26

Анонимен

преди 4 години

какво му е чистото на тоя?... това, че съда ги оправдава, не означава, че незаконната тераса е изчезнала!

25

Анонимен

преди 4 години

Жалкото е, че тоя наистина си вярва колко е чист и неопетнен и с депресирано дете. До такава съепен смятат че са *** хората, че като каже колко страда, всички ще забравят за барбекюто му, което пък се оказа законно но със забавени документи.

24

Анонимен

преди 4 години

Защо цензурирате думата "ГЛИCТ"???Пак ще повторя - Пламенчо е ЧИСТ КАТО ГЛИCТ!!

23

Екшънмен

преди 4 години

Е, то остана и шефа на КПКОНПИ, да не излезе чист...

22

Анонимен

преди 4 години

Бе чист си, като сълза си чист! Чист като ***!Горкото му детенце, не смеело да излезе на терасата - летище. Да се разридаеш тихо направо. А колкото до факта как те оправдали за купуване по съмнително занижени цени и промяна на данъчни оценки, нещо сме го пропуснали. Твоята собствена клика КПКОНПИ отказа да те нарече виновен, да. Но прокуратурата не е приключила. ДРуг е въпросът, че Цацаратурата няма да те осъди, но ще разтакават две-три години и ще приключат с "ах, хм, ми не знаем, точка".

21

Анонимен

преди 4 години

Всички чисти а си отиват защо.Такава държава няма.Вижте и се учете от Румъния.

20

Анонимен

преди 4 години

Не тоя, а Цецо има проблем. Човека не може да се намери добър асансьорен техник. Няма вече добри работници в тая държава.

19

Рада дълбоката

преди 4 години

Не пипайте Пацу Тризонета....от наште е...

18

Анонимен

преди 4 години

Ти да видиш!-:) Де така да се " стресираха" и отрочетата на Цветанов в този голям апартамент! Че и госпожа Цачева. И още доста бивши " партийци" от групировката ГЕРБ.Ама не! От партията майка се отказаха.Но от " придобитите" жилища НЕ! " сладури"! Взеха кой каквото можа през годините във властта и " заминаха" Майката партия не им е нужна вече! Така действаше и бившето СДС! Помним ние!-:)

17

Анонимен

преди 4 години

Пламен Георгиев заяви, че не е извършил никакво законово нарушение и проверката на НАП го доказa СЛЕД ХАКЕРСКИЯ ПРОБИВ НА НАП. Скоро и други ще имат чисто минало

16

Анонимен

преди 4 години

Пл.Георгиев чист.Цв.Цветанов още по-чист.Ц.Цачева направо скърца от чистота.Цацаров и той много чист,бе.А най-чист е Бойко Борисов.Аман от тия чистници.Най-добре е,по-скоро да изчистим държавата от тия чистници.

15

Анонимен

преди 4 години

Сега ли е моментът да заплачем?

14

Анонимен

преди 4 години

На комисията може и да е бивш шеф, но на терасата с барбекюта, сауна и джакузи не е бивш собственик.

13

мак

преди 4 години

На коя от терасите не смеете да излезете? Не вярвам в заплахите срещу него, каквото и да приказва. Заради тераси да те заплашват звучи смехотворно.

12

Анонимен

преди 4 години

А кой го е проверявал, какви са резултатите от тази проверка?То ясно, че ще го изкарат света вода ненапита, но все пак да видим какво са проверявали и какви са резултатите.

11

...

преди 4 години

Чист е колкото на баба Спаска ......! Продажника му с продажник! Ясно е, че на тоя свят няма да види възмездие, *** барем дано на оня да му се раздаде правосъдие! Инак съсипа живота на толкоз хора! Да не кажа, че На виновните раздаваше ордени Стара планина а на НЕВИННИТЕ сега ще лежат 20г в затвора! Зарад тоя и такива кат него! ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!!!

10

мери

преди 4 години

Горкия жив да го оплачеш чист до блясък

9

Анонимен

преди 4 години

В ГЕРБ сумати хора дадоха оставки през годините а Бойко дори 2 пъти. В БСП само Корнелия каза че ще дава оставка ама не я даде. Напред другарко, води БСП смело напред към гробищата :)))

8

Шенол

преди 4 години

Тоя Пламен има данни и той за главен прокурор

7

Анонимен

преди 4 години

Всички в ГЕРБ са чисти / къпани / само скандалите които предизвикаха чистите като Делян Добрев, Теменужка - оставки дадоха оставки не приеха , сега Ц.Ц , този шеф на измислена хранилка, зама му. Това е на върха , а от там надолу?