64

Еврохолд СИК

преди 5 години

Айде бе, кога ще ми продадете най-после това ЧЕЗНямам търпение вече

63

Ужас

преди 5 години

Работя в търговски отдел на производствена фирма. Ако утре вдигна цените с 30-40%, то първо клиентите ще помислят, че им се подигравам, а като разберат, че не е майтап, ще избягат на момента. Второ - собственика ще дойде и няма да смогна да си върна пропуска, ще бъда уволнен на секундата! Аз не мога да разбера, как се приемат за нормални такива %. Но сега ще дойде ББ, ще каже, няма да са 50%, ще са само 15%. И овцете ще заблеем във възторг и благодарност...

62

*** бг

преди 5 години

Честито на 80те% ***. Гласувайте пак за управляващите.

61

Активист на БКП

преди 5 години

ОСТАВКА !!!

60

ЧЕЗ

преди 5 години

Абе ще ме търсите вие, ама късно ще е ...

59

Анонимен

преди 5 години

92 % ми изглежда половинчато - предлагам направо да е 100 %Кръгла работа, като кръгла Нула или кръгли *** отиСъгласете се, че повече би подхождало на електората

58

Анонимен

преди 5 години

Мдааа...идат избори!Трябва да се избиват загубите натрупани от ромските малцинства. Пак българина ще го отнесе!

57

реалист

преди 5 години

Шайкта не успя с първата Гинка, сега се прикриват зад друга "Гинка" за да си купят ЧЕЗ.

56

Анонимен

преди 5 години

Ако управляващите искат 3 в 1 избори да вдигат цените. Ще им подсигурим истински рекорден процент на гласували, но вероятността някоя калинка или мутреса да бъде избрана е нищожен!

55

пенсионер

преди 5 години

До . Борисов.ИСКАНЕдр. Борисов.искам пенсията да не се изпраща до местната Пощенска станция , а направо да се превежда да Топлофикация,ЧЕЗ,Софиийска вода.Да ти е....а УПРАВЛЕНИЕТО.

54

реалист

преди 5 години

"Поскъпване на нощния ток с 67.6% поиска ЧЕЗ" Шайката продължава с видимите резултати. Явно бъдещия купувач иска бързо да си избие инвестицията в покупката на ЧЕЗ.

53

СъветниК

преди 5 години

Тънката игра на политиците е в изкупната цена.Поинтересувайте се на каква цена се изкупува енергията и най вече от АЕЦи на каква се продаваПоинтересувайте се и на кого са ВЕИ или така наречените перки, квотата за които до 2025 година бе изчерпана още през 2011Поинтересувайте се и кой управляваше България през 2011Там е заровено ку чето

52

Анонимен

преди 5 години

Терминал 2 и да си титлата май на.

51

Анонимен

преди 5 години

Къде е Мая Манолова и президента?

50

Инфлация

преди 5 години

Увеличението на ток, вода, парно, застраховка, лекарства, ГО, храна, бензин ми изядоха увеличението.2019 Месечно 50 - по-скъпо парно, Десет - по-скъпа ГО, вода 5 лв по-скъпа, зелена зона-Десет лева.За какво увеличихте заплатите, реален ефект е НАМАЛЯВАНЕ на доходите.По три пъти увеличавате цената на тока годишно, още 5 цента увеличение и стигаме цената в САЩ 27 - 29 цента, само че там заплатата е 2000 лв минималната.Бензинът е в пъти по-евтин. В Ел Ей токът е публична собственост.

49

Анонимен

преди 5 години

За енерго-разпределителното дружество е по-добре да няма нощна тарифа, защото на тях им е все едно дали произведената през нощта енергия ще отиде на вятъра, на тях печалбата е от ПРЕНОС и ако може да пренасочат всички клиенти към скъпата тарифа , ще им е най-добре.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49"Поскъпването на тока с такъв процент е нарушение на закона!!!!"Да така е ако сме НОРМАЛНА и РЕАЛНА държава, но за МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ!

47

Хххх

преди 5 години

Гласувайте за Тиквата и Апартамента.

46

NN

преди 5 години

Да минават на природен газ. Но миньорите?

45

Анонимен

преди 5 години

Поскъпването на тока с такъв процент е нарушение на закона!!!!