42

НАТО

преди 5 години

Черно море си е вътрешно НАТО езеро . ония от *** да не се обаждат щото нищо не ни пречи да обезпаразитим територията на северойсток от руснаци

41

Анонимен

преди 5 години

До 39 вие комунистите със сигурност ще заминете за храна на прасетата .Чесно казано нямам търпение за първите истрели Между САЩ и ру коч,ината смятам да си направя цър,вули от кожата на Иво Христов буквално

40

Анонимен

преди 5 години

Какви мини какви 5 лева. Последният път логато са използвани мини в Черно моте е 1945, 70 и кусур години ... какви мини какви 5 лева.

39

Грую

преди 5 години

Дали се правят запивки като едно време с руснаците ? Колкотл да ги мразех ученията толкова ги и чаках заради купоните

38

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за руснаците....Е това е да си от 80-те %. Жалвай се за нас, че като почнат да фърчат ракетите ние първи ще идем при свети Петър.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе, някой турски кораб няма ли да участва в това велико учение на НАТО? Или Турция се изплъзва от пакта, но пък веднага я замениха с великата военна мощ на Македония (Северна). А тази последната няма ли да прати някоя лодка от Охридското езеро в помощ на нашия велик флот?НАТО вън от Черно море! Ако руснаците потопят десетина натовски гемии тук, ще стане екологична катастрофа и край на туризма, няма вече шведки и пияни британки, а на баровците с вилите на плажа ще им мирише на мазут

36

Анонимен

преди 5 години

аде малко морско ограмотяване, корабите ПЛАВАТ, водолазите Плуват, Подводниците ИЗПЛАВАТ и се потапят.....найс а ...

35

Чалгарин дудаев

преди 5 години

КОГАТО ЧОВЬРКАТ ПРЕД ДОМА ТИ Е РЕДНО ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ. ГНИДИТЕ НЯМАТ ЦЕННОСТИ . ТЕ ПРОСТО ЧОВЬРКАТ.ТОВА Е ТЯХНАТА РЕЛИГИЯ ДЯВОЛСКА

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Е какво като се разхождат, корабите са за това, да плуват...........то миналата година една руска подводница изплува точно пред "статуята им на мрака" (да, не на свободата!) и в краварския обор всички бяха се на--а--ка...ли!!! А ти, вместо да се опълчиш на това, че се разхождат в наши води и се зъбят на руснаците, седнал да се радва на предстоящата ни евентуална гибел! Даже цар Борис излезе по-умен и по-патриот от тези наши сегашни ле-ке-та-по-литици!!!

33

Анонимен

преди 5 години

НАТО, няма защо да тренира бойни действия в Черно море, защото Русия е покрила целия му периметър, при евентуална война, нито един натовски кораб няма да преживее в Черно море повече от 15 мин. - Яков Кедми, израелски военен експерт

32

Анонимен

преди 5 години

До факт 30А ти си напълно прав - отан-ците НЯМАТ НИТО ЕДНО СПЕЧЕЛЕНО СРАЖЕНИЕ ИЛИ СЕРИОЗНА ВОЙНА!!! На тях им дай само с ескаватори и болници да се "сражават"!!!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Че те ученията са за това, да се гледат!!! Или си мислиш, че руснаците не си правят изводи от това, което виждат?? Но се съмнявам че и с нещо можете да ги уплашите! отан е отдавна изтъркана плоча.......стари корита и ръждясало желязо! Чух за неотдавнаашното учение на Балтика, норвежците и досега се оплакват, че уж-руснаците им объркали джи-пи-ес-четата на коритата, че два взели и се блъснали, а единия даже потъна....ха-ха-ха.........те толкова сте "мощни"....ставате само за смях

30

до русия шах мат

преди 5 години

чакам да ми кажеш за базите по черноморието, смешнико и с какво ще обстрелваш , еххх наивници промити...пс гейм фаитъри

29

факт

преди 5 години

Никаква полза от НАТО само дразнят Русия и харчат пари,НАТО няма спечелена мисия само провали ......

28

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за руснаците. Едно време бяха велика сила, а сега всеки им се подиграва. Ето сега натовски кораби се разхождат под носа им и те нищо не могат да направят освен да вият на умряло.

27

Анонимен

преди 5 години

До русия шах мат 22Хи-хи-хи-хи.............а пък аз си мисля, че е точно обратното!!! Руския Черноморски флот ДЪРЖИ НА МУШКА ВСИЧКИ отан-ски корита в нашата локва!!! И не дай Боже нещо да стане.......ВСИЧКИ ЩЕ ОТИДАТ НА ДЪНОТО! Или да ви припомням "доналдчето кукчо"!!!!!!!! СМЕШНИЦИ!!! КОЙТО С РУСИЯ СЕ Е ЗАЯЛ.....ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ!!! СПРАВЕДЛИВО!

26

Анонимен

преди 5 години

НАТО е модерен алианс с огромна ударна сила. Руската армия няма никакъв шанс. Ще седят и ще гледат отдалече поредното учение директно пред вратата им.

25

до русия шах мат

преди 5 години

доста си наивен, за какви бази неразбрах си писал...и с какво ще обстрелваш руски кораби. Да си чувал за модернизирания комплекс П 35 Редут с който от Крим пиразяват вдичко в морето радиус 400 км. А тива е най старото за по нови няма да ти обяснявам. Всяка корабна ракета на руснаците поразява брегови цели в Бг крайбрежие на по голяма дистанция от нашите противокорабни ракети.

24

Анонимен

преди 5 години

До да ударим сега! 25Мддддааа....и като се събуди какво стана??? Колкото до Черноморския флот.......да бе да, видяхме и отан-ците, които се промъкваха към Крим в 2014, как ЗАПРАШИХА НАНЯКЪДЕ СИ, а пък за укропските "кораби" въобще да не говорим........те май сега са на стоянка в Керч!!!

23

Анонимен

преди 5 години

До НАТО 8отан-ците НА НИКОГО НЕ СА ДОНЕСЛИ "благоденствие" и "просперитет"!!!!!!!!!!!!!! Ако не вярваш - питай иракчаните, либийците, йеменците, пакистанците, авганистанците, чилийците, сирийците.............АБЕ ВСИЧКИ!!!!!! НЯМА НА ТАЗИ ЗЕМЯ НИКОЙ, който да е получил нещо "добро" от тази говедарска напаст!!!! А дано най-сетне братушките да им свият перките!!!! Давайте братушки, натикайте ги в мръс-ните им миши дупки, но така, че НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЛАЗЯТ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!!!