203

Анонимен

преди 4 години

сбогом бсп.

202

Знае се

преди 4 години

Змията хапе най-силно,когато си отива..Бай,бай,чао до не скиф!

201

От Пекин с прическа

преди 4 години

Искам да работя по гербаджийски-тлъста заплатка,фондове,премии,концесии,подкупи..щото не се виждат да работят,освен да маата *** с ръце в джобовете и червени конци на китката и да плещят глупости.

200

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До Байфидан от пост 190 Записал си следното:До Бисер червеното. Глу.пак, що мислиш, че ако други бяха на власт, кашкавалът нямаше да е пак 23 лв. (а може би и повече). Чувал ли су нещо за пазарна икономика и частен бизнес. Ти май живееш още с тезисите на Ленин.Имаш 4 изпечения с 14 грешни думи. Евала ти правим брато!Само да те попитам ,на колко ракии написа по-горе визираното? Така де , утре като изтезнееш да те почерпя с една шкембе чорба!

199

Анонимен

преди 4 години

Борисов за речта на президента: Маса глупости.

198

Жиб.

преди 4 години

Русофилската шайка в атака срещу България

197

APP

преди 4 години

До Бисерчо,.Най добре вместо да жалиш за ниски доходи за да си купуваш евтин кашкавал, по добре работи повече като Иван и ти ще получаваш високи доходи и няма да ти прави впечатление колко струва кашкавала. Всеки чака на готово както през "социализъма", да му дават повече без да го интересува от къде идват парите.

196

Анонимен

преди 4 години

До ТенчоТова е другата версия на опорната точка " и едните и другите са маскари", нали?? За неориентираните, демек.

195

Анонимен

преди 4 години

Какво начало, колко пъти... българите ще се превърнат в най-бавно загряващите хора в света.

194

Анонимен

преди 4 години

С мафията ще е неравна битка. Повече са силни са.В тях са и парите и властта.

193

Тенчо

преди 4 години

До Винету със сигурност не бих се унижил да гласувам за БСП или за ГЕРБ. Като излезнат всички кандидати ще видя. Надявам се да има някой по-нормален, за да го подкрепя.

192

Валери

преди 4 години

Ох, в първия момент помислих, че шеф на инициативния комитет е Къци Вапцаров.

191

БАБА КУНА

преди 4 години

НАСТАНА ВРЕМЕ ДА НЕ СЕ ДЕЛИМ НА ЛЕВИ И ДЕСНИ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ИЗРИТАМЕ МАФИЯТА ГЕРБ! В ИМЕТО НА ЕДНО НОВО НАЧАЛО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПОДКРЕПИМ МАЯ МАНОЛОВА!

190

Анонимен

преди 4 години

Ако кашкавала ставаше за ядене. Всички да сме станали червени партизани и да ядем кашкавала на мандрите.

189

Изнервен

преди 4 години

До Бисер. Ами явно в друга България живееш - онази на Позитано 20. И като са толкова лоши ГЕРБ защо хората постоянно ги слагат първи на изборите? Защо бе, *** червен? Само не ми излизай с изтърканата плоча, че си купуват и манипулират изборите, защото не е вярно и не е интересно (ГЕРБ спечелиха и когато не бяха на власт). И не с тези ялови закани какво щели да покажат хората на местните избори (същите ялови закани ги правеше и за евроизборите, нали?). ГЕРБ пак ще ви смачка, червени ***.

188

Тенчо

преди 4 години

Като чета коментарите голям смях. Много ниско ниво са троловете в коментарите. Като гледам БСП троловете изостават спрямо тези на ГЕРБ с 2:4. Първите трябва да увеличат щата. Като интелектуално ниво и БСП и ГЕРБ са трагедия. Явно не само на пазара на труда са дефицитни качествените кадри, но и в тролския бизнес! Много сте зле. Вземете малко да четете книги и да се образовате, че нивото и на двете партии е много ниско! Аман от продажници в тая България!

187

Анонимен

преди 4 години

До Бисер до АнонименНе бре, в същата България живееш. Ама с дребни парички от тролене/щото друго не можеш/ е тегаво.......:))

186

Синя идея

преди 4 години

Сега има имитации. Който му е скъпо.

185

Байфидан

преди 4 години

До Бисер червеното. Глу.пак, що мислиш, че ако други бяха на власт, кашкавалът нямаше да е пак 23 лв. (а може би и повече). Чувал ли су нещо за пазарна икономика и частен бизнес. Ти май живееш още с тезисите на Ленин.

184

Анонимен

преди 4 години

Има опашки за Гърция,защото морето излиза много по -евтино от нашето.Сега през септември има обяве почти за без пари.Не сме виновни ,че наще чорбаджии останаха с пръст в уста.То само с нахалство не става ,трябва и усет за нещата.