13

Сиамски

преди 5 години

Станишев, дребна душо, не се прави, че ти пука за хората или за БСП. Разруши всичко направено, заради собственото си его, също като Борисов. Ако бяхте близнаци, по-малко щяхте да си приличате.

12

Анонимен

преди 5 години

Един път, така ги вдигнаха тия доходи, че за малко станахме дори милионери. Сега Мега Драйв 2 от 200 лева, за няма и седмица стана 20+ хиляди. Още ми се насълзяват очите кто си спомня!

11

Щерю

преди 5 години

Чисти лъжи! Комунистическа Демагогия! Винаги, когато БСП е в управлението замразява минималната заплата - защото еврео-комунистите не са свикнали да дават, а само да прибират...

10

Анонимен

преди 5 години

Страхотана кампания правят - надпреварват се кой повече ще отврати хората. Много ще бъда изненадан, ако гласуват над 50% от имащите право на глас.

9

Анонимен

преди 5 години

Станишев оптимист: БСП винаги е вдигала доходите.Прав е Станишев, само че не той вдигна най-много доходите а неговия съпартиец Жан Виденов. От 1000 лева заплатата ми скочи на 25 хиляди за има няма 6 месеца. Такъв ръст на доходите даже и големи социалисти като Мадуро не могат да постигнат за толкова кратко време.

8

Професор

преди 5 години

Станишев да не се прави на ощишана мома а да отговори защо утепа дядото на Генерал Борисов.

7

Хаха

преди 5 години

Всяко изцепване на очилатият хамстер автоматично сваля бсп процента. Съответно същото е и с бибитко.

6

toddg

преди 5 години

Да,собствените.

5

Анонимен

преди 5 години

Помним как при ГЕРБ хората се самозапалваха и самоубиваха от отчаяние!

4

Анонимен

преди 5 години

БСП винаги е вдигала доходите... но после държавата е фалирата...Баце, то така и аз мога бе :)

3

Работодател

преди 5 години

Ми да ги вдига, аз не ги вдигам, даже има много свободтни на пазара на труда, заплатите са добри за бизнеса, пък БСП да си вдига заплаитите в нейните си фирми и на нейните работници. Това ще стимулира потреблението и аз ще мога да правя по големи печалби, защото изобщо нямам намерение да вдигам заплати при мен.

2

нострадамус

преди 5 години

Тоя е най голямото нищо в политиката

1

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за БСП, но няма да избера теб за евродепутат.