165

Анонимен

преди 5 години

"Русия разположи "над 80 000 войници, 1400 артилерийски системи...." Идея си нямам дали е Русия е разположила войски, но е очевадно че Украйна няма способността да проследи и идентифицира с такава точност и за толкова кратко време такава обемна информация. С други думи, дори да има Руско струпване на войски, цитираните цифри от украинска страна са в областта на свободното съчинение

164

ушанката

преди 5 години

До Анонимния. Като прочетем от Меркел, че при посещение в Русия е ползвала нужник в двора, тогава да се замисли човек. Но ти, дето не си стъпвал в Русия, да има да вземаш - това не е бабината ти градина дето и сега клякаш!

163

не ми вярвате а

преди 5 години

Аз като ви казвам че капитала е упадък на една държава и народа и.Помислете какво беше при татово време,какво е сега

162

ЛОРД ВЕЙДЪР.

преди 5 години

ЗЕМЛЯНИ, ГОВОРИ КОСМОС! Карайте си каляските и помнете, че на страха очите са големи.

161

11

преди 5 години

Ами убава Украйна беше ...

160

първо културните--

преди 5 години

--хора поздравяват тези които са на работа---Добър ден ватенки платени ! Ай сега продължавайте да си дезинформирате....

159

без чужда намеса

преди 5 години

Педро Пороченко губи всички битки, и то без чужда намеса!

158

Каква заплаха?

преди 5 години

Каква заплаха, бе Пороченко? Руснаците няма да нападнат украинците, защото украинците сами ще се предадат, без бой! Като моряците на Керченския пролив. Те бяха на бойни кораби, с бойни знамена, въоръжени до зъби. И се предадоха. Ще останат в Русия, защото в Украйна ги очаква военен съд за това че се предадоха, барабар с пълното си въоръжение. Поне геройски да бяха загинали, или потопили корабчетата!

157

Морски

преди 5 години

Така се пази държавна граница,не като нашите смешници.

156

за по-убедително

преди 5 години

Русия разположи "над 8 000 000 войници, 140 000 артилерийски системи и установки за залпов огън, 900 000 танка, 2 300 000 бронирани бойни автомобила, 500 000 самолета и 300 000 хеликоптера" по протежение на границата, излъга Педро Пороченко, за по-убедително.

155

Анонимен

преди 5 години

80 000 за цяла Украина? Смешки! Тия на парад ли ще ходят или на война? Може би ще подкрепят някакво голямо въстание. То затова ли въведоха военно положение във рускоговоращите области с компактно руско население.

154

Последни дни

преди 5 години

На Прасенко текат последните дни.На страха очите с аголеми - може да му се привиди какво ли не! 5та годиниа идва откакто почна гражданската война, поне един руски войник от хилядната руска войска окупирала Донецк да беше хванал!

153

На пияна глава:

преди 5 години

"Украинският президент Петро Порошенко съобщи днес за голямо струпване на руски войски по границата":)А Путин обяви че ще облекчи преминаването на украинци през границата с Русия.Шах! :):):)

152

Българин

преди 5 години

Едва ли някой вярва на думите на Порошенко...

151

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко не.адекватен народ има. Толкова промити мозъци. Путин постоянно прави войни, а те му пляскат. Нормални ли сте? Украйна не е Русия. И *** няма право да напада никой! Нито Грузия, нито Молдова. Утре ще му скефне да вземе Варна и Бургас. Тогава пак ли ще пляскате??? Почнере да мислите и стига с тези кланяния на руската простащ.ина!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Все си мислех, че руснаците ще настъпват с жива сила в Окрайна... просто ще им спрат гЪзЪ и ще им гледат сеира как се самоизбиват. Защото в момента единствено се самоизяждат от глад.Апропо, да ги очакваме ли да фалират пак няколко пъти тая зима? Нали затова обявиха военно положение - че да имат оправдание за фалита си?

149

Kravarski Pla4

преди 5 години

V kraina smetka , koi kakvoto i da pravi , rezultata shte e samo edin nakraq - Zadokenaskite govedari pak s shiroko otvorena usta nalapvat jadno edin golqm i chetvurtit nemit Dedov , setihte li se ? Onq golemiq nadurveniq nemit , deto go izqdoha v Vietnam, Iraq , Syria i t.n Kravarite sa rodeni za da go lapat navsqkude po vsqko vereme.

148

Анонимен

преди 5 години

ВЧЕРА ПО НОВИНИТЕ КАЗАХА ,ЧЕ В КНЕЖА ДВАМА ВЪЗРАСТНИ БЪЛГАРИ УМРЕЛИ В ДОМА СИ ОТ ГЛАД И СТУД В СЪЩОТО ВРЕМЕ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ БЕЗ МНОГО ШУМ Е ГЛАСУВАЛ РЕШЕНИЕ ОТ 1 ЯНУАРИ 2019гВСЕКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РОМСКОТО (МАЛЦИНСТВО) ЩЕ ПОЛУЧАВА МЕСЕЧНО БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД В РАЗМЕРИ ОТ МИНИМУМ 553 ЛЕВА./СЛЕД ТАКИВА НОВИНИ ПИТАМ АПОЛОГЕТИТЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЗМА ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ,ЧЕ МИЗЕРСТВАЩИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ ПЛЮЕ НА ВАШИЯ ЗАПАД И НЕГОВИТЕ (ЦЕННОСТИ) И СИ ИСКА БАЙ ТОШОВИЯ СОЦИАЛИЗЪМ

147

Анонимен

преди 5 години

до NickСамо ти се заблуждаваш, че в БГ има средна класа. Я кажи колко процента в тя след като 1 700 000 живеят под прага на бедността. Я кажи колко от тази средна класа която наричаш не е заробена от банките. Само ти си мислиш, че има средна класа...

146

Анонимен

преди 5 години

Както е казал великият германец Ото фон Бисмарк, създателят на Германската империя:"Знам 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата и, но не знам нито един начин да я прибера обратно"