88

Анонимен

преди 5 години

САЩ изнасят всяка година от България злато за 1 милиард долара чрез канадската подставена фирма Дънди Прешъс и плашата някакви смешни 1-2% комисионна на България.

87

М, да ...

преди 5 години

От 50т пребиваващи бълг. граждани във Венецуела, 15-20т били в затвора! Аха, наркотиците и производните химии!

86

Анонимен

преди 5 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Всичко това доставено от Москва на заводски цени.

85

Анонимен

преди 5 години

До89. Каква подигравка бе. СССР ни взимаше житото, млекото, виното, всичко на цени КАКВИТО МОСКВА КАЖЕ ./ 1944 - 1989Г./

84

Анонимен

преди 5 години

В Брюксел конфискуваха по нареждане на САЩ 4.5 милиарда долара от сметка на правителството на Венецуеал предназначени за закупуване на храни, лекаства, медикаменти и средства за производство. А в същото време САЩ карат а камиони към Венецуела чували с ГМО пшеница - хуманитарна помощ. Истинска подигравка.

83

Анонимен

преди 5 години

Реалноста е Вождът,пардон екс президентът набирал доброволци да громят *** от "североиСток"

82

Анонимен

преди 5 години

Англия конфискува златотото на Венецуела.

81

бай ганю

преди 5 години

за парични преводи у нас ми звучи измишлиотина но ако някой може да каже колко злато и други национални ценности са вече изнесени в русия за да се покрие като гаранция държавния дълг към москва или към китай ?

80

Анонимен

преди 5 години

Сащ не са майка Тереза имат си свойте кусури ... ама спрямо една *** на североисток са 100 пъти за предпочитане най малкото неса ни на главата

79

гост

преди 5 години

от кога станахме щат на сащ с тия дупелизци така ще е иска им се да прилапат чужди парички ей така

78

odpo

преди 5 години

хахахаахахаха путин ще се занимава с тази *** Гебрев, шегаджии!!! Руснака може и да е извършителя, но поръчителя е Българин! Тук не говорим за геополитика а за чисто криминално деяние (поръчение)! Замесени са финансови интереси, говорим за трафик на оръжия ахахахахах Леле какви лекомислени човечета сте :D :D :D Aма какво да очаква човек от хора не вярващи в Дядо Коледа, защото било приказка, ама вярват че имало бог... Аз пък вярвам в Велигденското зайче хахаха

77

Анонимен

преди 5 години

комунистите по цял свят са едни и същи крадци тая схема вече сме я гледали от 1989 ...

76

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ти явно се доверяваш на методите на САЩ които избиват милиони цивилни както направиха в Ирак, а и в България избиха някоколко хиляди цивилни в София.

75

odpo

преди 5 години

Търси се пушечно месо с инициали Ц.Ц. с 2 или повече гражданства, та да отърве горкия ни Цветан Цветанов от кашата където е забъркал! Я да видим как ще я потулят тази издънка!

74

Анонимен

преди 5 години

Сметката на САЩ няма да излезе. Страните от ОПЕК намаляват добива, цените на петрола растат. Ще продължават да растат и ще ударят американския потребител.За вчера имаше обявен голям протестен митинг на Гуайдо. Ни се чува, ни се виждат кадри по никои медии. Къде му е подкрепата? Няколко тона с биодобавки за бременни и хранителни добавки за деца стоят на границата. Кой е опрял до биодобавки?

73

Реалноста

преди 5 години

бсп се разпуска като терористично бандитска организация Имуществото и се секвестира 300 виши олигатси оплетени най вече с нея но и с другите заминават на въжето или в сибир само с дрехите на гърба си Зверсла чиска в Герб и другите ...едно 4000 червени бок,лука са проблема ... И минаваме Гърция по стандарт и 99% от русофилията ще изчезне Требеси Бг Пиночет колкото по скоро САЩ го осъзнаят толкова по добте за всички

72

Анонимен

преди 5 години

"Българските" служби трябва да спрат да получават пари от българския бюджет, нека им плаща Русия държавата на която служат от 73 години насам.

71

Анонимен

преди 5 години

А Путин защо сипа пестициди с нивичок в салатата на Гебрев, а?

70

Анонимен

преди 5 години

До МдаЯсно е че ти се доверяваш единствено на руските методи и по точно на полоний 210 и Новичок.

69

Анонимен

преди 5 години

Какво незаконно има да се получват пари по сметка?