9

Анонимен

преди 5 години

Защо така да не би НАТО да е напълнило гащите от анимационните ракети на Путин, колко гори трябва да отсечем за да направаи памперси за НАТО.

8

раша наша

преди 5 години

а вие защо не се спирате да обкръжавате русия а.а нато а вие сами си създадохе ид.вие сами си създадохте искуствен враг русия китай корея .за да изисквате от членките нато да ви платят чл.внос и да си поставяте своите бази близост до русия и да си продавате въоружаването.*** таково станал си да говориш това което сами не спазвате.света не ви вярва а вашите членки са ваисали които нямат право на глас *** на сащ

7

Анонимен

преди 5 години

НАТО - Страж на Мира !

6

Анонимен

преди 5 години

Скоро и държавите от Латинска Америка в НАТО !

5

Анонимен

преди 5 години

НАТО така запазваше мира, че обяви десетки войни а то НИТО ВЕДНЪЖ НЕ Е НАПАДНАТО... АКО ГО НЯМАШЕ, ВОЙНИТЕ ЩЯХА ДА СА ПО-МАЛКО С ДЕСЕТКИ. Неслучайно Де Гол извади Франция за дълго от НАТО.

4

Анонимен

преди 5 години

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ДОБРЕ СИ НАПРЕДВАШЕ, ДОКАТО ФИКТИВНО ВОЮВАХТЕ С НЕЯ И РУСИЯ Я ПОМЕТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА. Остават на греховете ви смъртта на загиналите от ракитите ви невинни, заради провокацията от вашите протежета с лъжливата химическа атака в град Дума. Станахте за смях и презрение с двуличието си. Русия има право да спре да прави ракети като спрете и вие, или като направи колкото огромния ви арсенал, няколко пъти превишаващ руския по количество, а по качество едва ли. Помним ракетката в Горна ба

3

Анонимен

преди 5 години

НАТО видяха, че изостават и почнаха да призовават, но Путин не глупав и няма даим се върже, помни Горбачов и САЩ(НАТО няма да се разхирава нито сантиметър на изток).

2

баба мара

преди 5 години

махнете си базите и воиските от балканите и черно море вие сте заплахаза света аз искам мир а не конфликт с русия

1

Victimized

преди 5 години

"Клаузата е активирана само веднъж за всичките 70 години от съществуването на НАТО - след атаките от 11 септември 2001 г. в САЩ."Ми тоя тогава какво бръщолеви за Сталин, той може да е всякакъв ама как е агресирал спрямо "алианса", че нещо не си спомням?