73

Анонимен

преди 4 години

Махнете я тая,пак ще изгубите наесен!

72

Анонимен

преди 4 години

Мантрата БСП е в пълна изолация я чуваме вече няколко десетилетия. В изолация или не, президентските избори показват, че населението в по-голямата си част НЕ е дясно настроено. Откровено десните президенти не си задържаха позициите. На последните избори ВМРО събра вот на недесни и небрюкселоидни избиратели. Десните ги видяхме в предишното правителство колко са кадърни, самите те не се понасят един друг, камо ли да съгласуват делата на държавата.

71

Анонимен

преди 4 години

Боже колко е погрозняла тази жена!

70

Коалицията ДПС-ГЕРБ

преди 4 години

До Го4о: Какъв "опозиционен съмишленик, Гочо". ДПС е скритата патериса на ГЕРБ. Винаги, когато се гласува държавният бюжет (а той е финансовият израз на политиката на правителството) ДПС гласува с ГЕРБ. Доган купи ТЕЦ- Варна и никой не се интересува с какви пари. Сега ще купува и пристанището в Езерово. Каква опозиция са те? Интересчии първо качество.

69

Нищо не е приключило

преди 4 години

До хихиихи: Ще видим, ще видим. Ако някой си мисли че Бойко и крадливата гербаджийска дружинка ще управляват вечно, много се е объркал. Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Не може да се л'ъже един цял народ до безкрайност. Не че БСП са обязателно по-добри от тях, но много им станаха далаверите. Времето на ГЕРБ изтича. И Бойко вече сигурно си мисли кога за пореден път да се изнесе по терлици от Министерския съвет.

68

ми да!

преди 4 години

До третия ще спечели!Питай за съвет тези дето гласуваха за референдума на Слави.

67

хихиихи

преди 4 години

До Футболно първенствоЩенка ви се, ама няма! Дерзайте съвместно с червените ви другарчета.

66

Го4о

преди 4 години

БСП се раздели и с единствения си опозиционен съмишленик - ДПС! БСП се намира в пълна изолация, няма партия или каквато и да е организация, която да общува с БСП! Единствен българския Мадуро от "Дордуков" 2 продължава да хвали и да се надява, че Нинова и БСП ще се докажат в необозримото бъдеще, и че ще станат някакъв фат-***!

65

Футболно първенство

преди 4 години

Изборите не са футболно първенство та да се надприказваме кой е спечелил повече. Залогът е нашето бъдеще. При вече трети мандат на Бойко си оставаме най-бедната държава в ЕС и изоставаме и от предпоследните.БСП е единствената реална опозиция. БСП излъчи президент, два пъти повече депутати в Нс и един повече на евроизборите. Можеше да бъде и по-добре, но е въпрос на време. Когато България се оттърве от крадливата гербаджийска дружинка тогава нещо може да се промени към по-добро.

64

Анонимен

преди 4 години

До ЗрителОдринската крепост е била превзета след 6-месечна обсаода! Лозенградската по-трудна!

63

НЭП-танго

преди 4 години

До третия ще спечели!Две напред - една назад обратно в Турция! Друг изход по-добър няма!

62

третия ще спечели!

преди 4 години

До ми да!Проблема е кой ще бъде третия, като всички партии са агентура на БКП-ДС?

61

Азз

преди 4 години

А като е накузуемо, КОЙ е наказан до сега?

60

ми да!

преди 4 години

До TTАххха..браво! ПОбедители са винаги! Дори когато губят пак са победители ... с най-много загуби. Важното е да се печелят рекорди!

59

Анонимен

преди 4 години

До 56. Да ва *** в червените бок.луци, за вас всички, които не харесват БСП са платени герберски ***. Като че ли няма други партии, които да е ви харесват и да пишат безплатно - основания колкото искате.

58

честно казано

преди 4 години

Искам да знам колко прости хора гласуваха на референдума на Слави! АБЕ, ***!Я, се образовайте малко преди да дават глас на един пълен *** и невеж в политиката. Гледате неговото предаване и се водите по елементарния му акъл, а сега...ето ви дебати! Боже, простотията още вилнее с пълна сила в Бълфгария...и реват отгоре на всичко. Е, това ако не е абсурд, кажете какво е!

57

TT

преди 4 години

Тонка, на есен другарката Нинова ще се самообяви за победител в изборите,дори и да спечели само в Полски тръмбеш и Каспичан...Помни ми думата!

56

Нищо не е приключило

преди 4 години

До Тонката: Те, фишеците не си бяха фишеци, а самата реалност. Цецо, Цецка и другите апартаментаджии на ниски цени си отидоха, но апартаментите си останаха техни. И вече пълно мълчание от цацатуратаА за общинските избори чудеса не трябва да се очакват. Един победил тук друг - там. БСП ще подобри резултатите си, ГЕРБ ще загуби подкрепа, но вероятно ще задържи повечето общини. Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил един гербаджийки далавераджия и ще се бори за оцеляване

55

Винету

преди 4 години

До 49. Бесепарите как имат очи да пишат по форумите изобщо е ми е ясно. ГЕРБ отново им го заби на изборите - колко пъти?

54

мда

преди 4 години

До Анонимен 58е не и се получават нещата на импексова и тва си е!-----------------------------------------------------------------Ми не става и не става! То да во вари и да го ръчка..все тая.. Резултата винаги ще е на губеща фигура. Ха, така да я запомят хората! Като губеща фигура!