324

..

преди 5 години

БГ политик: работи като *** на повикване, прибира си хонорара и после иска извинение от клиента си.

323

Анонимен

преди 5 години

Българския народ е само от юнаци. Ние сме били 10 милиона като идват турците с 50-60 милионна армия и ни заливат като море. 1 към 5 а? Как ви се струва? И сме се били с лошите около 50 години.

322

Анонимен

преди 5 години

Турция била на два океана.

321

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Кирил пише Глаголицата.Заедно с Методий.След смъртта им техните ученици,вече в България продължават тяхното дело и създават Кирилицата.Климент,Наум,Ангеларий.Със специалното съдействие на Българската държава

320

Анонимен

преди 5 години

Глаголицата е създадена СЛЕД кирилицата! Не може да е преди неа защото ние сме винаги първи! Първи сме открили и скоросната кутиа на Хонда. И първата песен в космоса е на Валя Балканска. Само малко са я объркали американците защото те пеят в нея Делю янкеседжия което означава разбойник главорeз изeдник а искат така лошите САЩ да ни оплюват националниа герой.

319

Анонимен

преди 5 години

"Разбирам ги, че в неделя имат избори...''*****************В Турция никой не се интересува от вас, може да ви е обидно ама това е истината.

318

Окрадени българи

преди 5 години

Вншната ни министърка е безхаберна герберастка калинка, а нейният началник е ***. Турските политици си гонят тяхните изборни цели, а нашите крадат от народа си и си купуват луксозни имоти.

317

уточнение

преди 5 години

Боко Тиквата е едно посмешище и никой не го брои за нищо.Цял живот е бил слу-га и като такъв е минал целия му живот.Всеки го тупа по кухата лейка и си прави майтап с неукия мечок.А той се хили и се радва на всяка снимка с чуждите държавници ,без да разбира колко е жалък в техните очи.Никой не го приема на сериозно ,защото много добре знаят че е просто един обикновен телохранител ,издигнал се до държавния пост само с послушание.

316

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен:Ти лyд ли си само 1400 години. Пловдив е град на 7 хиляди години! Ние българите сме най-древниа народ на света! Паиси Хилендарски трябва пак да доиде и да пита защо се срамите да се наричате българи. Историата говори само за Хан Аспарух, aма баща му Крум знаеш ли каква голяма империя е имал? Чак до Русия!

315

Анонимен

преди 5 години

Балгариа е била на 3 морета значи не може Турциа да е била на повече.

314

До предателите

преди 5 години

Който се чувства турчин да ходи да живее в Турция. Тук е България, държава нй 1400 години. Тези земи са древни и са напоени с кръвта на нашия народ и само с кръв ще ги дадем отново. Между другото явно има причина да мразят Турция в цял свят.

313

Анонимен

преди 5 години

И е крайно време да спрете с анти българските изказвания, че Кирил и Методи са гърци. Те са българи защото в Солун има много българи и тогава е имало. Кирил пише кирилицата и затова се казва кирилица! Имайте малко логическо мислене!

312

Един от Северозапада

преди 5 години

Борисов, усещаш ли вече, как си олекнал като перо, и никой не те бръсне за слива?Свърши си работата вече, направи всичко, което поискаха ЕС, Нато и Турция. Спира проекти, загроби държавата заради чужди интереси, за да се докажеш като верен и предвидим партньор, винаги бе с наколенки и какво сега? Никой не те бръсне за червива слива, международнико! Нито македонците, нито ЕС с пакета за мобилност и връщането на хиляди мигранти у нас в бъдеще, нито руски газ, а сега и тези ти го наденаха....

311

Анонимен

преди 5 години

Напълнило се е с мaйкопродавци в нашата родина. Не си знаят историята и рода а са тръгнали да пишат коментари по форумите. Заради вас ли омряха Христо Ботев и Васил Левски на Шипка?

310

Ахмед

преди 5 години

Сърбите и българите не сте братски народи. Сърбите са славяни, а българите са тюрки. Не само исторически, а 5 века сме се любили

309

Като,

преди 5 години

Турция не желае да се извини на България,изгонваш посланника,затваряш границата,премахваш двойното гражданство и всички турци да си заминават в Турция.Да ги предвожда мюфтията,ДПС и ДОСТ.В България са излишни.Да си ходят при Ердоган.

308

Анонимен

преди 5 години

Ние пра българите винаги сме си били на балканите, просто отиваме с войските на Александър Македонски до Япония и се връщаме обратно. Така е казал и един министър прецедател на Япония като е бил на посещение тук. И затова си мислят че идваме от Азиа. А ние сме древен народ и затова сме умни и сме измислили конпютара и лактибацилус булгарикус. Един наш учен е измислил тая бактерия да подквасва млякото.

307

Анонимен

преди 5 години

Не забравяйте че всичко се записва в електронните книги така че като му дойде времето ще се плаща.

306

Финландец

преди 5 години

Споко българе, ще ви освободим отново

305

Ахмед

преди 5 години

Не само че България само е спечелила като част от Османската империя, а трябва завинаги да ни благодари че 5 вика ви хранихме, поихме и развъждахме. Редно е турския да стане официален език и да се финансира строежа на нови джамии.