160

Шопо

преди 4 години

И Каракачанката и Еднокнижецо са с некой и друг милион по-богсти от комисионната...

159

Ха-ха

преди 4 години

Забелязали ли сте,че при нотариусите измамническите сделки минават за броени часове,а нормалните чакат с дни,че и седмици!?Тука се случи нещо подобно с тея самолети...

158

До славянин 225

преди 4 години

А, казваш СУ-то вече позаприличва на съвременен самолет? :) А това за най-мощния радар си прочел някъде, но не си дочел. Щото "най-мощния" радар на този СУ-35 ще "види" раптора на едва 100-тина км (може и по-малко, щото тия 100км са за обект с радарно сечение 10см, а на раптора сечението е около 2 см при такива дистанции). А има вероятност и изобщо да не го види, зависи как сработят противоракетните защити :) Щото раптора ще може а си изтреля каквото си реши много преди това...

157

Анонимен

преди 4 години

Бюджета не определя силата на армията, качеството на техниката и организацията. Това е като в България как ГЕРБ усвоява едни пари от фирми строили пътища по европроекти. Кражби, кражби и тн. Американците поддържат много военни бази, плащат заплати и тн. Иначе технически са десетилетия назад зад Русия. Единственото читаво в САЩ са подводниците . Всичко останало не струва и пет стотинки.

156

Анонимен

преди 4 години

То руснаците вкараха вече дори на танковете АФАР радари та какво остава за останалата техника. Скоро се очакват и квантовите радари докато на запад се чудят още как да ги направят.

155

Анонимен

преди 4 години

Умрях от смях.. САЩ били назад хахаха то вицове тука се леят ама :) Бюджета на армията на САЩ е колкото цялото БВП на раша. ХахахаРуснаците могат да се мерят с Китай с друг няма кой. Прекалено много спаха в комунизма, за да са адектавни.

154

Професор Тюхчеф

преди 4 години

стига ревахте бре, дори на фона на мижавия ни БВП , 1,2 млрд са капка в морето, а като се има впредвид че е дългосрочна инвестиция - си е направо за смях.

153

Анонимен

преди 4 години

Нещо си се объркал! Засича от 150 километра. Просто приеми че САЩ във военните технологии са десетилетия назад зад Русия.

152

Бах мааму...

преди 4 години

Големи пилоти сте бе.

151

До Анонимен 196

преди 4 години

Какво значи "толкова огромно", ако е с 2 м по-дълго от разни F-15 и F-18, а лети като НЛО! Свръхманевреността не е само за "кучешки бой"! Щом засече с няколкото си радара подлитаща ракета, може да направи маневра за избягване. На Запад нямат нито един такъв самолет. Единствено Раптърът има двигател с подвижни сопла, но само в 2 посоки и то 3 пъти по-бавно работещи от тези на руския двигател. Новият "изделие 30" е с плазмено запалване и практически не оставя топлинна следа. Най-добрия, правен до

150

Анонимен

преди 4 години

е ние си свършихме нашата "работа",сега вече аверите от другата страна на земята ако имат добро желание може след две три годинки,като си починат добре и ако имат желание да помислят дали да не ги почнат тея самолети,така почесвайки се да фанат по някой гаечен ключ и да отидат до склада да поразровят за останали излишни части от виетнамската война,че да сглобят някое и друго фърчило, и без туй няма да минава тюф,само да го докарат на вид,да мой да фръкне

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Да де но пък Ф-35 засича Су-35 от 700 километра, Това е със 300 километра по-вече.

148

Хахахахаха

преди 4 години

Нито пари ще види ***, нито самолети, но за сметка на това ще има да връща милиарди долари на американските банки

147

Анонимен

преди 4 години

Сушката може да засече ф-35 от 200 километра понеже е СТЕЛТ. Ако не беше такъв от 400 километра, но важното е че Ф-35 не е създаден явно за въздушно превъзходство а само да удари някъде и да се прибере бързо.

146

Съвецки Пилот

преди 4 години

Американците избягват честния бой. Стрелят отдалече зад хоризонта, крият се зад извивката на Земята, стелс-мелс. Я да ми излезе очи-в-очи да видим кой-кой. Да се повъртим малко на близък маневрен бой, както по времето на Отечествената война. Ша му изавъртя няколко лупинга и кобри на Пугачов и после ша го думна направо с оръдието, даже няма да хабя и ракети.

145

Анонимен

преди 4 години

Тука разни *** *** ми говорят за Су-35 и лампови платки. Този самолет е с изцяло дигитализирана кабина с течнокристални екрани, електрическо вместо хидравлино управление, системи за радиоелектронна борба, най-мощния радар в света и защитени системи за комуникация и управление. Компютър следи за всичко като правилно използване на въоръжението, движението и други. С такива неща не може да се похвали дори ф-35. Единственото нещо с което ф-35 превъзхожда е СТЕЛТ но се елиминира от радара.

144

Бм

преди 4 години

Мачкай *** Бойко!

143

Анонимен

преди 4 години

Работата в кърппа вързана.Човека взе парите и каза Шаа видим.

142

Анонимен

преди 4 години

Су-35 има най-мощния радар в света бе ***. Засича от 400 километра. И като запука по НАТОвските таралясници с далекобойните ракети няма да остане и един. Това не ти е като по холивудските филми.

141

Анонимен

преди 4 години

СУ35 било почти 5 поколение хахахаха тоя куфар ф22, ще го направи за смях. Ф35 е друга лига, него изобщо няма да го види.