99

Сата НАТО

преди 5 години

Защо изобщо се преекспонира случаят и какво етническо има в него,Сигурен съм, че ако се погледнат дневниците на полицията за последната седмица, ще се намерят и побои на българи над роми, както и на българи над българи, и на роми над роми. Просто си решете елементарното хулиганско сбиване по най-добрия начин и толкова.

98

Mi6osp

преди 5 години

Дончев, мутромилиционерите унищожихте държавата да не ви пречи да крадете. Сега берем плодовете от това.

97

АНТИ

преди 5 години

Труден е пътя на европейско(то) ни развитие.Ето, колесника засече, гума се спука ... еех мъка !Западните Балкани и те ще влязат в еврейския съюз.Така де, няма само ние да сме бедняците и голтаците на Европата.

96

Анонимен

преди 5 години

Танче, адресна регистрация, плащане на наем, ток вода, парно, децата на училище, родителите на работа. Това е за всички българи.

95

Gosho

преди 5 години

Истинста е че на никой не му пука за народа

94

Анонимен

преди 5 години

Това е най-читавия министър на Борисов.

93

Анонимен

преди 5 години

Не останах форуми, където човек може да си е радист... Ужаст...

92

Анонимен

преди 5 години

Айде почнахме пак с приказките. Избори идват. Делата - после, по старому.

91

Анонимен

преди 5 години

Не приказки, дела чакаме! Кога?

90

Анонимен

преди 5 години

Българи и турци, два братски народа, под гнета на 2 жалки фалшиви диктатора.

89

Анонимен

преди 5 години

Тоя ке падне един ден от власт.

88

Стою

преди 5 години

Вижда се , че положението преескалира, словата вече не вършат нужното.Трябват действия с по- твърда ръка, стриктно съобразени със закона.Тъй , като до сега ГЕРБ доказаха , че не могат да се справят ,ще трябва да се оттеглят от властта.

87

Анонимен

преди 5 години

Държавата да не бягала от час... Дончев, ти си държавата, ти бягаш от час.

86

ни са знай

преди 5 години

"Майсторско отвличане на........."Стига глупости!За тактичния никой не предполага че е такъв!Пиша го това с надежда че ще бъда разбран. Поне от мислещите.А поводът е друг -с какво право този човек си позволява да повдига назидателен тон пред камерите?Не се намира в къщи,нито в детска градина.Не сме де били, поне повечето от нас.

85

АНТИ

преди 5 години

Има ли за господарите, ще остане нещо и за слугите им тук.От ясно, по-ясно.Политика ?!Политика има в бели държави за бели хора.Бг политика(та) е машина за крадени пари !!

84

Mehmet Effendi

преди 5 години

Поведението на държавата е анти държавническо по отношение на етническите групи, с тази публичност която винаги се дава на отделните случай се насажда омраза и поддържа някакъв фейк национализъм/популизъм все едно че има "Българи" и "Не-Българи". По дефиниция, не е ли факт че всеки който има право да гласува или е придобил това право чрез гражданство е "Българин"? Този популизъм с "Роми", "Турци" и т.н. се дирижира от 30-40 г., на хората им писна!

83

Активист на БКП

преди 5 години

Е нали ти си вицепремиер на държавата,бе джингиби !!!Що го споделяш с нас,сподели го с другаря Б.Борисов,с другарката Цв.Караянчева,с другаря Цвъ.Цвъ. .....

82

10 ГОДИНИ СТИГАТ

преди 5 години

Не разбрахте ли ?ГЕРБ означава ГРОБ за българите.

81

АНТИ

преди 5 години

Българите, трябва да се КОМАНДВАТ с твърда ръка.Военен режим Пиночет, трябва.Иначе, крадците се размножават много, а така България фалирва.

80

asd

преди 5 години

До ГабровецТака е, но не само в Габрово. На много места незаконни гета се узаконяват, прави им се инфраструктура ... от КОЙ? А и щом държавниците казват: държавата трябва да направи нещо, държавата да не бяга от отговорност, закони трябвало и т.н ... за какво въобще си чешем езиците, та кой е държавата - нали сме ги "избрали" да ни представляват, те да са държавата