40

хаххаа

преди 5 години

момче, пробвай с ев комиците, били сме на 30 място по индустрия и 27 0 по стандарт. хахахах - пак бяхме последни в цяла европабе, на кого ги пробутваш? само албания беше и тогава зад нас!

39

До 35

преди 5 години

Абе смшник Рахатлъка дето му викаш беше РАБОТА но и вяра утрешният ден .Спокойствие сигурност. Нещо което хорат търсят и е най-нормалното нещо .... С изключения на едни 2-3% никой не иска да е БОГАТ . Иска да има НОРМАЛЕН ЖИВОТ> Който е доход с който да задоволява основните потребности и спокойствие за себе си и децата си ...

38

Анонимен

преди 5 години

ЕЙ, НА ТЕБ ТИ ГОВОРА - ДОКОГА ЩЕ ГИ КОПВВАШ ТИЯ РУСКИ БОТОВЕ ВСЕКИ ДЕН! КАТО ЛАТЕРНА СИ! ТОВА ЗА БАНАНИТЕ ПО - ДОЛУ И ЗА 27 МЯСТО ПО СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ВСЕКИ ДЕН ГО ПУСКАШ!!!

37

Анонимен

преди 5 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С РУСКА ПРОПАГАНДА И ДА ИЗЛЪЧВАТЕ ПРОВОКАТИВНИ СТАТИИ, ПОДКЛАЖДАЩИ ЕТНИЧЕСК НАПРЕЖЕНИЕ! ЩЕ ПОДАМ СИГНАЛ ЗА ВАС В ЕК!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

До ОПОНЕНТКомунизъм не е имало никога я България. Имаше социализъм и то дори нямаше условия за социализъм, самият Тодор Живков го нарече преждевременно родено недоносче. Но въпреки това тогава България за 30 години се нареди сред 30те индустриално най-развити страни в света и беше на 27 място по стандарт на живот.

35

бай Тошо До 25

преди 5 години

Лъжа . Манталитета на Българина е нещо което се набива на Българите за да се чустват по-ниши от запдните им господари...... Българите в подходящите условия докзаваха какво могат..... Един факт Олимпиадата в Сеул 1988 г 6 страна по медали.............. Ето ти българският манталитет......Българите са работливи добри и толернтни хора но им трябва подходяща среда кято да тушира идивидуализмът който пречи...... 45 годин доказаха много неща че Българинът МОЖЕ и то много

34

Анонимен

преди 5 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков през 45 годишната руска окупация на България нямаше тоалетна хартия и банани а при ЕС и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.

33

ОПОНЕНТ

преди 5 години

ТИЯ ДЕТО РЕВАТ ЗА КОМУНИЗМА - ТОЧНО ЗАРАДИ НЕГО НА БАБАТА Й Е МИЗЕРНА ПЕНСИЯТА, ЩОТО РАХАТЛЪКА ТОГАВА СЕГА СИ ГО ППЛАЩА - ТОШО ТИКВАТА 1 ЛЕВ НЕ Е ЗАДЕЛИЛ ЗА БЪДЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ! ТОВА Е ЖАЛКИЯ ФАКТ ЗА ИМИСЛЕНИЯ ВИ КОМУНИЗЪМ! КОЙТО СЕГА ГО ИМА САМО В КНДР, А ОТ ВЕНЕЦУЕЛА СА ИЗБЯГАЛИ 1 МЛН ДУШИ ОТ ВАШИЯ КОМУНИЗЪМ. АКО ОТВОРИ КИМ ГРАНИЦИТЕ И В КНДР ЩЕ НАСТЪПИ ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА, ЗА КОЕТО СЕ БАСИРАМ СЪС ВСЕКИ *** С РАЗМЕР НАДНИЦАТА МУ В ДОЛАРИ!

32

Анонимен

преди 5 години

Абе аз не знам некой да бега в Русия, никой не иска рубли, всеки бега на запад при цар долар.

