25

Въпросче

преди 5 години

Трябва сега да заграждат Русе, защото не са вкарали в затворите "криминалния контингент", за когото ВИДИШ ЛИ "ЗНАЯТ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ТАКОВА НЕЩО"?Аз не мога да разбера нещо... тези полицаи мaлоумни ли са или са корумпирани?

24

Анонимен

преди 5 години

Би ли споделил твоята версия? Благодаря предварително.По начина на извършване прилича на битово. Ако жертвата не беше журналист, щеше наистина това да е най-вероятното.Но това, че веднага обявиха битовия мотив за най-вероятен и то при положение, че жертвата се е занимавала с журналистически разследвания на далавери за милиони, по които преди това пак имаше скандали, ми е подозрително.

23

Анонимен

преди 5 години

Хайде и тука разбирачите се появиха.....

22

Анонимен

преди 5 години

Убийците на Вики щели да разследват убийството й?!?Цинизъм по герберски... Бързо - бързо гледаха да ни кажат че убийството не било свързано с работата й!?! А те откъде знаят???Сега ако откажат и европейската помощ за разследването, напълно ще им лъсне голия ***

21

sid

преди 5 години

Наистина смешна държава.Дори и да има на лице извършителя на престъплението пак не се наказва.Няма защо наши престъпници да бягате в Америка,там ще ви смачкат където трябва.Стойте тук,това е рая за престъпниците,убийците,изнасилвачите,измамниците ,защото тук НЯМА ДА ВИ ОСЪДЯТ.Благодатна страна за всички престъпления.

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗабелязваме. Вече почнаха да се пускат версии за роми, бежанци, ревниви любовници... ----Би ли споделил твоята версия? Благодаря предварително.

19

Анонимен

преди 5 години

Това не е държава, а държава - клоака!

18

МОНК

преди 5 години

Да го търсят в близката ромска махала! Сигурно я е заразил с жълтеница , трипер или някоя друга венерическа, а може и с въшки!

17

Анонимен

преди 5 години

А така, да го завардят и който минава да не забраят да го питат той ли е. Само така се ловят убийците. Те умират да си признаят! Пък и престъпниците чак след третия ден обикновено напускат града...аве умни кьопеци са нашите "т.ъп" опааа топ криминалисти.

16

Анонимен

преди 5 години

Само тези малки телевизии казват истината и имат независими журналисти и само там се казват неща, които в ефирните телевизии са забранени! Много далавери им разкриват но прокуратурата не си мърда пръста!

15

мак

преди 5 години

Не мисля, че ще хванат ***, поне не в близките години.

14

чарли

преди 5 години

Да обвиним Москва и готово,убиецът е намерен !

13

Анонимен

преди 5 години

Забелязваме. Вече почнаха да се пускат версии за роми, бежанци, ревниви любовници...

12

Анонимен

преди 5 години

От сега си правят устата и ни подготвят за отпадане версията, която е свързана с работата й и по-точно точенето на еврофондовете! Хитреци!

11

Анонимен

преди 5 години

Голям театър.Все едно че не знаят кой са изпратили. А и най-вероятно вече са го ликвидирали.Защото мъртвите няма как да се разприказват.

10

Анонимен

преди 5 години

Отдавна е в Румъния. А от там - където пожелае. Язък за момичето!

9

Дам!

преди 5 години

Забелязвате ли как упорито нашите медии ни втълпяват и ни манипулрат още от самото начало че хипотезата убийството да е свързано с работата и като разследващ журналист скоро ще отпадне като версия.

8

Анонимен

преди 5 години

По е важно според мен да хванат поръчителя! Стига невинни обвиняеми като просяци, клошари и овчари, такива обвиниха и за складовете в Пловдив, и за Кресненската гора и т.н.!

7

Анонимен

преди 5 години

Тези камери, дето ще ги сложат, могат ли да снимат назад във времето?

6

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Криминалист с ланец от бяло и жълто злато:"Може би версията за професионалната и кариера да отпадне, така смятаме към момента"-----Не ти плащаме да гадаеш, а да разследваш и да бачкаш, глупав полицай-мутро!