9

Анонимен

преди 5 години

И Вълчев като Кунева. Абсолютни некадърници и не разбиращи от образователна система. Кой, кой ги сложи там????

8

:-) :-) :-)

преди 5 години

Тоест гербаджиите не са се отказали от стратегията. Само изчакват да минат изборите

7

Анонимен

преди 5 години

Когато аз бях малък учителиет можеха да бият ученици, да пишат двойки за поведение, и единици за подказване, да те гонят от час, или да те заключват в по-малак стая. Откакто се въвеед правилото "парите следват ученика", учителите не смеят да гонят ученици, защото ако класът се смали, трябва да гонят учители. Затова възпитанието на децата е оставено на РОДИТЕЛИТЕ! Не е нормално когато някой учител накаже някое дете малко по-строто родителят веднага да идва се бие.

6

Анонимен

преди 5 години

"Вълчев: Детето има права, но Стратегията да се прецизира"Няма какво да прецизираме. Стратегията е по норвежки модел, финансира се от Норвегия, а в Норвегия и за най-малката глупост отнемат децата на родители и ги дават на непознати. Отделно, че самата стратегия е пробив в нациналната сигурност, тъй като конците се дърпат от Норвегия.

5

Анонимен

преди 5 години

ако някой иска да вмнява на училището роля на забавачка - затваряме училищата и започваме да плащате от собствените си джобове за платени гувернатки. Ама дали ще се изръсите с 800-1000 лева на месец?

4

Анонимен

преди 5 години

Не съм съгласен. Държавата се опитва да вменява на училището ролята на забавачка. Ето да речем сина на Гълъбин Боевски който се промъкна в училище с пистолет. От кого е взимал пример? откъде е взел пистолета? днес той стана наркотрафикант, също като баща си. Училището ли е виновно? Две деца са бият извън територията на училището. къде е родителя?

3

Анонимен

преди 5 години

"Стратегията за закрила на детето е пряко свързана с образователната система"Ето ви го първия джендерастки жокер.

2

Анонимен

преди 5 години

След провала на "насилието срещу жени", сега се пробват да пробутат джендърската идеология с "насилието срещу деца".

1

Анонимен

преди 5 години

При такива учители, учебни програми и директори нищо чудно, че децата са агресивни.