53

Анонимен

преди 4 години

Основното разделение е очевидно - млади и образовани срещу възрастни и необразовани. Всичко останало е следствие от това разделение.

52

Не вЕрвам на Бойко !

преди 4 години

Като представител на зодия "Близнаци", има винаги две решения на един проблем - едното полугрешно, другото полуправилно.

51

шляпалника

преди 4 години

Заглавието е правилно но непълно. Не харесваме още скълцани бургии, меки китки и...предатели-политици, като настоящите.

50

Copocoид

преди 4 години

Да изберем отново ГЕРБ. Няколко хиляди тарикати ще използват като параван неукия и ниско интелигентен пожарникар за точене на еврофондове и държавни дългове, и когато държавата фалира те ще се изнесат в чужбина с откраднатите милиони и милиарди.Тиквата и без това ще пукне скоро от затлъстяване.А ние ще трябва да плащаме държавните борчове след това.А вие не забравяйте да коментирате поредната шпионска партенка вместо да изметете мафията ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 4 години

До лъжата ЕСЧе кой ти е обещавал европейски заплати. Нали искахте банани и пълни магазини със западни стоки - получихте каквото искате, какво ревете сега.

48

V

преди 4 години

Кво значи -антикумонист ,православен и не обича Тръмп ??? През кумонизма беше по добре защото имаше много права .Днес правото на живот не е гарантирано от закона .Могат лесно да те,,ударят,,както пише в онова гербераско тевтерче .Могат да изтриват класифицирана информация за да прекриват престъпленията на властта .Могат за основни документи да ти искат нереални за бг стандарт суми чрез двойни стандарти.А през комунизма имаше и много грешки.Сега само малцинствата са защитени от закона и бг умира

47

Анонимен

преди 4 години

За тези които гласуват: и БСП да изберете, и ГЕРБ да оставите мизерията ще са задълбочава. докато България е в ЕС и НАТО и докато хората не си променят съдържанието на главите. Само обновление на съдържанието на главите няма да свърши работа, защото може и по-лошо да стане, тия не се шегуват и видяхма как пускаха бомбите над Сърбия.

46

лъжата ЕС

преди 4 години

Европейски цени,български заплати.Как да вярва нашенеца ?!

45

Пепитен

преди 4 години

Виновни са червените. Требе да ни дойдат едни пепитени да ни оправат! Може и пембяни.

44

Анонимен

преди 4 години

Да изберем БСП! Те ще направят ескалатори към Бузлуджа, че така и така електоратът им се затруднява с изкачването вече!

43

наблюдения

преди 4 години

БългаринЪт си остава комунист, дори да е пребоядисан като Бойко. Путин повече го харесват от Макрон в България. В Бог не вярват 80% от българите,и млади,и стари. Еднополовите бракове НЕ се приема и от 1% от българите. Абортът кой го смята за престъпление в България?Прави са,че НЕ харесваме бежанци и за Тръмп.

42

Анонимен

преди 4 години

67% казват "по-скоро антикомунист", което според социолозите е и предпочитан отговор по престижни съображения.Демек страх.

41

Анонимен

преди 4 години

... връзкар рушветчия чалгаджия :)

40

АНТИ

преди 4 години

Строг пост и молитва за Б.Борисов !!И сто манастира да направи,греховете му си остават.

39

айде нЕма нужда

преди 4 години

"По отношение на вярата в Бог 63% декларират, че вярват..."=========================================Лъжа !!Пълно е с крадци безБожници !

38

Анонимен

преди 4 години

ако бойко е комунист- да и баба е антикомунисткаако цецко е православен- да и местният поп е само вярващако Доналд е бежанец и без парите му- ще му дадем подслон и каквото му е нужно да съживи туризмата в бегетоиначе нито сме русофоби,. нито сме русофили- единственно уважаваме хората които са дали на света накука, музика, белетристика, картини, Юри Гагарин, Висоцки, хората от донесли свободата в Европа и тяхното съчетание - Владимир

37

Патриот

преди 4 години

аз съм прокомунист!

36

odpo

преди 4 години

Много ми е интересно останалите 19% като какви се чувстват?!?!? Марсианци?

35

АНТИ

преди 4 години

Уж голям антикомунист българина, а пък ползва главно стоки от комунистически Китай !

34

падението

преди 4 години

А па спец прокурор Гешев си поръчал неонацисти и роми да го бранят от умнокрасивите пред съдебната палата!Хахаха