6

поредната DW

преди 5 години

Куха статия.Фейквеле.

5

Анонимен

преди 5 години

Не , нашата идентичност не е застрашена , но след като падне европа , а това ще се случи с настоящата политика , ще живеем в нова брюкселска ислямска губерния.

4

Ха-ха

преди 5 години

Дойче веле си търси балами да им дава тон в живота...Ама не е проблемът в Дойче веле,те си карат по тяхната програма,а в това,че им се дава трибуна у нас,години след като се доказа,че са компроментирана медия!ЗАЩО?КОЙ ги решава и налага тия неща?

3

Гьобелс пропаганда

преди 5 години

Германците да си гледкат емигрантите на социални помощи, дето не щат да работят.Щото тия помощи ги изработват източноевропейските емигранти,След поголовните реформи в Източна Европа на ЕС, САЩ, МВФ, СБ, НПО на Сорос настана корупция и безработица, за да бъдат насочвани към западните трудови пазари- да работят за минимални заплати, "черна" работа, дето араби, африканци не я щат в ЕС, а висят на социални помощи в ЕС, по високи от средната пенсия и заплата в България на ЕС.

2

Анонимен

преди 5 години

Меркел със какво право покани тия бежанци във цял ЕС тя може да отговаря за Германия само! Всяка държава трябва да съди Германия за намеса във вътрешните работи на суверенните държави. Обаче само един Орбан надига глас другите мълчат като женски полови органи.

1

..

преди 5 години

За чистя и святя република!Така е казал Апостола!