69

mdaaa

преди 4 години

другарю борисов когато говорите за Гоце че се бори за независима македония обяснете за каква "независима" става въпрос. Независима от турция нали, тъй като западна БГ,т.е.пиринска македония остава под турско след руско-турската война. Бори се за независима македония от Турция, не за самостоятелна независима, ОК.Като са искали "независима" т.е самостоятелна защо не са се включили като автономни към БГ а са отишли към Югославия??? Значи говорим ли за най стандартни сепаратисти или борци за независимост от Турция.,.

68

Лекар

преди 4 години

ЛИПСАТА НА ДОФИНАСИРАНЕ НА ПСИХИАТРИИТЕ,ДОВЕЖДА ДО МНОГО БОЛНИ С НАРУШЕНО ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ НА СВОБОДА ,БЕЗ ЛЕЧЕНИЕ И НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ!

67

Стратег

преди 4 години

До АнонименАз съм на мнение, че още по-мерзко е да се поставя Красимир Каракачанов до Гоце Делчев;))) Тук говорим за сравнение между мишка и лъв;)))

66

Анонимен

преди 4 години

По врмето на Че Гевара, всичките южно американски държави са свободни от вече над 100 години. Какъв борец за свобода е тогава Маойста-Марксист Че ?

65

анализатор

преди 4 години

Тоз дето е чел само Винету и то от библиотека за ученика покрай мама ще говори и сравнява Гоце и Че!Единият се бори за национално освобождение от робство а другият срещу тиранията на латифундиста,диктатор Батиста в името и идеала на Боливар!Ама те енциклопедистите от Банкя на каишка на ул.Козяк отде да ги знае тези неща!Ще изпълни заповедта на САЩ-Македония в НАТО и тогава край на историческите спорове-арбитър ще е Вашингтон!Решението-денонсиране!Ама трябват топки,а де ги..

64

Стратег

преди 4 години

Г-да гербери, вашият Вожд и Учител, Бойко Тиквата е много зле с главата! Сами си направете изводите за самите вас! Огромна е разликата между Гоце Делчев и Че Гевара! Борбата на Гоце за освобождението на Македония от турците е продължение на бълг. нац.освободителната революция, а борбата на Че Гевара е износ на социалистическа революция за трети страни!;))) Този "човеК" е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ! НЕМА ТАКЪВ МИН.ПРЕД.!

63

Българин

преди 4 години

Истината е, че Че Гевара е един психопат и масов убиец, който в Куба е разстрелвал невръстни деца пред очите на родителите им. С тези си жестокости е бил омръзнал дори на Кастро, който с голямо удоволствие го изпратил да прави революции в латинска Америка.

62

Валери

преди 4 години

Бойко,твоята политическа кариера приключи днес.Казва ти го човек,който винаги до сега гласуваше за ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 4 години

Голяма уста има Бойко ,но накрая се оля .Зашлеви здрава плесница на своя коалиционен партньор .ВМРО беше сравнена с комунистическия тероризъм по този начин .Незнам как Каракачанов ще излезе от ситуацията.

60

Иван

преди 4 години

Бойко е предател.Джамбазки-премиер !

59

Българин

преди 4 години

Простотията на Тиквата е пословична. Но така ще е, като никой от приближените му не смее да му каже, че бърка. Преди време на два пъти обяви, че през ВСВ България е обявила война на Русия и сме воювали срещу нея. И тогава никой не коригира грешката му и сега, също.

58

Анонимен

преди 4 години

Все искахте доказателства ,че ГЕРБ е новото БКП-ето го .И репресираните се чудят защо имало такива учебници !

57

Fate

преди 4 години

Тоя колко електорални единици го направиха премиер . Държавната администрация и част от защитения вид ??

56

невероятно,но факт!

преди 4 години

Някои историци твърдят ,че Гоце Делчев е приел идеята за независима Македония тогава,когато е разбрал,че Великите сили никога няма да позволят тя да бъде присъединена към България!И затова му се е сторила привлекателна идеята за Македония без България- по-добре отделно,отколкото поробена!?Но иначе Гоце Делчев никога не е казвал,че е македонец,винаги се е определял за българин,който се бори за свободата на българската територия Македония!?

55

Народът

преди 4 години

Бойко,дай си оставката ВЕДНАГА.Предател !!!

54

Анонимен

преди 4 години

Гледам и не вярвам на ушите си!!!!!

53

АЗ

преди 4 години

Борисов пак ги засили по нанадолнището някои човечета.... Борисов много добре знае, че Гевара е един убиец и терорист, ама сега червените ще се чудят кого да плюят... :)

52

Професор Вучков :

преди 4 години

Нерде Че Гевара, нерде Гоце Делчев ?!? ...Работата е : "Грамофон свири, майка плаче" ...

51

Тъпанар

преди 4 години

Цялото му словоизлияние е бисер след бисер. Бих се смял до на.си.ране, ако ставаше въпрос за комедийно шоу. За съжаление това е премиера на нашата страна, който по незнайно какви причини, управлява 10 г. Направо да му се приплаче на човек! Бог да пази България!

50

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Навремето комунистите в името на интернационализма предадоха Македония на сърбите.Днес в името на глобализма Бойко Борисов предаде българския език официално признавайки македонския.Времената се менят, предателите си остават предатели, независимо на кого се кланят днес.