63

какви 88 процента...

преди 4 години

Всеки втори изпреварва при наличие на мпс в насрещното ! Наглеци!!!

62

Някой

преди 4 години

Иска да резне нечия зелка май, да не стане обратното .... Tifa ........

61

Анонимен

преди 4 години

Тестът всеки може да го попълни и с изненада да разбере, че е почти на 100% добър шофьор. Добър или лош не е самооценка, а резултат на отговорите на множество въпроси във теста, една част свързана със спазването на правилата, друга част свързана с това до колко често ти се случват разни събития, трета част са статистически въпроси за теб самия и колко използваш автомобила, въпроси свързани с начина ти на шофиране и т.н.

60

Петров

преди 4 години

Теста е пълна шитня и е една *** реклама на застрахователен посредник към застрахователна компания. Този тест е invalid и неговите резултати са глупави!

59

Анонимен

преди 4 години

До MaxБроят на загиналите не е показател за добри или лоши шофьори, а за състояние на пътищата и конмтрола за спазваенто на правилата, т.е. нищо не доказваш. Виждал съм как шофират холандците и не шофират по-добре от българите. В България холандците шофират по-зле от българите, а в Холандия малко по-добре.

58

трайчо

преди 4 години

какво значи добър шофьор? Има размумен и неразумен. Факт е, че особено в София понякога нямаш избор и щеш не щеш нарушаваш правилата с цел твоята или на друг участник в движението сигурност.

57

Анонимен

преди 4 години

Цифри или числа?700 е число, а не цифра.

56

Max

преди 4 години

Българинът е лош шофьор и веднага Ви го доказвам със цифри.За последните 10г. по пътищата загиват около 700-800 души.За същият период в Холандия загиват около 200-300 души (при население 17млн.) Мисля, че тези цифри казват всичко.

55

човек

преди 4 години

До: номер 79Значи да ти кажа съвсем директно, говорил съм с англичани за английските шофьори.Бил съм там и съм гледал как карат. Та човекът казваше, че е масово явление шофьорите да се псуват един друг, "Кой ти даде книжка бе?!", показват си среден пръст, и каквото още се сетите. Обаче винаги, абсолютно винаги, на пешеходна пътека спират и дават път на пешеходците да преминат. Виждал съм го с очите си - даже да не сте стъпили на пътеката спират и чакат. Ако трябва цяла вечност, но не псуват.

54

Станой от Софстрой

преди 4 години

Колата открай време за нашенеца е не просто превозно средство, а сърцевината на селската му чест. На българина , ако пляснеш шамар на детето му,няма да реагира така брутално, както, ако му направиш забележка за нещо, свързано с колата

53

Анонимен

преди 4 години

Който не псува докато се опитва да шофира,значи не следи нашенският трафик.

52

Анонимен

преди 4 години

Всеки шофьор знае колко често среща по пътя други шофьори, от чиито автомобили гледа да избяга по-далеч. Това са обикновено една на 200-300 коли. Също така всеки знае и колко често някакви опасно шофиращи дразнещо са около него, а това са примерно една на 100-200 коли. Това е в България, но в други държави съм срещал и повече.

51

човек

преди 4 години

Ами за пръв път да видя изследване, което да покаже че съм българин.Тоест, аз определено съм добър шофьор, тоест не съм рисков.И да, останалите повечето са рискови шофьори.Ми това се доказва, не е само мое мнение за себе си - за десетилетия, не години откакто карам кола, не съм имал нито едно нарушение.Малкото случаи, когато ме е спирала полиция е само за проверка на документи.А същевременно се учудват като разберат, че нямам никакви нарушения.

50

Анонимен

преди 4 години

В сравнение с шофьорите от Европа и Турция, българите сме наистина по-добри шофьори. Чужденците са като диваци шофирайки в България.

49

Анонимен

преди 4 години

В подобни анкети обикновено няма отговор, който да отговаря на човека. Примерно в текущата анкетата на този сайт, лъде ще се почива, няма отговор на море в Испания, Италия, и т.н., т.е. на място различно от Турция, Гърция и България. Как да отговори човек при такава анкета? Същото е и с анкетата за качествата на шофьорите.

48

Анонимен

преди 4 години

И все още да се чудите защо цялото свят е пропищяло в един глас от това 5 милионно племе диво балканско??!

47

Анонимен

преди 4 години

Ако под добър шофьор разбираме шофьор, който не създава опасности и пречки за останалите шофьори, то почти всички шофьори в България са добри шофьори. Може би един на 50 или един на 100 шофьори е лош шофьор в този смисъл. Защо толкова много шофьори са се подценили и са отговорили, че не са добри шофьори? Най-вероятно става дума за ниско самочувствие и различно тълкуване на понятието "добър шофьор".

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70, тичай! В Сибир те чакат любимите ти мужици! Още от ранната утрин да смучеш руски п.и.ш.к.и - баси каква отдаденост!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65 Ами то кой си може да шофира, може да си шофира и без да се е качвал в учебна кола! Ти какво си мислиш, че българите като се качват в учебни коли и става шофери ли? Все едно да кажеш, че лобомотизирана пияна маймюна да я качиш на самолет няколко дена и след това тя ще стане пилот ... Все още не съм чул или чел маймююна да е разбила самолет, за разлика от поне половина дузаната български каруцомобилисти, гебердисващи по пътищата на балканския бантустан буллгаристан!

44

Анонимен

преди 4 години

Най-добрите шофьори са хилядите мустакати ядрени физици, които натоварили възпълни и също толкова мустакати кaдъни бързат за Анадола по пътищата в Европа! Всяко лято ги гледам и благославям.