31

Анонимен

преди 5 години

абе безпардонно си връткате тука руската пропаганда, *** ще дойде накрая 1 патрулка да ви прибере всичките в 1 хубав момент...

30

Анонимен

преди 5 години

Днес просията или търговията с общественото милосърдие, си е голям бизнес, едни търгуват със старостта си, други с болестта на децата си, трети с окаяния си вид и т.н., а големите в бизнеса източват милиарди от благотворите организации, НПО-та и т.н., финансирани от дарения на ревливи кухи ***, европроекти, държавни субсидии и т.н.

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Един лъжец долу пише, че по времето на Живков били заселени 350 000 роми у нас. Разбира се, че това не е истина. По времето на Живков общо в България нямаше толкова рови, но този платен форумът глашатай трябва да си заслужи хонорара за днес и бълва лъжи. По-възрастните няма да се вържем, защото помним онова време и знаем, че тогава ромски проблем нямаше. Ромите бяха малко и задължително работеха в Чистота. Не смееха да крадат, защото милицията биеше лошо. Истината сиганизация е сега

28

До 26

преди 5 години

Люжец още има хора де то помним1. По време на онова дето му викате комунизъм .ВСИЧКИ работеха . Нямаше през работно врем шляещи се по улицата хора... Всички създаваха блага .кой повече кой по-малко но ВСИЧКИ работеха.2.Пенсионерите имаха пенсии които без да бъдат богати им стигаха за нормален живот.

27

Анонимен

преди 5 години

До25. На българина материала е лош. Защото учителите му бяха от СССР. 50Г. После и модела от Русия. Е как да не лъже. Гледай каква насилствена колективизация стана 1944г. Гледай каква приватизация стана от 1989г.Всички от ДС не слезнаха от яслата.

26

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Докъде докараха българите...

25

Анонимен

преди 5 години

Безцелното шляене води до престъпления- замислете се като малки, кога правехте бели,? Като отидеш на село и те юркат нагоре-надолу и нямаш време за нищо . А сега по цял ден деца, възрастни , българи и роми се шляят безцелно и единственото им занимание е да отвори хоремага - да жулят бири и да дойде края на седмицата - да си пройграят помощите, заплатите или джобните на ?-футбола, какво освен про-100-тии да правят. ( в малките градове )

24

АнонимеН

преди 5 години

ПРИ КОМУНИЗМА БЕШЕ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ С РОМИТЕ НО ТОГАВА НОВИНИТЕ СЕ КРИЕХА!!!!!РУСИЯ СССР Е ЧИСТО ЗЛО И КОЛКОТО ПО ДАЛЕЧЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ НО ЗЛИНИТЕ ИМ СА ФАКТ ВЕЧЕ И НЯМА КАК ДА СЕ ПОПРАВЯТ!

23

Анонимен

преди 5 години

Комбинация от двете, защото в манталитета на българина е да лъже, маже, но да очаква някой да му дава нещо в замяна. Материала ни е кофти, затова и всичко в България е кофти.

22

АнонимеН

преди 5 години

ЗА РОМИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ПЛАГОДАРИТЕ НА ПРАВЕШКИЯ РОМ ЯНКО МАРКОВ ПРЕКРЪСТЕН ПО КЪСНО НА ТОДОР ЖИВКОВ ДОРИ В УИКИПЕДИЯ НА ПРОФИЛА МУ ГО ПИШЕ, ЧЕ Е ЯНКО МАРКОВ!350 ХИЛЯДИ РОМИ СА РАЗСЕЛЕНИ ОТ ГЪРЦИЯ, СЪРБИЯ И РУМЪНИЯ И ПРИЮТЕНИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ЯНКО МАРКОВ (ТОДОР ЖИВКОВ) ПО ЗАРЪКА НА СССР!40 ХИЛЯДИ ОТ ГЪРЦИЯ ИЗСЕЛНИЦИ РОМИ МЮСЮЛМАНИ)

21

Анонимен

преди 5 години

При социализма бедни и просещи нямаше, безработица нямаше, ня *** народ угоди няма