99

Адам

преди 5 години

американски тероризм и демократуризм в действие! това е най-голямото зло на света. дявола който излъга простолюдието, че не те са империята на злото!

98

Анонимен

преди 5 години

Асанж е по-опасен за САЩ и от ядрено копче,защото им показва о*раните *** наСАЩ-исаните в Америка,след разкритето на Уикилийкс,чрез секретни документи на самите американски службиТака загубиха постовете си шефовете на ЦРУ,на Сикрет Сървис и на други служби по сигурността.Интересното в случая е ,че във "великата демокрация"личния интерес доминира над Държавния.Позор ли е,или Да,за демокрацията изобщо по Света?Господа псевдодемократи не се гаси туй що не гасне.Да,за истината става дума.

97

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименне бъди чак толкова наивен!..-НИКАКЪВ Осама не са убили,просто направиха ПОРЕДНОТО ШОУ!!!!За това побързаха да "хвърлят тялото му в морето"-без съд,без каквато и да е публичност!Те са майстори на секакъв вид театър..Осама-семейния приятел на сем Буш,"отстрелян от самия Буш" и.."фърлен в морето"..............ЦИТАТ:..."Вятъра тихо дървото клати..Ние го гледаме с бати..Ега ти".............Същото и със Саддам-отнесе го ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ му!"в името на Ал2аха"

96

до 96

преди 5 години

Китай е най-големият износител на органи, не лъжи хората! Зад лъскавите небостъргачи се крие най-тираничният режим на Земята, поддържат и изграден от Юдейте - всичките най-близки съветници на Мао са юдеи - исторически факт - резултата 60 000 000 убити от Мао...

95

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПъпеш, в САЩ има нещо наречено военен трибунал. Дори да го бяха арестували, той нямаше да бъде съден от граждански съд, а от военен трибунал при закрити врати и доста скъсена процедура осигуряваща смъртна присъда за 1-2 седмици и без право на обжалване.

94

Анонимен

преди 5 години

До до 90Айде стига лъга за Китай. Там на година не се правят и хиляда трансплантации. Избивали 10000 затворника. Лековерно си повярвал на поредната западна лъжа.

93

Анонимен

преди 5 години

Ами като го арестуваха защо американците не изправиха Осама пред съд а го застреляха. Сигурно много е знаел и на един съдебен процес щеше да ги направи диви и щастливи, като се почне как е обучаван от бъдещите си жертви на терористични изпълнения и тн Даже турците поне формално са съдили Левски, макар, че присъдата му е била ясна и са играли цирк имитация на дело.

92

до 90

преди 5 години

Китай - нормална държава, ти как си с главата - ако не чул последното от Китай - на година екзекутирали 10 000 - 13 000 от политическите им затворници за да ползват органите им за трансплантации на богатите. И това последните 20 - 30 години. Това нормална държава ли е?! Още повече нормална ли е Европа и САЩ да си мълчат и дори преди 2 дена Туск и Юнкер им покафеняха езиците от близане задните засти на Китайската делегация в Брюксел, а днес Борисов и останалите поемат щафетата и са на срещата!!

91

Billy the KId

преди 5 години

В същност какво е обвинието на тоя? Арестували го били, ама ей така. До колкото ми е известно, тоя е бил обвинен в сексуално насилие, но после е оправдан. Пак до колкото знам, май не е и американец, и по тая логика, разкривайки държавни тайни на сащ, той не и предател. Сега съм в горешо очакване на това как ще продължи циркът на Великите демократизатори с убеднения уран, ГМО-то и така нататък.

90

Тинев

преди 5 години

Мръсниците нямат край.

89

hermes tot

преди 5 години

Още едно основание да се срамувам от този свят: щом, който разкрива истина и престъпления се третира като престъпник и ще бъде наказан като Садам - без съд и присъда. Толкова е очевидно, че на власт са побъркани се от алчност хора. Днес гледах Европейски новини: Макрон, Габриел, Мей, Станишев,.... разни ГМО хора, безчувствени, пластмасови кукли на онези, които управляват континента. Назовавайте откачалките с имената им, а хора като Сноудън, Асандж изписвайте като герои.

88

Анонимен

преди 5 години

Репортери без граници вече трябва да поставят по медийна свобода Великобритания, САЩ и Еквадор даже след Тикволандия.

87

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянЕй ,мекерак радваш ли се. Ходи на пси хиатър.

86

Анонимен

преди 5 години

Повече никога няма да си купя от еквадорските банани на детския олигархичен труд - бонита, доле и така нататък. След десет години в европейския парламент най-олигархичната фракция - тн Европейска антинародна партия ще е най-малобройното нещо там.

85

к0нсерва

преди 5 години

не се заблуждавайте, това всичко е подготовка за предстоящите избори в ЕС, Канада и т.н. и най-важното подготовката на Юдейте за Война срещу мирното население на Иран!! Юдейте най-мразят като някой се опитва да отнеме монопола им над пропаганда чрез фалшиви новини и контролирани медии, продали се за по 30 сребърника!!

84

Асандж

преди 5 години

4) разкри документи на Световната Допинг Организация с които офицялно разрешават на западните "спортисти" да се друсат - горилите Уилямс, Маикъл Фийбс, Олимпийската и Световната шампионка по гимнастика от САЩ и пр.

83

Асандж

преди 5 години

скоро ще бъде или убит или пречупен - юдо-масонските гадове няма да му простят Да напомня някой от най-големите му заслуги :1) Разкри данни за пари прехвърляни от ФЕД директно на Европейски Японски и Израелски банки2) Разкри шпионските софтуери Аипъл, Гугул и Майкрософт инсталират на телефоните, таблетите и компютрите ви, Разкри масовото подслушване и четене на мейлове3) разкри частните писма на Хилари Клинтън в които тя разкрива държавни таини на "приятелите" си

82

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за Мария Габриел и ГЕРБ - гласувате за интернет робството!!!!!!!!

81

марая гейбриъл

преди 5 години

Всеки враг на Народа на Цифровата Общност на Дигиталното Общество на Европа, ще бъде наказан безмилостно!!

80

Бай Иван

преди 5 години

Значи който критикува светлата демократична общност веднага става престъпник, да ви прилича това на други режими ;) ???