51

Анонимен

преди 5 години

който се е хванал с комунистите свършва лошо

50

Веско

преди 5 години

До SHEFAНикъв цар не може да ни е! Ние си имаме един цар и генерал, бащицата наш!

49

Веско

преди 5 години

Правилно питате къв цар ни е тоя. Ние един си имаме, и цар и генерал и бащица!

48

extremist

преди 5 години

TIKВАТА КРАДЕ

47

Анонимен

преди 5 години

Какъв цар е този. По закон е обикновен гражданин с име Симеон Кобургготски. Пълно е с долни подмазвачи, които го гъделичкат като го титолуват.

46

Методи

преди 5 години

Само за това, че си върна имотите по времето когато беше министър председател трябваше да бъде съден!?! Ако милееше за Родината си, както казваше, и че не иска нищо от България трябваше да поиска имотите си при друго правителство. Той дойде, защото бе излъган от царедворците, че народа ще гласува за монархия и или той или някое от децата му ще стане цар. Българския народ отдавна не вярва на Симеон и блюдолизците около него. Интелектуалния елит да внимава защото народа може да се обърне и срещу

45

има по-важни неща

преди 5 години

АБЕ, ЩО НЕ СЕ ПОДПИШАТ СРЕЩУ НЕЗАКОННИТЕ ГЕТА ОПАСАЛИ СОФИЯ И ЗАМЪРСЯВАЩИ ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАТ ДЕЦАТА НИ, АМИ ЗАЩИТАВАТ ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ДОВЕДЕ НА ВЛАСТ ЕДНИ ОТ НАЙ- СПОРНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ! НЯКОЙ ЗАБРАВИЛ ЛИ Е КАК ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ ИДВА ЗА ИМОТИТЕ СИ, ПОМНИМ ЛИ ЧЕ ДОВЕДЕ РАЗНИ СПАС РУСЕВЦИ , МИЛЕН ВЕЛЧЕВЦИ? ДА СИ КУПИ ИМОТ С ПАРТЕ ОТ НЕПРАВОВМЕРНО ВЪРНАТИТЕ ГОРИ, ИЛИ ДА СИ ХОДИ В МАДРИД!

44

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

преди 5 години

"отношението на държавата към историята".Когато Кобругчето продаде ордените за пари-това не е ли лошо отношение на т.нар.цар към историята ни?Хайде стига сте скачали срещу съдебно решение. Но същите тези после ще говорят,че не уважаваме съда.То бива подмазване,ама да си плюеш върху физиономията,заради посещение в двореца е унизително.Каквото е било негово, съдът му го е върнал.Защо за тези дела не се говори?И стига са ни плашили с този Страсбург.Като нямат други доводи-хайде заплахи.

43

Анонимен

преди 5 години

Някаква треторазрядна историчка се е цанила за защитник на крадливия мадридски дядка.Съдът си каза тежката дума. Не сме в средновековието, когато волята на монарха е закон.

42

Анонимен

преди 5 години

Явно Симеон целеше да спечели някакви имотни облаги, представяйки Боко на Саудитските крале...

41

ха

преди 5 години

Няма нов еопизод. Това са държавни имоти, точно както построените по времето на Тодор Живков. Или какво ще стане? Ако се върнат на Симеон, трябва да се върнат и на наследниците на Тодор Живков и да закриваме държавата!

40

Анонимен

преди 5 години

Слушах интервюто. То бяха едни кьорфишеци "говорихме с известни хора (с кои - не се каза), това много уврежда имиджа на България (как - не се каза)". "Трябва да има политическо, а не съдебно решение (явно Сакса ще загуби всички дела)". "Заплашват ни по телефона и на улицата (кои - ами не знаем)", "обадихте ли се в полицията - ами не, не сме", "и какво толкова ще стане, ако той си получи имотите, както всички останали, САМО ТРЯБВА ДА СЕ ДОПИШЕ ЕДИН ЗАКОН (тоест, в момента няма никакъв шанс)".

39

Анонимен

преди 5 години

Тая Малвина що не даде за пример Италия, където е забранено на цялото кралско котило да стъпва доживот или пък Гърция, където престолонаследникът като мине с яхта в района и му изпращат два крайцера да го изгонят обратно надалеч.

38

Не

преди 5 години

Само царят и.семейството му ли са история.Колко много история унищожихте така наречените демократи.

37

Анонимен

преди 5 години

Какъв цар?! Какви имоти?!

36

NoName

преди 5 години

Тези имоти са част от Историческото и Национално богатство. Те принадлежат на България и всички Българи. Собствеността трябва да бъде върната на "царя" (за мен той не е цар а национален предател), защото той както всеки един от нас има човешки права. Но статута на имотите да си остане и/или да бъде НАЦИОНАЛЕН ПАМЕТНИК. Така че само да си плаща данъците, да го поддържа и да не може да го променя но никакъв начин!

35

Анонимен

преди 5 години

г-жо Малвина , като сте почнала да давате примери с Румъния карайте наред ,ама не ви стиска Нали?Имайте съвест и спрете да тормозите този изстискан и ограбен народ ,отчаян и обезверен ,сега пък и цар имал и той иска да взима Още и Още ,за него ,за деца,за внуци

34

Анонимен

преди 5 години

Абе, сАксофона нали уж се беше разочаровал и обеща да си събере куфарите, и да си ходи в Испания!?Е, хайде, де!!!!! Чакаме с нетърпение да изпълни поне това свое "обещание"!!!!!!

33

Jo6

преди 5 години

Това не е "нов епизод", това е пореден опит на измислени царедворци за някаква далавера. Страсбург се произнесе, какво има да се коментират други претенции.

32

баба мара

преди 5 години

да си тьрси имотите в италия и австрия тука няма имоти династията му свибьлгария до 111 000 кв км и 7 милиони и имотите му отгьрмяха в чужбина хаидемарш от бьлгария и не ни занимаваите повече с този чиляк