41

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък...изтрезней,бе...Ти артист ли си или какво?Хората тук работят за смешно заплащане,кинозалите полупразни,театрите със зор събират публика за едно представление на седмица.Връщали се, как пък не

40

Анонимен

преди 5 години

При тиквеното робство ще е така!И не ми пишете как умни и кадърни сме добре тук! Робуваме на ***, нагли и алчни престъпници!

39

Анонимен

преди 5 години

Явно положението е много по зле от колкото го описват. Буквално всеки ден четем подобни глупости.

38

Анонимен

преди 5 години

Гастерите, които мият чинии навън, са ужасени от факта тук да стане добре. Понеже хем са си плюли на живота и са се продали за някоя пара повече, а накрая нито тънат в разкош, нито родина и бащино огнище си имат. Обичайте се повече, хубави празници са! Честита Коледа!

37

Анонимен

преди 5 години

Тоя си събира публика за театъра,вече и те са празни.Народа така е оскотял,че никой не ги посещава.Чакай да се върнат Урумов,чакай.Ай наздраве от мене.

36

до 38

преди 5 години

Някой ден ще осъзнаеш, че пари се изкарват, но те не могат да ти осмислят живота. Пък ако си умен и образован, възможности и за доходи бол, където и да си.

35

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е пропаганда. Домуса плаща на такива като тоя,белким, излъже някой да се върне. Не се връщайте, освен ако не искате да си съсипете живота.

34

Анонимен

преди 5 години

Аз се върнал.Повярвах им на лъжите,че работодателите закъсали за работници.Шест месеца си търсих работа по специалноста.Не казвам,че нямах предложения-напротив,имах доста.Проблема бе че заради заплащането щях да обрека себе си и семейството си на мизерия безкрай.Сега пак съм емигрант и въобще не смятам да повторя пак.Стойте си в чужбина и не вярвайте на лъжливите българските медии.

33

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Коледни шегички!

32

Анонимен

преди 5 години

До ШМАТКАЗнам за хора, които са по 10 години в Англия и не могат едно изречение на английски да кажат.Един такъв веднъж закъснял за работа ,защото изпуснал влака и казал,че бил закъснял заради пуф-паф.90 процента,а и повече от емигрантите са бачкатори.Много рядко някой работи квалифициран труд.Ама по форумите се изкарват най-великите.И никой не ви кара да се връщате.Колкото по-малко хора, толкова по-добре.

31

Анонимен

преди 5 години

Вместо да подобрят жизнения стандарт на хората, ни изкарват тоя и оня по медиите, да ни внушават, че животът в Бг се подобрявал.

30

Анонимен

преди 5 години

На 1000 заминали 1 се върнал и следва генералното заключение, че младите се връщали и не искали да заминават. Аман от пропаганада!Поне по Коледа не лъжете!

29

ШМАТКА

преди 5 години

До шматка Това което си написал е пълни глупости и простотии -не може да заминеш за да работиш в чужбина без да знаеш поне малко чужди езици! Нека не прозвучи нескромно но аз владея 4 езика- английски ,немски руски, испански и БЪЛГАРСКИ! Така че нямам проблеми по света и с език и с професия.Обичам БЪЛГАРИЯ ОБИЧАМ ,ОБИЧАМ РАБОТЛИВИЯ ,НО СМАЧКАН И УНИЗЕН В МОМЕНТА БЪЛГАРСКИ НАРОД,но ще се върна когато чуя че тая сегашна *** която се е впила в снагата на Родината се омете! Всички българи в чужби

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя добре се е почерпил по празниците! Наздраве!

27

Анонимен

преди 5 години

Тези дни е много актуално интервюто на Красимира Стоянова по "120 мин." Ето една българка, която изцяло разбива мита за образования и способен мияч на чинии. Тя е вицепрезидент на индустриалния гигант "Сааб" за Централна и Източна Европа. Но какво се случва при контак с родината си. Въпреки способностите си, въпреки ерудицията си - защото в индустриалните гиганти няма връзки, няма натягане както в парламента или някоя партия - тя е спъната от некадърници. Е?! Защо да умираме и деградираме?!

26

Мда

преди 5 години

ГЕРБ май вече наемат актьори да ни убеждават колко е хубаво под тяхно управление...Бих ги посъветвал да се насочат към чалга-звездите,техните фенове хем са по-многобройни,хем плиткоумни.Ще хване място.

25

Анонимен

преди 5 години

Освен в родния спартамент със злобния ми баща къде да ида? Имотите са много поскъпнали, в Полша при по-висок стандарт по-ниски били цените.

24

Анонимен

преди 5 години

Връщат се герберастите, те са с връзки и уредени позиции. Апропо не съм комунист, нито русофил. Но не харесвам Герберското робство.

23

шматка

преди 5 години

До 24Къде другаде да пишат като не могат да пишат на немски английски френски....Много от тях трудно говорят вторият си език а ти искаш да пишатЧестита Коледа на всички.Където и да са.Бъдете живи и здрави

22

Анонимен

преди 5 години

Русофилите начело с Радев и ментора му Иво Христов, както и Нинова и ментори и' проф. Иво Христов са на противоположното мнение.Те са като погребална руска агенция която непрекъснато, погребва България, ЕС, Америка, НАТО,...и всики друго различно от руския Гулаг !