9

Анонимен

преди 5 години

Те пък щатите големите пуритани, моля...Това си е озаконен рекет там, сега ще почнат някакви навлеци да го съдят и да изцедят каквото могат. Това там си е епидемия.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще ше да е хубаво пьрво нашата Бг гордост мутрат пулчо, да се информира за случката с целуфката между Икер и Сара и тогава можеше да се замисли преди да целуне суши!Мутрат, да не сравнява положението с гаджето на Икер Касияс и с целувката на тогавашната журналистка която вече му е жена на Икер!

7

Анонимен

преди 5 години

на тази,като и редиха суши на голо не и беше обидно...ама беше платено. а и като гледам, си и хареса - хилеше се. какво толкова стана ? просто кубрат го подгони адреналина и я целуна от радост..................но явно там се радват повече на целувки между мъже. е, ще ги стигнем американците .......нали почнахме с г.й-парадите.

6

Гост

преди 5 години

Целува защото може да си го позволи.Критикарите отдолу да си гледат работата и да не се правят на светци

5

селски постановки

преди 5 години

Постановка с цел реклама. Ако се бие в Щатите, трябва реднеците да го познават.Като попремине, ще се извини. Ще каже, че е било от напрежението и така.

4

Митьо

преди 5 години

За едни апартаменти нещо. Ко става. Тая целувка ли ще ползвате за да не ровите в горещите теми. Днес смешници

3

когато си прост.....

преди 5 години

Би трябвало да съм горд с Пулев,ама не съм.Като селски бек тръгна срещу Кличко,а оня го смаза от бой.Последваха няколко срещи с третокласни боксьори за пари.Упорито избягва Джошуа.Сега типично в балкански стил *** *** Бетон Бетон целува някаква репортерка,като си мисли,че ще го харесат в САЩ

2

Анонимен

преди 5 години

Айдеее... отнесе го Кубрат, направо в нокаут го вкараха. Най-вероятно никой не иска някакъв неизвестен от Източна Европа да се боксира - не е интересен за публиката, няма пари в него. Сам си го направи.

1

Киро Кюмюря

преди 5 години

Ами не знам насилие ли е или не, но простака принципно трябва да се насади в полога, който му се полага, или казано по друг начин, всяка жаба да си знае гьола!