30

лошо ни чака

преди 5 години

Запада и САЩ отвориха кутията на пандора с нападението над Сърбия и създаването на Косово,в много от малките балкански държави бивши Югорепублики е пълно с терористи от Сирия и привърженици на ИД.

29

Анонимен

преди 5 години

До ужасЗоран Заев е бил албански терорист?

28

ужас

преди 5 години

Сърбия е последния защита от ислямската дъга,погледнете картата ако тя се пречупи исляма ще превземе балканите окончателно Македония е загубена вече тя е под Албанско управление и всеки който е бил там го знае /Македонския премиер е бивш Албански терорист/

27

Анонимен

преди 5 години

Ами няма лошо. Хората искат най-доброт за страните си. Естествено е :)

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23И с мигранти ли ще я заселваш тази земя до Пирот,у м н и к? Държавата умря, земята ни се обезселява,той за нови земи ламти,затънал мозъчно в 19-20 век.

25

Хахахахахаа

преди 5 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ----------------------И какво от това?История,мистория ама бедна като скакалец.

24

Анонимен

преди 5 години

Мечтая за нова федерация, в която да са България, Сърбия и Черна Гора и да се казваме Федеративна Република Стара Европа.

23

До 12

преди 5 години

Познавам албанците много добре и сърбите защото работя с тях.На албанец и сърбин вяра да нямаш.

22

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

БЬЛГАРИЯ ИМА НАД 2300 ГОДИНИ

21

Сата НАТО

преди 5 години

Точно Русия има интерес от силна бг държава на БалканитеТака ли?И защо така?Въобще каква работа има Просия на Балканите, би ли ни пояснил?

20

Сърбе на върбе

преди 5 години

До 13Aбе баш Австро-Унгария си ги подкокоросва сърбите да ни атакуват. Неслучайно, когато нашите ги подгонват оттатък Пирот, австро-унгарския посланик праща нота към нашето управление, което горе-долу гласи следното: "Спрете да настъпвате към Белград, защото ако продължавате, ще имате проблеми с австро-унгарската армия".Нашите спират, но получават победен парад в Белград. Сърболята са яко унизени.Каква Русия в случая?! Западните мръссници нямат интерес да има силна България на Балканите.

19

Оппа

преди 5 години

Преди две години бях в Македония/Скопие и се уверих че шиптърите почти са превзели маките.Нас ще ни превземат ромите/ до 20 години / македонците пък ще бъдат под албанско.Така че всички думи са излишни.Кучетата лаят кервана си върви.

18

Анонимен

преди 5 години

Ако ще се разменят територии, нашата граница трябва да отиде до Пирот.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Ти си срещу нас бгкато работиш за албанците и враговете на православиетона Баланите.

16

Анонимен

преди 5 години

До до 14Сороски лъжи. Точно Русия има интерес от силна бг държава на Балканите,а заадните държави НЕ.Затова иразделята БГ на 2 части на Беринския конгрес,а когато БГ сеобединява Австро-Унгария,а не Русия подбуждат сърбите да ни нападнат. Бил си слаб ученик по история в училище,и затова днес бачкаш за дядо си сОРОС. Направо ми е жал за такива като теб.

15

Петров

преди 5 години

Алабаннците са американския протекторат на Балканите. Където има албанци там стъпва гнусния американски ботуш.

14

Анонимен

преди 5 години

Само прочетете какъв официален празник има под сръбско влияние в Северна Македония : 11 октомври - на този ден през 1941 г. започва партизанската съпротива на Комунистическата партия на Югославия в анексираната от България Вардарска Македония: Душко Наумовски застрелва при разговор стражаря Петър Колев от Прилеп, който е приятел на баща му.

13

Влади

преди 5 години

Ами то е ясно, че ще стане, рано или късно. Въпросът е: къде сме ние?Македонците вече не са българи. Българите в Гърция също. У нас има анклави с компактно турско население, загубени отдавна са Централна и Северна Добруджа. *** плевели все по-вече превземат българската нива.Къде сме ние...

12

бай ганю

преди 5 години

подобно мътене на водата само укрепва вучич на власт който използва умело ситуации с подобен характер и премерено говорене за да бъде единственна алтернатива сред насъсканите националисти в сърбияагонията на балканите продължава подклаждана от излишни страхове

11

до 8

преди 5 години

До Сърбе на върбеПроучи по-добре историята:1.Сърбите ни нападат по настояване на Русия ,която е против Съединението защото не иска силна обединена България.2. Македонска нация и език е изобретение на руснаците чрез Коминтерна -външното им разузнаване.Целта е да се раздели българския народ ,като се дадат територии на сърби и гърци, за да няма силна българска държава по пътя за мечтаните от руснаците Проливи.