95

Момиче

преди 5 години

До 103Приятелите ти нямат приятелки защото не харесват нормални, обикновени момичета, а лъскави и направени такива, каквито не могат да си позволят всъщнност. И аз познавам такива момчета - седят си сами, ОБАЧЕ за нищо на света няма да се хванат с "грозна"жена (разбирай, обикновенна,ненаправена, закръглена или без силиконови цици). Бг мъжа иска жената до него да е чалгоподобна силиконова кукла и после "реве" из форомите как всички жени са к*рви, които се хващат само с богати мъже.

94

Мария

преди 5 години

Аз пък не харесвам лошите момчета, а ако някой не съм го преценила и започне да ме бие просто ще кажа на майка ми и лошо ми се пише. Но до сега не съм попадала на такъв.

93

ЛЪЖА

преди 5 години

Не вярвам на жена която плаче и на куче което спи - народна поговорка .

92

Анонимен_777

преди 5 години

Търпят насилие защото са глупави ! За да не бъда разбран погрешно ще обясня - голяма част от съвременните жени продължават да лансират, подкрепят и обичат мъже които просто не го заслужават. Продължават да се обвързват с 'лоши момчета' понеже не са 'сухари' и добрите момчета 'не са техен тип' ! Продълж. да вярват на убедителни празнословци и хора с доминантно, агресивно его ! (ВСИЧКИТЕ ми приятели които са 'обикновенни' и добри момчета нямат приятелки, явно не лъжат добре и не са дост. лоши.)

91

Анонимен

преди 5 години

Жените обичат да ги бият. Не сега да ги пребиваш, но така като и отпереш един шамар и се освежават, по малко глупости дрънкат и се влюбват

90

;-) до 94

преди 5 години

Какво искаш да ми кажеш, джендъре, че не разбрах? Не съди за другите хора по себе си!

89

Анонимен

преди 5 години

И какво правим ако случайно си докоснат раменете при разминаване в коридора и жената го подаде в полицията за физически тормоз. Или ако тя почне да вика и да инсценира. Тогава мъжете са по подразбиране виновни, жената нали е невинно слабо същество.

88

Анонимен

преди 5 години

До 96Очаква се да викнеш полиция, защото това не е ок.

87

привет от Германия

преди 5 години

Бедна им е фантазията на тези късомозъчни жени дето търпят насилие , колко убийства могат да предотвратят ,ако се жалват в полицията и в прокуратурата за домашното насилие и тормоза който им е причиняван системно ! Първо могат да предотвратят собственото си убийство и второ могат да предотвратят убийството на близък от семейството ,ако се оплачат от насилника !

86

Анонимен

преди 5 години

Много плюете мъжете. Жени, продължавайте да си стоите сами!

85

До 91

преди 5 години

Защо да ни превръща чудовища ? Всеки си има глава на раменете, не ме интересува кой кого бие, защо седят с насилници - тяхна воля е ! Тази година 2 пъти виждам мъже да бият жени на улицата и какво се очаква от мен да направя, щом жените позволяват и на улицата да ги бият, смятай ! Всеки да си гледа живота, ако може да помогне на някой в нужда, супер, но тези жени дори и не осъзнават, че това не е нормално

84

до ;-)

преди 5 години

що бившият ти като те е пребил в коя статистика на битите мъже влизаш, на бити от жени или на бити от мъже, или по-скоро зависи. а медицинските сестри са мъже, да ама почти никога, при нас има един, който е леко плашещ на вид, така че не мерси за такива модификации!

83

Анонимен

преди 5 години

Ако се случи жена да убие мъжа си, то със сигурност е имало основателна причина за това - тормоз, алкохолик, комарджия, бие децата и т.н. Едва ли жена ще убие разбран и грижовен мъж! По-скоро ще убие за да го запази! Много необразовани мъже има на тоя свят...

82

ivailo

преди 5 години

Аз се учудвам как приятелите ми търпят от години непрекъснатия душевен тормоз от злобните си жени ... За мен просто те са герои ... Ако аз съм с такова същество отдавна да съм му извил вратлето :))

81

Анонимен

преди 5 години

Само лигавщини в коментарите,а всъщност знаем,че и пред очите ни да убиват някого ще си заминем и забравим....ще кажем,че сам си е виновен и не е. Наша работа.И дори да е вярно,дори да сме прави това ни превръща в чудовища

80

привет от Германия

преди 5 години

Защо жените търпят домашно насилие? Защото са сами!...................Не защото са сами , а защото са глупави ! На турски има една дума за жените - сачъ узун ,аклъ къса / в превод - косата й дълга , акълът й къс ! Мисля ,че дори и да си подстрижат косите , акълът им пак си остава къс!Сами били ?! Ами като са сами и като предпочитат да търпят насилие , така по-добре ли се чувстват и по-добре ли живеят?! Има полиция , длъжни са да се оплачат там, също така има прокуратура и там да се жалват

79

Анонимен

преди 5 години

Търпи защото знае че се има за какво да яде шамари

78

Анонимен

преди 5 години

Само един *** може да се чувства насилвани от жена си.

77

Калинка

преди 5 години

И аз си падам по яки мажаги пращящи от тестостерон та те са секс машини и създава здраво поколение!

76

Анонимен

преди 5 години

Търпят защото са финансово и жилищно зависими или защото са от малки населено мяста и фактора " какво ще кажат хората има значение".