136

1885г.

преди 4 години

До АнонименОт много обич ли воювахме през сръбско-българската война??????

135

Анонимен

преди 4 години

Сърбия и България имат голям шанс да се измъкнат от ЕС и НАТО ако сключат военен съюз с Русия. Сама България или Сърбия нищо не може да направи срещу ЕС и НАТО, и тях ще ги вкарат и ще минат през месомелачката. Но ако сключим военен съюз с Русия предвид територията която заемат България и Сърбия това ще бъде военна мощ на Балканите която ще противоспти дори на Турция, втората по големина армия на НАТО. И тогава Тръмп ще идва лично да се ръкува и снима с премиерите както прави в КНДР.

134

Маке

преди 4 години

Масоните искат да внесат хаос по света после ще обяват, че са открили човек-гений, който може да възстанови мира и реда по света, някой като Баце дипломат от световно равнище. Този човек ще е Антихриста.

133

цената на мълчанието

преди 4 години

До Римска поговоркаАко не мълчахме през соца - сега нямаше да сми живи!

132

Анонимен

преди 4 години

Прегърни я баце ,покажи интелект, проговори на сръбски да се знае кой е царят на най-стабилната държава по нашите ширини !

131

Диабло

преди 4 години

Да не е имало гей парти.!.

130

Анонимен

преди 4 години

Smeschnik po tv go pokasvaha vtori toscho

129

Анонимен

преди 4 години

хахах, съвсем си е глътнал граматиката завалията. Построява словото като емоционално възбуден ром.

128

Анонимен

преди 4 години

СРЗ Сърбия - 580 евроСРЗ България - 440 евро

127

Деян Куцев

преди 4 години

Да не забравяме че Родопите както ся им викат са си част от Тъмръжката република . Тва си ни д дома на нас ахрените.

126

Анонимен

преди 4 години

Още малко и на сръбски ще проговори,от любов към сърбите.Само дето много не му се одават езиците.

125

Невинен българин

преди 4 години

Българите сме най-свесния народ, обаче страдаме невинни заради мутрите и заради комунистите, ние българите сме невинна жертва на обствоятелствата, требе да ни дойдат едни по добри обствятелства за да сме богати и да живеем като бели хора.

124

Анонимен

преди 4 години

СВЕТЪТ ПРИЗНА КОСОВО ЗА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА!

123

Косово

преди 4 години

Щом Косово може, утре половин БГ с турско самосъзнание може да обяви независимост и ще я обяви, под благите усмивки на САЩ.А малко се е вдигнала БГ за независимост и унищожаване на мифиотската диктатура управлявала ни 30 години, а една цветна революцийка в БГ за автономия на турско говорящите.

122

Анонимен

преди 4 години

Когато БСП дойде на власт България ще бъде богата. Гласувайте за БСП. Или за Да България, може и Да България, само да не е ГЕРБ и тогава ще станем богати да имаме мангизи да се радваме на живота и да сме щастливи.

121

Анонимен

преди 4 години

Трябва да излезем от НАТО. Само военен съюз между Русия-България-Сърбия може да гарантира националната ни сигурност. Това ще бъде една зона на сигурност от Крим до Косово, никой няма да посмее да ни подритрва както сега и да ни набутва да му купуваме старите 50 годишни самолети за милиарди.

120

Анонимен

преди 4 години

СЪРБИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАТО! СЪРБИТЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖАТ ЧЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ!

119

Анонимен

преди 4 години

А бе къде се скри Калинка Захариева от Пазарджик ?Няма ли да се изходи по въпроса ?

118

България е бедна

преди 4 години

И така ще бъде докато мyтpите са на власт

117

Разбира се

преди 4 години

Сърбия заслужава обеднен уран, безработица, ГМО, шистов газ, мутрополитици, фалшифицирани избори, платено зравеопазване, "кадърни строителни предприемачи" - през месец да правят ремонти, биолаборатории на Пентагона и няколко военни бази.Гумени зеленчуци и храни второ качество. Шистов газ, фракинг.Да купуват братските тенекии Ф16. Населението им да умира от студ, поради скъп ток и парно, води - демократична приватизация. Цветна реФолюция по образец на Укрия.Я у лево, сърбите не са като нас!