109

Милиарди

преди 4 години

Каде са 34милиарда получени от Европа крадете а.Тия избори за европейси парламент са заблуда.Показно затъване до гуша.

108

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милиардера Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

107

Анонимен

преди 4 години

Задачата на г-жа Нинова е да направи БСП приемлива европейска партия.Представянето на БСП е много по-добро от предишния европарламент спрямо ГЕРБ.За всички нас е добре БСП да е стабилна опозиция.Динозаврите сред старото ядро на БСП трябва да излязат в заслужена пенсия.Това е начинът миналото да се оттече в историята.

106

Курнелия-съмнителна

преди 4 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

105

Стратег

преди 4 години

До г-н аркадановАма ние и сега искаме предсрочни парламентарни избори! Да не мислиш, че Бойко се отърва? Не! Тепърва неговите фигури, ще бъдат удряни в движение;))) Така, че такива лакъдрии, като на Вожда ти, по Канал 1 вчера, не вървят;))) Оставка на Борисов! Оставка! Оставка! Оставка!

104

Анонимен

преди 4 години

Българският"народ"за пореден път доказа,че от него няма по-големи *** дори в джунглите на Амазонка.

103

г-н аркаданов

преди 4 години

Тва да мучиш три месеца преди избори как ще смажеш герб и ще искаш предсрочни избори.Тва да ровиш из нотариални документи и да разправяш как някой си купил евтин апартамент като че ли всички гледат да купаят най скъпите.Тва по цял ден президента да плюе против правителството и накрая да мучиш че Борисов бил спечелил сам тия избори.Е кажете това не е ли директно признание че 130г партия може да я бие сам човек като брашнян чувал.Алооо техноимпексова ко ша кажеш мари шундо.Къде е оная злобната

102

Стратег

преди 4 години

До алтернативатаРада Глибоката иска да създава алтернативи;))) Не е задължително да имаш алтернативи, за да правиш политика и да реализираш идеалите си;))) Плаченето за алтернативи е поради некадърност да се прави политика;))))

101

Анонимен

преди 4 години

Няма грешки, хората гласуват според интерес. Истината е че Борисов направи доста пътища, повечето големи градове са с ремонтирани центрове и паркове, нов градски транспорт, безработица напрактика няма, сърби македонци и турци вече са по зле, румънци и гърци са като нас, много се разви и ИТ-индустрията в София където заплатите са доста високи. БСП-то нищо не е направило а не е като да не краде, ей на на тая "журналистка" любовника Райчев дет е червен колко открадна и то от народа а не от ЕС пари?

100

алтернативата

преди 4 години

БСП не е никаква алтернатива!!

99

Стратег

преди 4 години

До АнонименГлас за номер 18+преференция 107;))) Това е. Какво да снимам, като, ако ми дадът бюлетина, пак ще задраскам същото;))) Бюлетината въобще не е сложна, нещо съвсем елементарно е. Просто електората е тотално оскотял, не може да се оправи с 2 квадратчета;))) Но, иначе може да гледа турски сериали;)))

98

Стратег

преди 4 години

До ПростоИ аз съм за Нинова. Смятам, че това е успешният лидер за БСП. Всичко останало е връщане към Борисов и неговата БКП.

97

Анонимен

преди 4 години

За да е ЧЕСТНО Членовете на секционни комисии би трябвало да имат копие от протокола които са подписали и предали в ЦИК.ЦИК трябва да качи в сайта си всички протоколи така, че всеки член на комисия да може да провери дали е същия като този които е подписал.Да сложат ако трябва и проверка след удостоверяване с ПИН ама да може да се провери. Стига са ни лъгали едно време бай Тошо печелеше с 99.9 % и какво стана после всички са против него.

96

АНОНИМЕН

преди 4 години

На деня на Победата трябваше да разкрият гробарите, а не толкова рано !

95

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и ВМРО качват тока и топлата вода от 1 юли.

94

Анонимен

преди 4 години

До ГРЕШКА ДАГрешките са заради преференциите на Манолова. Много от СИК са по-неграмотни и от избрателите а и ЦИК с ГЕРБ направиха умишлено много сложни правила и огромна бюлетина и е много трудно счетоводството и накрая за да печелят служебно. Но префренциите дали умишлено или не заради много трудното броене, се оказаха пълен провал, защото бяха избрани пак същите според подредбата им в ЦК на партиите.

93

Край

преди 4 години

Мира Баджева е виновна - дайте аз да я накажа.

92

Керк

преди 4 години

Има един лаф....ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка...колкото до коментиращитежурналисти, те са толкова журналисти , колкото аз съм папата.

91

Просто

преди 4 години

До ПРОСВЕТЛЕНИЕМного знае за ББ и тя единствена е неудобна! ББ търси начин да я махне, за да не му се пречка по пътя на тоталното разграбване! И аз нея харесвам, но щом ББ нея харесва, значи става! Тряба да се подкрепя само заради това. ББ е на път да срине всички партии с измененията на закона за партийните дотации! Да остане само той и някои сателити, които ги държи на къса каишка. Това е истината!

90

Анонимен

преди 4 години

Всеки има телефон с камера защо да не се снима протокола след написването му и да се качи в мрежата за да може да видят хората как са сбъркани!!!?!??После в ЦИК ги сбъркват кака, че да спечелят които трябва