59

Анонимен

преди 5 години

Тонка, не сме комунисти, бе! Набий си го в кухата кратуна.

58

12_5

преди 5 години

Страшна кариерапостъпил в изчислителният център... като шофьор !!!учител по физическо !!Рентиер !!!страхотна кариераизвода е...всички вкупом .. учете във Вършецне четете книгивсяка прочетена книга ви отдалечава от възможността да станете премиер , да имате апартаменти..ако сте умни..няма да ви приемат никога в ГръБ

57

Анонимен

преди 5 години

Не си обяснявам причините поради които българинът избира хора,които най - нагло крадат пред очите му.Какво ви става бе, хора. Бийте им шута. Като за начало на месните избори

56

ЗНАЧИ !

преди 5 години

Биография не се пише така--започва се от родителите на родителите и на жената също ! Щото самото попадане даже като метач в някой отдели е равносилно на погалване от папата--след това присъствие на молитвени закуски не е като да си купиш баничка--тез закуски не са гръб ТЕ са огромен дувар...Горе долу по-горе е написано ,че Цветанов има бая записи комай за всички та....

55

Анонимен

преди 5 години

Този *** направи толкова злини, че няма да му стигне живота да ги излежи! Апартаментите са само каймакът, но вредите, които нанесе на невинни хора и парите, които ще плащаме заради него трябва да бъдат записани в присъдата му!

54

Анонимен

преди 5 години

Ти кажи нали все лижеш? :)

53

Waffen SS

преди 5 години

Цветанов вече беше сив кардинал и дясна ръка,сега остава да е първа фигура.Смятам,че Цветанов е човека на американците,а Борисов е фигура отвличаща вниманието и изразител на интересите,на капитала зад него,стоящ в сянка.Самият капитал в повечето случаи е с неясен произход и търсещ начин за легитимиране.Борисов ще стане нещо като почетен председател,гръмка длъжност,но без реална власт,и без възможност да влияе на политическите събитията.Това е най-добре за него,при условие,че му го разрешат.

52

Анонимен

преди 5 години

е, така е ... най-мастите безнесмени в българия са били шофьори или са завършили НСА.А тоя е и двете неща едновременно

51

Анонимен

преди 5 години

Ми тогава Цветанов да се връща в БСП и това е. От къде дошло, там отишло.

50

Анонимен

преди 5 години

НЕМА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМ

49

Анонимен

преди 5 години

Супер. Остана само ББ да се пенсионира.

48

Зозо

преди 5 години

А ЗА Ф-16 БЛОК 70 КОГА?

47

Тонката

преди 5 години

Браво на Цецо. На 2 юни ще има спонтанен протест против оставката на Цецо пред къщата на Бойко в Банкя от 10.00 часа. Цецо ние сме с теб! Не те даваме на комунистите от ДС!

46

стига бе

преди 5 години

Колко нарушения, колко злоупотреби и накрая по живо по здраво с Н на брой апартаменти?!

45

Зозо

преди 5 години

Тонката, сменяй темата и да си говориме за ф-16 блок 70.

44

Един от селото

преди 5 години

На физкултурника му останаха 6 апартамента плюс асансьора,плюс заместничката на поста му.Нека му е лошо като на батко Гошо.

43

Тонката

преди 5 години

Браво на Цецо. От сержант в ДС, СТАРШИНА в МВР до молитвен закусчик в САЩ и от панелката до цял квартал с апартаменти. А Бойко да го дууха! другареееее.

42

Един от селото

преди 5 години

Физкултурника си оплете кошничката,сега му останаха 6 апартамента плюс асансьораи заместничката на поста му.Нека да му е лошо,като на батко Гошо.

41

Счети

преди 5 години

Жив да го ожалиш този човек ! Първо имаше няколко апартамента пък го прецакаха да остане само с един с некъв мижав асансьор. Махнаха го от НС и няма да яде евтини кюфтета, сега и от ръководството на партията го махнаха как ще преживявава, направо не знам ? За това му предлагам да си направи едно НПО за защита на нечии права. Бойко ще му осигури няколко милиона бюджет и те така.

40

Пунта Мара

преди 5 години

Асансьора на Цвъки вози само надолу !