113

Очите

преди 4 години

Всъщност пак по най-лесният начин да оправят уж нещата вместо да хванат докторите, дето издават фалшиви болнични. Там наистина могат да редуцират сумата и пари да се дават само на истински болните. Ама за това се иска умствен капацитет, нещо силно неприсъщо на управляващата клика и подопечните им калинки.

112

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали политиците си дават сметка за един очевиден факт. Все по-голяма част от гласуващите са над 60 и пенсионери. Така че много скоро ще има значителна промяна на нагласите в гласуване.

111

Ха, ха...

преди 4 години

"достъпа на децата до детските гадини." е връхта на пакета от рИформи...!!! :::)))Ха, ха, ха... :::)))

110

еrror 404

преди 4 години

Този е срам за родителите си!!!

109

пппп

преди 4 години

До М, да ...Този болничен също да е за сметка на НОИ, нали затова плащаме осигуровки за болнични.

108

М, да ...

преди 4 години

До ппппИма и леки интервенции които са точно по/за 1н ден!

107

Анонимен

преди 4 години

Малък надут подлизурко,тебе ли изтъпаниха да вадиш горещите кестени?

106

Анонимен

преди 4 години

Този руснак с розовите бузки защо носи българско име?

105

:))

преди 4 години

Законите в БГ се драскат/ не се коват/ ден за ден, за разлика от във Великобритания, пр!

104

пппп

преди 4 години

Ами ако съм болен от грип или заразна болест, да ходя на работа, че хубавичко да заразя колегите си?За болничните за деца и тридовите злополуки ще плащат 3 дни, а за другите хронични болести/ рак ,диабет ,сърдечи и т,н,т/.Това не е ли дискриминация по здравословен принцип.

103

:))

преди 4 години

Горанов да си признае, че не го интересува ни работници, ни работодатели, ни пенсионери, ... никой в тази държава, а го интересува единствено личното му замогване / първоночолно да си натрупа капитал - в лични сметки, в имещество, ... / Сега е времето! Сега е момента но Горанов! Кога ако не сега докато е още мин. на ГЕРБ!След него може и потоп да е! :))

102

Анонимен

преди 4 години

През 2013 година се пенсионирахме доста по-рано и това е причината за голямото увеличение на болничните. Хората на над 60 годишна възраст боледуват по-често и по-продължително. Всяка следваща година броя на болничните ще се увеличава, докато се вдига пенсионната възраст.

101

GG

преди 4 години

Червените *** пак се надъхват :) Не разбрахте ли, че вече никой не ви бръсне и за жълти стотинки ?

100

наблюдател

преди 4 години

До Анонименнямат край и това си заслужаваме! от 10 години едно и също след избори и ПАК И ПАК си ги избираме!

99

daa

преди 4 години

Това защо ми заприличва на случая "КОЙ" предложи Пеевски???? И тогава и сега има коалиционно правителство, и тогава и сега се предлага нещо от някой, и тогава и сега никой не застава и да каже- АЗ го предложих това, а има само едно мишкуване, да не да изгубим любовта народна,та на изборите след 2 г. може и да помнят гадовете и затова дай да си траем и мишкуваме,това го правим най добре през последните 10 години.....

98

Анонимен

преди 4 години

Велев и Киро Гела държат Горанов за топките. Затова винаги става каквото си поискат Киро Гела и Велев.

97

Анонимен

преди 4 години

Хората трябва да се пенсионират на 50 год военните примерно след 20 год стаж другите след 30 год стаж. Искаш от някой да ти ходи на 75 год на работа с бастуна и с операция и на системи да го мъкнат двама лекари, ти си шизофреник., а не министър. Фалшива ти е дипломата, а не болничния на лекаря и на пациента.***

96

Анонимен

преди 4 години

Боже, нямат ли край тези мъки, за този изстрадал народ! Нямат ни свян, ни срам управляващите! Идете с мир бре, хайдуци, крадци далавераджии и мошеници.

95

Анонимен

преди 4 години

Тия пари са от вас бе. Едни други се крадете с тия болнични. Хитреци такива.После ви виновно правителството. Едни се правят само на болни и си имат лекари, които им дават болнични, а другите да им ги плащат тия болнични от общия казан.

94

хах

преди 4 години

Е, щом е в пакет... Хората боледуват все повече и все повече осъзнават, че ако не си гледат здравето, никой не може да им помогне после.Да изброя и други причини за болничните:- по-мръсен въздух- по-некачествена храна- по-малко време за почивка- повече психическо напрежение- все повече глупави решения на избраните от народа