250

Анонимен

преди 5 години

Положението става все по-тъжно, но не само за майките, децата с увреждания, ами за всички нас!Всички сме хора, граждани на тази държава, повечето плащаме чинно и данъци даже...Проблемите трябва да се решат за всички, не само за майките на деца с увреждания.Аз не съм майка, нямам дете с увреждане, даже и жена не съм, но ми удържат по фиша за майчинство, за рисковете "бременост и раждане" и т.н.Демек, цедим всички, които са будали да декларират доходи, за да ги дадем на нашите избиратели...

249

ПроСоТо

преди 5 години

тоя ултранаглец продължава да плаши хората с някакъв "хаос"!Хаоса го създавате ТИ и К_ЕЛЕМЕТАТА покрай теб бе!!!!!!МАХАЙ СЕ,нагла мутро!!!!

248

Анонимен

преди 5 години

Седите ли в лай...ня..ните вми..рисани фотьойлчета? Цъкате ли коментарчета? Тоз виновен, оня виновен... Нинова, Борисов, тоз не става оня не става. И си мислите, че като ги обсъждате и придобивате някаква власт над тях. ***....ници! НЕ СТАВА ТАКА. НЕ ГИ ИЗБИРАЙТЕ ПОВЕЧЕ. Никого от тази пасмина. Нито едните, нито другите, нито третите. Всичките са из...мет! Жал ми е за вас и за мен... Животът ми е напълно ос..ран. И да знам, че аз съм си виновен. Но много ми помогнаха, честно!

247

До 255

преди 5 години

Иска я унизения народ бе ***

246

До 218

преди 5 години

Рецептата е да се краде по-малко ама Боко "не знае" тая работа та си краде как и колко иска.

245

Тина

преди 5 години

Тоя Борисов нормален ли е Как така заради един Симеонов ще пада конструкция и правителство.Тоя го изкараха най-важния в държавата Вдигнаха му още повече акциите.Голяма работа Да дава оставка.Друг ще го смени.Пак от Патриотите.Давай оставка Симеонооооов!Стига клати правителството о кръвното на Борисов

244

ГЕНОЦИД

преди 5 години

причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група от хора.......

243

Анонимен

преди 5 години

Никаква оставка... Кой я иска= маpиoнетките на Нинова...

242

Анонимен

преди 5 години

И вие половината дето пишете тука сте същите лай. на. ри. Нямате сърца, нямате съвест, подкрепяте из. ро. ди. и техните методи. Забравили сте морал, добрина, а за Бог дори не може да се говори. Той вече не е "уместен" нали? Май...на..та ви на всичките. Тровете и себе си и останалите. Давайте: само пари, стари БМВ-та и вечерната ракийка са ви в главите. Цъкай минуси, народе! Бъди форумен цар! Той живота си върви и свършва за всички...

241

Теофан

преди 5 години

Гледах Симеонов с присвитите от омраза дръпнати очички и в главата ми изплува "Време разделно".Този е потомък на черкезите които са клали българския народ ,гените никога не лъжат!!!

240

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов е прав. Протеста на майките се *** в политически.

239

КОНСТРУКЦИЯ

преди 5 години

"МИГНОВЕНО ЩЕ СЕ СЧУПИ ЦЯЛАТА КОНСТРУКЦИ" - КАЗА ББ.....АМИ ДА СЕ СЧУПИ...ЩОМ СЕ КРЕПИ НА ТАКИВА АМОРАЛНИ ТИПОВЕ......

238

Анонимен

преди 5 години

Държавата деградира заради изместената ценностна система сред управляващите.Държавата е в симбиоза на АИК и КРИБ.Държавата НЕ Е на народа.

237

Банчо

преди 5 години

Здравейте овце....и днес изгубихте битката май а?Стягайте печките че идва студ..и си кротувайте че ще останете и без хляба и кис.мляко което ви дават управниците...сега на новите избори нали знаете,под строй...като овце през дойлнята.Нещо май горивата ви вдигнаха,нафтата 3лв станала,хляба и той нагоре върви,нещо като инфлацийка май...ей тез вашите господари ще ви закачат кожите по дърветата ей.Нищо бе,пейте си-българи юнаци,,...да са надъхвате от време на време,то само туй ви остана..

236

Анонимен

преди 5 години

И да я иска и да не я иска не о от значение ако не се реши проблема. Защо не увеличат помощите на майките на деца с увреждания?Децата с увреждания не са толкова много и не е трудно да се отделят повече пари.

235

Истукан

преди 5 години

За да си запази властта, няма да му иска оставката.

234

Берлин

преди 5 години

Или бягате от БГ. Или пълните затворите с политици и бг.олигарси.друг изход за нормална България няма!!! В Бг. явно е по зле от Сомалия.

233

БОЙКО ВЪН

преди 5 години

ХАЙДЕ ПОДАВАЙ ОСТАВКА ДАНО И ТИ ИМАШ ТАКИВА УЖ БОЛНИ ДЕЦА ПДА ВИДИШ КАКВО ЕБОЙЧЕ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ВЪН НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ БОЙЧЕ ?????

232

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ ПРИЗ-НА,1 ЧЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е КОЛЪТ, ПНА КОЙТО СЕ КРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО

231

Анонимен

преди 5 години

тези деца ще се увеличават, и нацията ще деградира още повечеНацията не деградира заради децата с увреждания, нито заради помощите които държавата им плаща. Нацията деградира заради хора с нисък умствен капацитет, които са на ръководни постове и заради потъпкването на всякаква нравствена система, така по капиталистически, което води и до появата на ***, на които им липсва всякакво чуство за съпричастност.