23

Анонимен

преди 4 години

София е просто един град в полето, нищо повече. Хората се събират там на държавна софра с парите от бюджета. Вижте клипове на Витушка около 2000 2005... В Тубата... Това ако е столица, аз съм извънземен. Добре че Борисов ги стегна тея там, че бяха срам за България.

22

Анонимен

преди 4 години

Направено е . Но като вземем предвид бюджет с който разполага - става странно защо градът изглежда толкова проскубан. А схемата е следната - обявява се ремонт на 100000 лв. Получават евросредства и ги усвояват, като по предназначение отива само 60% от сумата. останалото потъва. И ремонти на ремонти са в схемата. Кадърен ръководител и некрадлив за този бюджет можал да направи градът като Виена

21

баба мара

преди 4 години

софия се управлява от борисов чрез сос където доминира герб кметицата с каскатана главата е за пред журналистите и камерите софия е презастроена и не може да седиша каруци кучета нямаме вече светлина и въздух болниците не са разпределениравномерно в софия и нямаме адекватен достъп до мед грижи властта трябва да се сменя на 4 години защото се олива

20

Анонимен

преди 4 години

Преди ББ и Герб... София беше най грозния град от големите. Всеки може да види снимки и видео на София преди 2009. Пълна ***, без център и пешеходна зона. Като град от война беше. Трафика беше хаос, хората бяха хаос.. Всичко беше хаос.

19

Обективен

преди 4 години

Кметицата е некадърна, а премиерът - абсолютен ***.

18

Стар софиянец

преди 4 години

Пак ще си я изберем! И то с убедителна преднина. А малолетните тролчета и ,,софийските жители",просто нямате глас. НЯМА ИСТИНСКИ СОФИЯНЕЦ,живял 50 години тук ,да не вижда,усеща и ползва разликата в сравнение с Панев,Нинов,Междуречки ,ЯНЧУЛЕВ.Помним,знаем!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова и стотинка не откраднала,тя е само кукла на конци оплетените черва около тиквата те крадат от всички обществени поръчки ,дава се поръчката на фирма и 30%отиват за партията на тиквата ,но ще носи и той отговорност някой ден много скоро.

16

Спаси България !

преди 4 години

Народен съд 2 за геберугавия електорат !

15

...

преди 4 години

Абе от това което чета Фандъкова ОТКРАДНА МНОООГО ПОВЕЧЕ ОТ Борисов! Като гледам колко "ремонта" на София направи! И как тия "ремоти" дето сега ги направи почват пак да се ремонтират! Та само на това вярвам! Другото си е ветър и мъгла!

14

избирател

преди 4 години

До БайфиданРазбира се,че ще го сравня с ония от Позитано!!!Нали затова винаги се обръщам с Другаря Борисов....

13

Анонимен

преди 4 години

Да, кметка-марионетка.

12

Анонимен

преди 4 години

Да се махат всички гербери наесен,ще препълнят затворите шайката на тиквеника .

11

Иван

преди 4 години

До Байфиданорешарски е виновен !

10

Анонимен

преди 4 години

Данче, СЛЕЗ!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Какво да е направила повече Фандъкова от Борисов за София, като в последните 12 години кмета на София е Бойко Борисов. Който си мисли, че самоковската даскалица е нещо повече от кукла на конци живее в огромна илюзия!

8

Иван

преди 4 години

вчера срязах гума в дупка. в чертите на града.засега ми струва 150 лева. на кого да нося сметката - на премиера или на актуалния кмет ?????

7

шоп

преди 4 години

Наскоро придошлите селяни считат, че преди това е било по-добре ...

6

Луд

преди 4 години

До избирателАми избирай си другарката Корнелия и си свиркай.

5

избирател

преди 4 години

От друга страна,той сайта е независим и няма нищо общо с предизборната кампания на Фандъкова.....Двете поредни статии,които я възхваляват са случайни просто!!!

4

Байфидан

преди 4 години

До избирател. А ще го сравниш ли с управленията на другарете от Позитано?