29

Мунчо

преди 5 години

Всички знаят, че полицията е по селата заради чумата! Дали затова пък Нинова си е помислила, че е заради нея?

28

Анонимен

преди 5 години

Абе май забравихте за полицейщинита по времето на Цв. Йовчев?

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Все врагове ОТВЪН търсим и не спираме да вярваме че бръснарския леген е истинска КОРОНА! За това сме така ефикасно цъфнали!

26

Анонимен

преди 5 години

До Исти 29"Който изнася...."Познават си ни и без Ниновото "изнасяне"! Повечето от нас сме по първични и от тамилите в Шриланка!

25

Анонимен

преди 5 години

Повръща ми се от тая ***. Не минава ден без да си отвори зловонната уста.

24

Исти

преди 5 години

Който изнася вътрешните ни проблеми зад граница и дава повод на чужденци да критикуват народа ни е престъпник,за който 10 години са малко!

23

Едно време

преди 5 години

Съветските агенти не само бяха следени но и хващаниИ имахме царство за примерДано се върнат пак тез времена!

22

Анонимен

преди 5 години

Не следене, а затвор трябва за такива родоизменници.

21

Бре бре

преди 5 години

Едно време дедите им хранеха отасета с хора А сега се жалват от полицейщинаБез червивата атмия Бесипету са банда хленчи ***

20

Анонимен

преди 5 години

Чумa няма и не е имало. Цялата постановка беше по нареждане на триполовите от евро.гея. Които още не са разбрали след 30 годишното им унищожение да разберат че вече не са независима държава а Колония командвана от Ишияса който тупа по гърбо една голема тиква. По нареждане на евроге.йците ви вдигат цените на всичко. Мислите ли че ако зависеше от Управниците щяха да си режат клона точно преди европейските избори и ще ви вдигат цените на всичко. Дали са толкова луди за колкото ги мислиме.

19

месара

преди 5 години

другарко, ти си любимката, надеждата, спасителката на народа. мвр_то трябва да те пази! а ако някой таксиджия земе та те бутне......... пак?

18

Анонимен

преди 5 години

До говорит Масква 20А не бе, нас ще ни гледа! С крадливи родители се живее на широко и високо!

17

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

16

говорит Масква

преди 5 години

как е синчето в Америка учи ли фирми ли има нищо не казвате за маминия убавец

15

Анонимен

преди 5 години

Очевидно свинe и чумa са забранени думи. Редакторите да сложат червена точка на статията си и да спрат да ми изтриват поста.

14

Ха-ха

преди 5 години

Полицията я наблюдава, защото е крадлива

13

Анонимен

преди 5 години

Zezo tebe i boiko i dr vidni bivschi bkp partiizi sega gerb vi ohranjavat schofiori vi vodat i sem vi vidat slugini sa gotva4ki 4ista4ki zezo tvoita jena da si 4idti i gotvi sama koijaxe tja sluguvat koja e debelata zazeva pavlova vie dsne ste ot kraskata familia ot zarvuli milioneri snoschti rasbrahme ot tv slsbibtrifoniv i sa goranov loi mu e dal goljam apartm i kolko naem plaschta zazarov obe6ta proverka ot kade ima giranov milioni besvasnesden goljam apartam. ot bisesnen polu4il kurompirani

12

Анонимен

преди 5 години

А, ще сигнализира ли за полицейщината срещу патриотичната постъпка на студента, който писа върху паметника на съветския окупатор !

11

Анонимен

преди 5 години

Тази жена наистина е за лекар-психиатър . Такова чудо не сме виждали в Българската политика никога. Просто няма какво да я коментираш. Болните хора трябва да им съчустваш .

10

Анонимен

преди 5 години

Е какво излиза, Цветанов ли се разпорежда с полицията, та той отговаря, че било заради сигурността й?! Вътрешен министър, нещо... ала-бала?