74

Анонимен

преди 5 години

е те тези дето са се юрнали на Великден в италия са някакви самотни бабишкери. Нито семейство имат, нито деца.

73

Невъзвращенец

преди 5 години

Тъй наречените хубави европейски ресторанти може и да са много хубави, но са пригодени за англосаксонските вкусове: сосове със сметана, бедност на подправки (ако има такива те са къри, куркума,Чили и темподобни модерни г.уйна), варени зеленчуци, постни меса със сладък сос и други кулинарни небивалици. Естествено новоизлюпените ***, изпълзяли от омразните за тях села са готови и майка си да заплюят в името на Европейските ценности. Срам и позор!

72

Анонимен

преди 5 години

до 75бедни са такива като теб. *** четящи в туристическите диплянки, колко било хубаво тук и там.Факт - щом един хотел е перманентно пълен, значи цените не са надути. Пазарен принцип.Виждал съм такива български бабички в чужбина - броят стотинките, обикалят по цял ден, защото обикалянето е безплатно, събират се по 3 да си купят един сладолед или едни спагети.И после също като тебе разправят - каква кухня, какви вина, каква архитектура.видяла си ти италианска кухня и вина.

71

Анонимен

преди 5 години

Питам се колко зле трябва да си при тия оферти да се завреш да почиваш на мутробетономорието в БГ и да пълниш джобовете на герберастките мафиоти и олигарси.

70

Анонимен

преди 5 години

До 75в БГ вдички цени са надути. Хем бедни хем с надвишени цени. Нищо ново.--абсолютен факт! и това е най-големият икономически парадокс - ниски доходи, а цените по-високи от богатите страни!боко тиквата пак са го подвели икономически, че трябва да надуят цените, заедно с енергийната мафия!

69

Анонимен

преди 5 години

Великден както и Коледа са си семейни празници, най-добре е да си се празнуват в домашна абстановка и семейна среда, наистина немога да разбера хората, които на тези дни се втурват по разни дестинации, и много правилно е зададен въпроса по-долу, какво да правим в католичекса Италия по време на нашия Великден.

68

Анонимен

преди 5 години

До69България не е първият избор на нито един турист...--че кой ще дойде тук, като за 4 години, цените скочиха буквално 5 пъти, а само от миналата година - двойно! и аз да съм чужденец и аз няма да дойда - хем скапана про-руска територия, хем безбожни цени, че *** не ловят кой знае колко окото!ай сектир!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Добре яж си замразените буламачи във Велинград.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен72ти нещо се изнерви ли?Ям агнешко доста повече от веднъж годишно.Както и в ресторанти в италия доста повече от веднъж годишно.

65

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се лъжем, в БГ вдички цени са надути. Хем бедни хем с надвишени цени. Нищо ново.Който не еизлизъл извън БГ той не знае. Ски в Италия е по евтино от ски на Банско, същото е и по морето.10г не съм стъпвал *** нашето море и нямам мамерение да го правя. За половин цена в Турция и обслужването е на световно ново.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Италия може да е супер готина за туристи, но кажи ми какво да правя в Италия по време на нашия Веикден, те го празнуват една седмица преди това, нито има празнична атмосфера, нито църква в която ще има празнична служба, просто намирам за абсолютно безмислено за Великденските празници да ходиш в Италия, освен ако не си някой абсолютен атеист

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен69"Регионът е известен със сградите, природата, чара и историята си."шаблонни приказки от туристическа брошураходил съм. С малки изключения не бях впечатлен.

62

Анонимен

преди 5 години

До 70Нормално е, да си мислиш така, особено ако ядеш агнешко веднъж годишно и не си и помирисвал храната в онези ресторнти.

61

Анонимен

преди 5 години

Тези, които си мислят, че хубавите ресторанти са "плюскане" определено не с наясно...

60

Анонимен

преди 5 години

Всъщност пред едно хубаво великденско агънце и 10 мишлен звезди бледнеят.

59

Анонимен

преди 5 години

Е разбирам защо се спори?Италия е хубава стр а и е туристическа атракция откакто има туризъм. Регионът е известен със сградите, природата, чара и историята си. Храната и виното са нива (в множествено число), над масово предлаганите у нас.Никакви жалки нападки и изказвания, не биха променили факта, че България не е първият избор на нито един турист...

58

Анонимен

преди 5 години

Сравнението е изключително некоректно, поради една много проста причина, когато е нашия Великден, в Италия той е вече отминал, ако правите сравнение то трябва да е с цените в периода на католическия великден, та от личен опит ще Ви кажа. че в Рим например по време на католическия великден неможе да намерите свободна хотелска стая независимо от парите, които сте готови да платите, всичко е резервирано 5-6 месеца предварително

57

Анонимен

преди 5 години

територията, наричана бг стана СКЪПО МЯСТО за живеене, много, много скъпо, при това - изкуствено скъпо, без никакви реални икономически причини за това, освен желанието на може би една дузина олигарси да продължат да имат "ръст на печалбата", не просто печалба, а "ръст" на печалбата, както и лихварите да бъдат подсигурени от фалит заради планините лоши кредити, които раздадоха преди 10-11 години. Нищо друго не оправдава тия измислени цени!чужденци, НЕ ИДВАЙТЕ в БГ - ТУК Е МНОГО СКЪПО !

56

Анонимен

преди 5 години

До 59Уфф леле майкоууу... Няма приятел, защо не харесвам мъже и е против религията ми, но хубаво вино в Италия, което ще е 120 лева в магазина в България, там е около 20.Една хубава паста, каквото само там знаят да направят, е около 9-10 Евро, което изобщо не е скъпо. Е сигурно и искаш да ти е 2.7 лева, ама там всъщност плащат на персонала си.За едно 1200лева,. Човек може да си направим свестен Winetrip.

55

Анонимен

преди 5 години

До 62Колко е в България? Защото дюрум меню с към 7 Евро в момента.