175

Анонимен

преди 5 години

Пълен провал на джуджето. Целият свят намрази империалистична Русия.Горките руснаци в чужбина се представят за украинци, срам ги е че са руснаци.

174

Анонимен

преди 5 години

защо лъжеш *** лельо ***

173

lekar

преди 5 години

колко ви плащат да пишете лошо, за нашия освободител- Русия ,а момчета?Тези хора са наши приятели,защо го правите?

172

Анонимен

преди 5 години

основната маса руснаци са същите като нашата основна маса (която не гласува) - искат си обратно спокойният социализъм.лицето на снимката до момента имаше висок рейтинг, защото успяваше да ги държи в мъглата, в илюзията, че това време ще може да го върне, като за целта се разчита на патриотичната нишка, външният враг (който по принцип не е като да го няма) и силната и велика армия.лицето на снимката обаче лъже Тълпата и тя скоро ,както и у нас- просто ще престане да гласува, ако ще и да гладува

171

до 189

преди 5 години

Колко малко му трябва на чоевекоподобно Анонимно същество. Празна пуканка и той е щастлив.

170

Анонимен

преди 5 години

..... колко малко му трябва на човек за да бъде щастлив в Бг, нъл тъй!?Достатъчно е да му кажеш, че рейтинга на Путин в Русия пада и готово!!!!Какво щастие........-)))))

169

СМЯХ

преди 5 години

Рейтингът му паднал на 60%... А на Макарони се вдигнал на 19%...СМЯХ, СМЯХ :)

168

До Смях

преди 5 години

Я разкажи ние в кой век сме с нашата БТА?Нещо за търговски марки и запазени имена?А бе, смях:)

167

Анонимен

преди 5 години

*** кокошка просо сънува!

166

Мислещ

преди 5 години

Тази статия е куха. Путин е патриот на страната си и хората виждат това.

165

Смях...

преди 5 години

В Русия времето е спряло някъде в края на миналия век...Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват телеграфи и съветски съюз....

164

Анонимен

преди 5 години

Тази статия на соросоидката Елк@,не е нищо друго освен розовите мокри сънища на Родшилд,Сорос ,САЩ джендърята и световния *** .Видя ли тема за русия и видя ли ,че авторката а елчето ми е ясно,че това е поредния добре заплатен анти руски пасквил който не отговаря на истината.

163

Анонимен

преди 5 години

НАСКОРО ЕДИН РУСИ ЕВРЕИН РАВИН БЕШЕ ИЗПИСКАЛ ПО ЕВРОНЮЗ ,ЧЕ С ПУТИН БИЛО (ЛОШО) ,АМА ВСЕ ПАК БИЛ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ТОВА КОЕТО ИДВАЛО СЛЕД НЕГО,ЗАЩОТО В РУСИЯ НАЙ ВЕРОЯТНО СПОРЕД СЪЩИЯ ХАЗАРИН НА ВЛАСТ ЩЯЛ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ РАДИКАЛЕН НАЦИОНАЛИСТ ПОДКРЕПЕН ОТ ВСЕМОГЪЩИЯ В РУСИЯ ВОЕННО-ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС И ВОЕННИТЕ И ТОГАВА ЗА ЕВРЕЙСКАТА ОБЩНОСТ ЩЯЛО ДА БЪДЕ МНОГО ПО ЛОШО ВЗЕМАЙКИ ПРЕДВИД НАДИГАЩИЯ СЕ МОЩЕН АНТИСЕМИТИЗЪМ В РУСКАТА СТРАНА И ПО СВЕТА

162

Джедай Мастър

преди 5 години

Ботоксовият лилипут затова дрънчи с безаналогови ядрени оръжия от няколко дни. Мужика може всичко да изтърпи само и само да се чувства велик.

161

Анонимен

преди 5 години

Това не може да е истина, при такова благоденствие на руския народ.

160

Анонимен

преди 5 години

*** не спи ,а само брои ли брои процентите (Не)доверие към омразния и Путин.... Елче ,я вземи напиши колко е доверието в любимите ти либерастки***Меркел ,Макрон и чучелото Тръмп да си сравним с доверието към Путин

159

до 166

преди 5 години

Не четеш пич. В контекста на моя пост това което пишеш няма никакъв смисъл, в смисъл е неадекватно. Чукча си ;)))

158

Анонимен

преди 5 години

Дори електронни компоненти и компютри правехме. Сега дори бакелитовите щепсели с надпис "МАДЕ ИН БУЛГАРИЯ" ги купуваме от Китай ;)))

157

Анонимен

преди 5 години

До 172 Вече на 67,5 години, ползваш много остаряла информация

156

Анонимен

преди 5 години

Само в едно МАЛКО село ЕДНА от силажните ями беше 200 на 400 метра. Сега внасяш с кораби бразилска генномодифицирана соя за да си храниш малкото останали животни, защото и млякото, и сиренето ако не ги внасяш, то ги произвеждаш от немско или някакво други европейско сухо мляко и палмово масло. В момента сиренето ти е повече *** с палмово масло и сухо мляко, отколкото сирене ;)) Евроатланте ;)))