27

????

преди 5 години

Абе, на всички ни е ясно, че сте заможни, 'щото сте умни, начетени и красиви! Ама нещо при управлението ви на страната не ви се получава. Все така ниски доходи, престъпност, обезлюдяване, без перспектива за развитие и нормален, съвременен живот. Цените, данъците и глобите за сметка на това гонят европейските!

26

Анонимен

преди 5 години

България с нищо не се е променила, освен че демокрацията даде власт и на други.Най-интересно е, че все реват "най-онеправданите", на които все не им стига.

25

Боко Тиквата

преди 5 години

Както казах- коалицията е стабилна.

24

Стратег

преди 5 години

Не мога да не призная, че Винкело е зъл и отмъстителен, като питбул е. Заапа я с личен мотив Ангелката и ще й види сметката;))) В крайна сметка, той единствен, ни в клин, ни в ръкав, подхвърли з а оставката на Борисов, оня ден;)))

23

от Бургас

преди 5 години

Един шоп ли няма тук да каже кой министър живее на ул.Липа в Бистрица,че неам нерви вече?Щото ние Валерката-Далаверката си го знаем всички тук.Нали си е местния феодал.

22

Не на цензура!

преди 5 години

ВСИЧКИТЕ СА М.ОШЕНИЦИ И К.РАЦИ М.АМА МУ СТАРА.. ТЕ ЖИВЕЯТ В ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ И ВИЛИ А ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ..

21

до Боко

преди 5 години

Ти кажи първо за онези 3.4 МЛРД после обясним как ЦЕЦА СЕКСА прилапа първо Си БАНК, после и половин Южна България. За бомбата в колата , прдназначена за теб, а гръмнаха ЦЕЦА няма да питам

20

Анонимен

преди 5 години

Голяма смешка е Симеонов в ролята на махленската клюкарка Кака Сийка.По-интересно ще е след изборите, най-вече парламентарните , какъв ще е резултата на бургаския Цицерон?Сега му е паднало да плещи пред национални медии,в обозримо бъдеще -ще го гледаме пак по СКАТ.

19

Анонимен

преди 5 години

Валери действа емоционално, а не рационално. Не става за премиер. Въпреки, че има и положителни качества.Волен от друга страна е абсолютно рационален и пресметлив до милиметър, само се прави на луд.

18

реалист

преди 5 години

Валери, спри да бъдеш златен пръст на антибългарското соросоидно управление и напусни парламента, защото иначе всичко ми изглежда като селско интерсчийство, а не борба с корупцията. Да не забравяме, че има съмнения, че ти също си затънал в същия батак. Видяхме, че за нищо не ставате, поне запазете достойнство и напуснете властта.

17

БРАВО НИНОВА

преди 5 години

Това с излизането от НС беше блестящ ход. Лъсна симбиозата ГЕРБ+ДПС+ОГЛАДНЕЛИ ПАТРИОТАРИ. Чакам да публикуват нотариалния акт за сделката на ТИКВАТА с ДОГАН за подаръка на ТЕЦ ВАРНА на МЕДИ ДОГАНОВ...

16

Боко

преди 5 години

До бойко кажи си. Ама как 3 млрд., аз чух, че са 30. И че имал и парцел на Марс.

15

Байфидан

преди 5 години

До 10. И какво представляват? Нищо особено.

14

БОЙКО КАЖИ СИ

преди 5 години

за онези 3.4 МЛРД$ в ПАНАМА. Не се срамувай, ще те разберем

13

Охобохо

преди 5 години

Не става ясно кой министър и в имот на кума си ли живее.Като не е собственик на майка си 1500лв наем ли плаща за този имот?Асансьор има ли?Чий е имота?

12

Анонимен

преди 5 години

Кажи за бистришкия тигър Боко.

11

Изнервен

преди 5 години

Този е абсолютен ***. Само преди ден призоваваше да се спре с тази истерия, а сега вади нови сигнали. Долен лицемер. Ами или ровиш всичко, или като искаш да спре си мълчиш.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега всички дебелоглави привърженици на ГЕРБ, видяхте ли какво представляват вашите идоли?

9

до 2

преди 5 години

Алтернативата на ГЕРБ е БСП. Но всъщност не е алтернатива. Същите са. Погледни какво стана с Елена Йончева - срещу нея тече разследване, но тя се кандидатира за евродепутат. ГЕРБ поне подават оставки.

8

Наглостин Симеонов

преди 5 години

И да знаете, че нямам нищо общо със "Скат" ООД. Мис калифорния даже не съм я виждАл.