76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Можеш ни да ни обясниш какво му е "достойното" на тоз президент.

75

гласоподавател

преди 5 години

Социалистите корумпираха съзнанието на народа по подобие на Русия.Трябва очистваща сила която да изкорени соцалистическия начин на мислене.Всички сделки от "приватизацията" трябва да бъдат преразгледани от прокуратурата.Фашистите ги намират и на 85 години в Южна Америка.Така и ние трябва да изправим пред съда всички социалисти.Тогава България ще тръгне напред.

74

Анонимен

преди 5 години

До 78Какво му е достойното на Радев ?...това, че имаше прикриване на ПТП с участие на баща му, при което той беше виновен, на харманлийските комунистически структори счетоха за виновен жертвата - инвалида Стефчо, но Радев се нахвърли върху хората които извадиха видео клипа !

73

Анонимен

преди 5 години

Радев, ако си юнак погледни и в паницата на БСПарите, щото и те много лапаха през последните 30 години. Бъди справедлив президент на всички българи!

72

Анонимен

преди 5 години

Хората могат сами да преценят какво представляват мизерниците от ГЕРБ в сравнение с достойния генерал президент Румен Радев

71

Анонимен

преди 5 години

Абе този "Апартаметгейт" ми се струва, че скоро ще затихне, защото всички са у кюпа !Усеща се, че и Радев, и червената Коркондела, и Йончева дори, не са така активни....че те за майките с увреждания и за битовия скандал с ромите правиха протести, а сега искат "оставки" или "дълги отпуки" някак си гузно и с половин уста !Страх ги е, че на ГЕРБ може да му писне и да извади и той някой "покупко-продажби, заменки, приватизацийки" и т.д. !

70

редно ли е???

преди 5 години

Това е болницата в Ямбол. Влачат белодробно болните по стълбите до четвъртият етаж защото в сградата НЯМА асансьор, но има мухъл и мизерия.А това е Цветан Цветанов - зам. Председател на ГЕРБ. Той си ИМА частен асансьор в новият апартамент за един милион и 400 хиляди лева, но няма съвест и морал.Управляват ни най-наглите лъжци и крадци, които историята ни познава.Днес - четвъртък, от 16.00ч. гражданите излизаме пред Министерски съвет. Георги Георгиев, БОЕЦ, Фейсбук

69

Анонимен

преди 5 години

Бе, за борбата срещу пакета ,,Макрон" на нашите героични евродепутати няма ли да кажем нещо за нова похвала?

68

Анонимен

преди 5 години

"" Радев сне доверието си от Георгиев ... ""................снема доверие за една тераса, а на всичките червени олигарси които го избраха - вярва ?Недай си боже от този да зависи нещо ...

67

Анонимен

преди 5 години

Тризонета трябва моментално да подаде оставка!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Е-еее, ми! Като не избрахме Цечка, така ще е!

65

Анонимен

преди 5 години

До До57Има общо, защото крадът от нашата държава и за наша сметка. Радев нали се пише за народен защитник. Нека тогава прояви смелост и надникне какво става там.Освен това, ако искаш да ползваш турски думи понаучи ги първо и тогава ги използвай.

64

Манолски

преди 5 години

Преди 2 години Цветанов и Президента водеха спор относно борбата с корупцията има ли я няма ли я и под чий контрол трябва да бъде. ГЕРБ - видими резултати !

63

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли дали Радев плаща данък на тези 11 бона и нещо отгоре които му дават за нищоправенето?

62

:))

преди 5 години

Възприемам плювачите / недобронамерена критика, унижаваща, неистинска, дребна/ по Р.Радев като същества заплашващи националната ни сигурност! Прасета / гадно животинче/ които не милеят за държавата, а работят за чужди интереси срещу някоя е др. остатък от трапезана на някой техен господар-свинар!

61

ДД

преди 5 години

ЗАБРАВИ ЛИ ПО ДВЕТЕ ЗАПЛАТИ НА МЕСЕЦ НА Г-Л ДЕСИ И ПЛАЩАНЕТО НА КВАРТИРАТА И ОТ ВВС ?

60

До57

преди 5 години

Олунколо, какво общо имат руските имоти тук бе? Става въпрос за нашата шайка в в нашата власт бе!!!

59

до 59

преди 5 години

Ти се разбери със себе си! Прочети ако можеш поне заглавието!

58

Анонимен

преди 5 години

Радев знаем, че е лош и за него товае нормалнои друго не очакваме! Трагичното е как чист и светъл гербер и евроатлантик като Цецерон уби вярата на хората в Доброто!

57

Анонимен

преди 5 години

Презедента да ги натовари на самолета си и да ги спусне в Северна Македония над Солунски рид!