28

Анонимен

преди 5 години

факт 1 в годината има около 50 седмици факт 2 в Ню йорк има 12 милиона население факт 3 обиствата с огнестрелно оръжие са 37 за 2017 факт 4 москва е с 63 обиства с огнестрелно оръжие за 2017 вссяка седмица по ДВАМА

27

Анонимен

преди 5 години

Аааа при Путин такива работи не стават!Това е лъжа, фейк новина, написана от *** и ***! В Масква всичко цъвти и връзва, люди щастливи и гледат сеира на джендърите как се мъчат в ЕС и САЩ!Автора на статията да бъде уволнен немедленно!

26

-|-

преди 5 години

До 22"повод", а не "повот"

25

Анонимен

преди 5 години

Не е толкова трудно да се разбере. Училищните стрелци до един са самоубийци, само че такива, които освен желанието за собствената си смърт се интересуват от насилие и задължително имитират мострата на предишни случаи. Убийство в собственото училище означава, че той дълго се е чувствал пренебрегнат и третирен несправедливо от всички останали и иска да ги накаже. Другата причина е, че няма да си умре сам и анонимен, а ще стане известен с нещо голямо и името му ще влезе в медиите и историята.

24

Анонимен

преди 5 години

Добре, защо никой не допуска, че организираната престъпност има пръст в такива атентати срещу "меки цели", както се изрази единият от дискутиращите? Нима руска и украинска мафии не съществуват вече?

23

смех и рев

преди 5 години

Чак пък болно.Някакъв *** купил пушка и решил да застрелва хора на случаен принцип защото приятелката му го зарязала.Според мен е бил много комплексиран и озлобен.Според фейсбукът му е нещо като гангстер-анархист.В Русия и бившите съюзни сега е много модерно да има *** вдъхновени от филми като "Брат","Бригада"- лоши момчета от "гетото" с проблеми с обществото бият и гърмят наред- бухалки,мускули татуировки.Повечето от тях го раздават неонацисти но са с ромски манталитет и вид.

22

tod Kosh

преди 5 години

Прави ми впечатление , свободното боравене с термина "фашизъм".Справката е леснодостъпна

21

Анонимен

преди 5 години

а защо се смята, че 'обществото' ни въобще някога е било здраво? миналата седмица например беше първата без никакви стрелби и масови убийства в ню йорк от началото на годината. на арабския полуостров вероятно имат същата статистика - не колко взрива са станали, а колко дни е имало без терор. а държави като израел и палестина изобщо да не коментираме.

20

Анонимен

преди 5 години

САЩ са с 326 милиона население и към 400 милиона регистрирано бройки лично оръжие имат към 100 убиства с огнестрелно оръжие на година по всякъкъв повот ФАКТ 1 русия е с 146 милиона население и 135 хиляди бройки регистрирано лично оръжие и с по 150 убиства на година с огнестрелно оръжие по всякъкъв повот ФАКТ 2 явно кое общество е по болно .

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19И нали не се налага да показваме ПОСОКАТА, ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ ТОВА "изперкване"????? Дето всеки месец се случват подобни "случки"!!! Ай честито! Това искахте, това получихте...........СВЕТОВНО БЕЗУМИЕ! А ми плещеха, за някакви "ценности"!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Е, какво сега, нали кримчани искаха руския мир. Той си има цена.

17

Анонимен

преди 5 години

"Световно изперкване". Това е.

16

Анонимен

преди 5 години

Като ви чета коментарите се убеждавам, че наистина обществото е БОЛНО!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Руското общество че е болно болно е от давна са изпращели а им промиват мозаците по най тъпия начин . България си е едно спокойно село на тоя фон вълнуващосе за козучките на баба Дора 1000000 пъти повече от колкото за крим и пишмян величеето на русия ФАКТ

14

Victimized

преди 5 години

Как всички коментиращо АНАЛолизатори забравиха, че САЩ / АКА световния психодиспансер / са лидери по масовите убийства в училища и на обществени места. Хубавото е, че на всички е ясно, че сте дежурните *** които са на работа и следят темата от близо за да сипват А логични опорни точки спуснати от департамента.

13

Анонимен

преди 5 години

някой може ли да каже какво точно се учи в България, за да станеш 'експерт по сигурност'? :) за втория лаладжия разбрах - учиш арабистика и разбираш от кримски полуостров, тероризъм и бомби. ама първия?

12

Анонимен

преди 5 години

Савецки ценности - автомат и борящник.

11

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на обществото е, че е под фашистка тирания, която самото то създава. Хората по принцип са свободолюбиви същества и не могат да съществуват в такава лоша средновековна обстановка. Освободете се от тиранията и ще се почувствате по-добре.

10

tod Kosh

преди 5 години

Това е възможно в което и да е общество

9

Анонимен

преди 5 години

Е вече са 20 .и всичкото това от хибридния бул шет с който тъпата руска пропаганда е промила мозака на това лапе дори и то е жертва .