62

Пенко

преди 5 години

До АнонименДаниел е гъзолизец! Винаги е с тези, които са на власт! Плазмодий!

61

Стратег

преди 5 години

До Камелия ОбретноваТи сега кажи Вълчев към коя масонска ложа, членува, академичните му длъжности, нямат никакво значение, важна е ложата. То и оня масон Игнатов, египтологчето от НБУ и той бе при Бойко, масонче. Кво значение има академичната длъжност, след като всички вас, Бойко е изкупил на кило като пилци от пазара в кв. "Секирово", хахахахахха И колко пари му е платил Бойко, за това славословно изказване;)))

60

Циник до 61

преди 5 години

Глупав въпрос.... работя в Германия от почти 20 год. сина ми се роди тук.... построихме си нова "екзистенция" .... това с "връщането" как си го представяте?Такива сме стотици хиляди...да не кажа почти 3 000 000.Какво ще ми предложи България - на Нинова , Гергов, Спас Русев, Ветко, Бенчо, Киро джапанката, Пеевски и Баневите?

59

Анонимен

преди 5 години

Ами защо не се върнеш, Цинико?

58

Циник

преди 5 години

Пожарникар бил...бодигард на Тошо бил....нам си кво бил.... в политическия вакуум създаден най-вече от червените napазити....крадци...и посттекезесари....Борисов наистина израстна държавник - никога преди него България не е стояла толкова добре! За мен - цялото боричкане на шумкарските унуки за власт , е чисто академично ( от 20 години съм навън ) не "избягах" заради него - а заради партийните секретари и прочие червена сraн. ЕДИНСТВЕНИЯ ТРИКРАТЕН ПРЕМИЕР СЛЕД 89 - ТАКИВА СА ФАКТИТЕ !!!

57

Камелия Обретнова

преди 5 години

ПОПРАВЕТЕ ДОСАДНАТА ГРЕШКА! Даниел Вълчев не е ректор на Софийския университет, а декан на Юридическия факултет от април т.г.

56

Стратег

преди 5 години

Вълчев, нема как да не хвали Бойко, нали неговата партия НДСВ го лансира в политиката;))) По принцип крас.тавите кучета през 9 баира се подлайват;))). Та, така и тия;))) Но, ето къде пак го били Вълчев - Станишев. Бойко иска да вкара Станишев в БСП и да го направи лидер там, да му върне услугата, за да я няма Корнелия. Юдомасони, братя по ложа, братя по лочене кръвчицата на електората, вълци от глутницата на Куцулан;)))

55

Ехааааа

преди 5 години

Как злобеете ! Червените сте с промити мозъци ! Как не разбрахте,че за нищо не ставате,няма за кога !!!

54

Анонимен

преди 5 години

Корнелия не прие съглашателство с АБВ и Първанов, изрита ги, както се опита да направи и със Станишев, който не знам защо във форума наричате "умен". А за хотела на Първановия син трябва да питате прокуратурата защо си мълчи. Цацаров е човек на Борисов.

53

Анонимен

преди 5 години

До *** защо?става, но първо да си каже за техноимпекс!

52

Енчо

преди 5 години

Ех, Вълчев, ех, наколенкитеее !!!

51

Анонимен

преди 5 години

До Маркоможе и да е вярно! но според мен трябва да се срамуваш повече от евродИпутатите ни!

50

Анонимен

преди 5 години

До 50То и името ти сръбскоо некво "марко" може да се преместиш там. Тука от мишкии файда нямаме. Да се хвалиш с великия вучичч и 20% безработица . Палячоо.

49

Курнелия защо?

преди 5 години

Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???

48

Марко

преди 5 години

Толкова ме е срам в чужбина от Банкянския , като ме питат от къде съм казвам , че съм сърбин

47

Анонимен

преди 5 години

Верно взема бойко от ес, ама отива в партийните джобове и на герб, и на дпс, и на бсп. В замяна чинно изпълнява, угоднически наведен

46

Анонимен

преди 5 години

До 45Сега щи обясняя. Станишев работи в Е парламент вече не знам колко години. Защо не привлече инвеститори към България? Какво прави в тоя ПЕС че и шеф ? Къде е помоща за България? Президента ни ? Какво е направил във външен план за България до тук ? Привлече ли инвестиции , ходи ли някуде да опита нешо добро за България? Разбираш ли каква е разликата между двата типа чиновници смешникКК.

45

Анонимен

преди 5 години

Боко може да е всичко друго но не и политик. Този е поредният лакей, който е превил гръб пред мутрата-комунист

44

Анонимен

преди 5 години

По-рано превъзнасяше Миглата Куневица Пръмовица, КОГАТО МУ БЕШЕ ШЕФ. :)Сега, тая безродница вече не е фактор, и тоя сладурник се слага на Боко Тиквуня."Данибой" върти задни части според вятъра.

43

Анонимен

преди 5 години

От какъв мащаб защо не ни обясниш какво зависи от един чиновник ?