33

Анонимен

преди 5 години

и все пак Валерката е прав, който е по креслив ще вземе пари, ами колко още други хора с проблеми има....слепи, инвалиди на хемофиализа, онкоболни....е тез псевдо майки с кайво са пивече от другите в неравностойно положение...

32

Анонимен

преди 5 години

Да, темата се измести от проблема на майките и хората с увреждания и се превърна в политическа. Но кой направи това? Ако Симеонов не знае, да му кажа аз! Да говориш така е или от липса на усет или целенасочено. Иска ми се да разберем дали Симеонов е наистина п***т*а*к или гони някаква цел? И в двата случая това се плаща с ОСТАВКА! Впрочем, как вървят преговорите на Теменужка в Москва?

31

Анонимен

преди 5 години

То, ако е заради майките с увреждания Симеонов сам би си подал оставката, но понеже знае, че Нинова му я иска заради лукавия кремълски поп Грудев, той затова не иска !И затова българите го поддържат !

30

scbg

преди 5 години

До Това следваНе го щем. Ако ще към бургаско, първо през централния в "Акациите" за 20 години.

29

Това следва

преди 5 години

Следва Далавери да си заминава към Бургаско.

28

Анонимен

преди 5 години

Извинисапакбе.

27

Пенсионер

преди 5 години

Валерко-***, нали обеща 300лв минимална пенсия? Кога бе, Далаверко? Лъжец!

26

СатаНАТО

преди 5 години

На *** и аутистите не трябва да се дават никакви пари.Една мин. заплата за изхранване и точка.

25

До 20

преди 5 години

Много ти пянпа устата ! Живота е пълен с изненадо....

24

Анонимен

преди 5 години

Безкултурие, нахалство и изобщо много ниско ниво на т. нар. патриоти. Много много ниско ниво... и на фона на това само ДПС имат програма за ... ускорено развитие на родината- това, от което наистина се нуждаем. Друг въпрос вероятно е качеството на тая разработка, но е учудващо колко са адекватни на нуждите... и колко са ни изкукуригали "патриотите"

23

Анонимен

преди 5 години

Оставка и нови избори

22

Мислител

преди 5 години

Цинично, нагло и грозно е изказването на WCпремиера, но не е ли това отклоняване на вниманието от убийството на Виктория Маринова, разследването на ОЛАФ за корупция????

21

Анонимен

преди 5 години

Как няма да е отчаян шкембе войвода като вижда сделката на живота му - самолетите за армията как отлита от него. Направо му се мре - толкова усилия да се подредят нещата и сега заради месец, два пак на нула.

20

Анонимен

преди 5 години

По добре Симеонов отколкото рубладжията и фурнаджийска лопата Сидеров!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Нека не забравяме,че първо БОРИСОВ каза" майките да му се махат от главата".За това крепи този цин.ик,защото и той трябва да си ходи,ама 'ще му секнат екскурзиите и трошене на народни пари.Нищо не прави за народа,само си чеше егото с пътешествия по света.В нито една държава няма такова недоразумение,като него.

18

Честно казано

преди 5 години

До МенБлагодаря за "милите думи", те само показват що за човек си. Всеки има своята да го наречем с една забравена дума "тегоба", но това не значи, че трябва да желае на другия и той да я изпита. Или може би за нас - българите по голямо значение има не това което сме постигнали, а което другите не са постигнали. Не случайно в една БЪЛГАРСКА ПРИКАЗКА когато дяволът предложил на селянина богатство но, съседът му ще получи 2 пъти по-голямо, той рекъл "ИЗВАДИ МИ ЕДНОТО ОКО".

17

До Честно казано

преди 5 години

Абсолютно си прав и поста на "Мен" отдолу го доказва. Не всички са така, но много от тези жени непрекъснато кълнат всекиго опитал се да всее разум в главите им - тях ги употребяват и те нямат нищо против! Трябва да се въведе пренатално прогнозиране и такива да не раждат въобще.

16

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Единственият...патриот у нас ще остане Вал Сим,с неговата...бутикова партийка.Другите му аверчета по...патриотизъм,скоростно се трансформират в...пекани консерватори.Но докато стане...това,дружно ще подкрепят Тиквун Великий да е на власт,за да добият сили и убедят гледащият..,стреснато електорат,че без тях не може.Трябва да са в първите редици на държавните лапачи,иначе няма да...изгрее слънцето.

15

Анонимен

преди 5 години

Вицето има пълното право да е недоволен, че 150-те милиона не отидоха за пенсии.

14

Активист на БКП

преди 5 години

Кой му е искал извиненията на тоя,искат му ОСТАВКАТА...