54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56В ютюб има доста клипове как убиват, почистват и готвят кучета.

53

Анонимен

преди 5 години

Тия тръгнали на Ким на рожден ден. *** той умрял ***!

52

Събчо

преди 5 години

Е , много са се отворили , няма - що.

51

Анонимен

преди 5 години

Щом в Сев. Корея ядат излишъци от месо и това им е проблем, бягайте там да им помагате бе!В САЩ 42 милиона американци живеят на купони за храна защото нямат пари да да се изхранват, а САЩ е производител номер 1 на нефт в света! За 2017 3.7 милиона американци не са получили купоните си защото правителството не е имало пари. Купувайте страи 40 годишни американски самолети за 2 милиарда да им помагате.

50

АнонимеН

преди 5 години

БКП ПРЕЗИДЕНТБКП ПРЕМИЕРБКП ОПОЗИЦИЯБКП СИНОД :DИ ПО 10 БОНА ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ МЕРАКЛИИ В БКП БЪЛГАРИЯ ЩОМ СТАВА ДУМА ЗА ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ !!!

49

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа Ким любимата му супа била от кучешко месоВ Южна Корея масово ядат кучешко месо, това е най-яденото месо и в двете Кореи.

48

Анонимен

преди 5 години

Щом в Сев. Корея ядат излишъци от месо и това им е проблем, бягайте там да им помагате бе! Какво още търсите тук? И без това говорите и пишете каквото ви наредят, там ще се чувствате добре.

47

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се набира на крака да му ходи на малкия Ким и да му прави коплименти, в гладуваща Северна Корея, а Бойко Борисов от просперираща България се радва когато Тръмп с гнусно презредние се ръкува с него за половин секунда дори без да го погледне.

46

Василев

преди 5 години

Добре де , това какво се нарича според вас???Да ходиш на паметника на Живков, преди това да си учствал в приватизацията, а с парите от приватизацията да пратиш сина си в Америка да учи!Това се нарича наглост, сметкаджийство,лицемерие,хамелеонщина,първенющина!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 5 години

На Ким любимата му супа била от кучешко месо

44

Така е

преди 5 години

До Анонимен 32 Ака трябва и мавзолей ще му направим. Заслужава човека.

43

Анонимен

преди 5 години

След екскурзията хавлиите от хотела масово ще липсват, а от обратната страна на паметника на Ким ще има надпис Локо - Сф.

42

Анонимен

преди 5 години

Тролчетата си мислят, че Щатите си говорят с Корея като с равни. Всъщност им говорят внимателно, като на луд с ядрена бомба. И психиатрите говорят така с пациентите си, особено ако държат смъртоносно оръжие. Накрая лудият свършва в изолатора с меки стени и усмирителна риза. Или в гробищата.

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Сев. Корея рядко ядат месо, тъй че не знам защо плашат така веганите.В СК ядат предимно месо, и това им е проблем, богати са много на суровини, но земята не е плодородна и понякога се налага да внасят зърно, но от липса на месо не могат да се оплачат. За разлика от България където изобщо българит от години не са яли месо, а някакви замразени оцветени химии които са стояли с години в хладилниците.

40

Мнение

преди 5 години

Въпроса е тези 20 българи дали ще могат да се върнат.

39

Анонимен

преди 5 години

Че нали си имаме Вожд но той няма да даде да национализираме Неговата частна държава където той "разпорежда" и "нарежда" а министрите са само за параван!

38

Анонимен

преди 5 години

Храната им е добра, хората са много любезни, чисто е, няма ромия както в България. Има много клипове на туристи в ютюб, вече позволяват да се снима, не на всякъде, но много хора ходят на екскурзии там и пускат в ютюб клипове, предимно американци.

37

анонимен

преди 5 години

Предполагам че водач на групата ще е Крум Зарков. От няколко дена специалисти му разпъват очите, за са прилича на кореец.

36

Василев

преди 5 години

Когато Нинова и БСП ходят да плачат на паметника на Живков, това означава или политическо безсилие или последователност и приемственост от политиката на диктатора, или и двете в комбинация!!!Агент Фил Диксън!ЦРУ!!!

35

Браво, другари!

преди 5 години

От мненията във сайта оставам с впечатлението, че Българина си мечтае за каманизъм. В такъв случай илизайте от ЕС и НАТО, изберете си Вожд, национализирайте всичко частно, въведете планова икономика и ТКЗС, оградете се с телени огради и картечници насочени към НАПУСКАЩИТЕ, пратете "сoрoсoидите" на народен съд в Белене. Манифеснации и паради денонощно! Да не забравите да вдигнете мавзолей на Вожда и да излъскате обувките на Путин. Също така поканете Ким Чен Ун и Мадуро да играят казачоци с Радев.