34

Василев

преди 5 години

Мирът, договорите и правилата ги създават великите сили, а другите само ги спазват!Това означава мир, чрез диалог, да ви преведа на папата думите!А Ватикана винаги била от страната на победителките и великите сили!Това си го набийте в селските дървени глави, които инстинктивно приемат всичко за чиста монета и могат да ви моделират като пластелин медиите, както и когато си го поискат!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!ГЕРБ нямат доверието на обикновените хора!Бен!ЦРУ

33

Анонимен

преди 5 години

Русофилската Мафия начело с Радев се моли за война !

32

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ген. Решетников към поп Киро:- Таварисшч палковник, нада найти адин нов, адин настаясшчий Али Агджа...

31

Анонимен

преди 5 години

Путин от три десетилетия е по-католик от Папата !Всяка годна се къпе по веднаж във вода за да се изкъпе за Коледа !

30

Анонимен

преди 5 години

"ЩОМ Е ПОМАГАЛ ЗА БОРБА СРЕЩУ КОМУНИЗМА ЗНАЧИ Е СВЯТ ЧОВЕК"Любимият ти папа е пишел доноси за противниците на режима на Видела, под чиято диктатура са избити 8000 души. Видела беше осъден през 2010-та на доживотен затвор. Какъв комунизъм е борел папата, ти чуваш ли се изобщо?

29

Дон Милионе

преди 5 години

В България трябва да идват личности от такъв ранг като папата за да облагородят малко дивите балкански нрави. Човекът има мисия и я следва - дава пример за праведен и достоен живот.

28

Анонимен

преди 5 години

Този митрополит Николай защо се крие от папата мисли ли, че не знае за ролексите и лимузините му?

27

Анонимен

преди 5 години

Ако искаш война, стани "братушка" с руския Гулаг !

26

до 26

преди 5 години

Алоо, папата е писал доноси за диктаторския режим на Видела в Аржентина през 70-те. Заради неговия "труд" са отвлечени 8 души- хора със семейства, двама са безследно изчезнали.

25

Василев

преди 5 години

И за какво трябва БПЦ да се помирява с Ватикана, след като по време на турското робство и по време на освободителните войни на българите са подкрепяли Османската империя и католиците са продавали оръжие на турците и са ги обучавали във военно дело???Смятате ли , че БПЦ е предала народа си, след като тя има основна заслуга да се съхраним като народ и да имаме държава???Целувайте з.ад.ниците на католиците, вие сте свикнали, имате опит!!!Агент Майкъл Беринджър!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 5 години

До 25НАШАТА АРМИЯ Е НАЙ-МИРНАТА НА СВЕТА - НА НИКОГО НИЩО ЛОШО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ--))

23

Анонимен

преди 5 години

Радев като чу от Папата думата МИР и напълни площада под балкона си със старо руско желязо, готов за ВОЙНА !

22

Анонимен

преди 5 години

3/4 от митрополитите на БПЦ са агенти на ДС, това не е църква, а милиционерски участък. Това е срам и позор!

21

Анонимен

преди 5 години

Русофилите пак да си поканят контрабандиста Говняев да се погаври още с любимия им президент.

20

Анонимен

преди 5 години

"1000000 от твоя вид не събират мозък за един евреин"Знаех си, че се кланяш на Талмуда. От километри си личеше.

19

33

преди 5 години

И на мен ми се повръща от слугинството на медиите към тоя папа.Брежнев не е посрещан така даже. И какво ни каза : да слушкаме , да приемаме бежанците от войните ,запалени от големите , да се обичаме назависимо от гейтовете... абе , не видях Цветанов никъде .Домъчня ми за него. Утре ще ми е мъчно и за папата. Гладни , бедни народе , докога ще ти съдират от гърба по 10 кожи разни папи ,царе и патриарси !?

18

Анонимен

преди 5 години

"Папата Франциск се оказа голям пич! Срам ме е от БПЦ. Ставам католик."Ставай ако щеш извънземен, не ми дреме. Чест прави на БПЦ, че отказа да участва в ритуалите на този клоун, на който първата му работа след като пристигна беше да зове България да се превърне в джихадистко гето.

17

Анонимен

преди 5 години

"Не знам дали равина ще определи действието ти за кашер."1000000 от твоя вид не събират мозък за един евреин

16

Анонимен

преди 5 години

"Папата Франциск се оказа голям пич! Срам ме е от БПЦ. Ставам католик."Не знам дали равина ще определи действието ти за кашер.

15

Василев

преди 5 години

Папата да отиде в Париж и да направи молитва за мир, да каже на полицаите да не бият жълтите жилетки, а на френските корпорации ,банки и армия да се изтеглят от Африка и Близкия изток, защото източват ресурсите на бежанците, и работят за жълти стотинки и те за това бягат на запад!Дали няма да го изритат, като мръсно коте, а друг е въпроса, дали изобщо ще си помисли, да се опълчи срещу своите господари!Отворете си очите, отпушете си ушите, и започвайте да правите гимнастика на мозъка!Мики!ЦРУ!