА!А в момента клетката си има име-"ГЕРБ"!..Да ви е честита,хамстери!

159

ПроСоТо

преди 4 години

До Горд българинще пропусна ДЖЕНТЪЛМЕНСКОТО ти "Беше голяма певица"....Обаче ВЕРНО!..Имаше един момент,не съм сигурен дали беше 90-та,или по-ранна година,когато тая "примадона" изгуби гласа си...Започна да ГРАЧИ,вместо да пее,и това я вкара в ОТРИТА ДЕПРЕСИЯ,която не успяха да скрият тогава "медиите"....Какво е направила,на какви процедури се е подлагала не знам,а и НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,но някакси успя да се изправи на крака..С ДВА БАСТУНА...изобщо,...за какво става дума?!..

158

Анонимен

преди 4 години

700 лв = 350 ??????Динозавърчето е направило за Бг повече от всички бивши и настоящи дУпетати за имиджа на Бг, а те и отпускат 350 ??? надбавка към... пенсията!?Въпроса в уважението, а не в сумата, която си е чисто унижение!!!!

157

D

преди 4 години

Те щото хич нямат пари, затов ад аим дадем още. А децата в неравстойно положение да се орапвят и без това те няма да допринесат с нищо за нацията ни. Такъв смях няма никъде по света.

156

Анонимен

преди 4 години

Ako ima gram syvest schte q dade na dom za siraci no u Lli syvest iok

155

Анонимен

преди 4 години

lili ima nekvi danni no kato chovek e adski prokleta rabota nomenklatura ot stariqt stroi nikoga ne mi e bila priqtna obichasche poveche kucheto si ot koi i da e chovek

154

Анонимен

преди 4 години

Bylgarskata parlama lesno reschava da dava qki penciii na milionere ama vij 200 leva za bednqka sa mnogo pari ot 30 g vse tolkova sedqt

153

сиромах

преди 4 години

До 141!Съжалявам,ако грешно съм се изразил или грешно сте ме разбрали,но аз лично имам близки познати и роднини,които си осиновиха дечица дори едното от тях беше само на17 дни новородено.Мисълта ми беше,че човек трябва да се опита да бъде грижовен към човешко същество с което да даде щастие и да прояви съпричастност къ обществото особенно когато има материалната възможност!

152

Горд българин

преди 4 години

Лили Иванова беше голяма певица, най-голямата, но трябваше да спре да пее някъде около 1990 година - гласът й вече беше друг. Явно това е характерно за певците и певиците по целия свят - продължават да пеят и печелят на базата на старата си слава, а гласовете им вече не струват.

151

Анонимен

преди 4 години

Къде ще и бъде построена пирамидата?

150

Анонимен

преди 4 години

Пантоха най-великата певица на Испания защо няма държавна пенсия /дори я поосъдиха малко за укриване на данъци / ? Ние в Африка ли се намираме като територия ?

149

До 156

преди 4 години

Ако не знаеш какво е комунист то гледай старият филм "Комунист". Паплачта сега се води неолиберална и с тия които винаги са на власт!