73

АНТИ

преди 5 години

Тези дето свалиха бай Тошо,те я погубиха !

72

Анонимен

преди 5 години

Гробокопач, по-големи глупости от твоите не бях чел скоро тук. Пробутвай си едностотинковата пропаганда другаде.

71

Анонимен

преди 5 години

Бежанец от Судан е изгверга , крият от Медиите

70

Burzum

преди 5 години

Фен обожател....едва ли има повече от десет зрителя ...да ги проверят поименно и особено килерите за снимки с извадени очи...

69

Анонимен

преди 5 години

Иванов! Много си зле!

68

Анонимен

преди 5 години

Генетичния материал може да е от друг. А убийството от друг, а очилата, телефона, ключа от колата за поръчителя на убийството. Направо ченгесарска му работа.

67

аз

преди 5 години

Сутринта гледах по бТВ някакъв главен инспектор - ем тоя много повече приличаше на престъпник от колкото на полицай,. Та тоя заеви, че не вярва убистовото да е заради работата на жърналистката, а било по-скоро случайно убийство? Случайно?БГ медиите изобщо пропускат факта, че от малкото които излагат на показ Джи Пи Гейт

66

Българин

преди 5 години

Бойче каза че ще го хванат !Така че чакаме-!

65

da de

преди 5 години

I neshto za tozi Maksimov??? Zamojnata sreda v Ruse...shto ne pishete be...kriminalisti ili toi veche vi e kupil. Istinata e niakade tam no tia shte ostane neizvestna za obshtestvoto. Moje bi blizki na jenata da znaiat neshto ili da se samnuavat...a moje i da gi e strah. Nalu tazi shaika na mutri i zamojni upravluava stranata.

64

Патриарх

преди 5 години

Къв журналист е тая ? Водила неква рубрика шев и кройка .вижте и някой клип по youtube . Това че е работила в телевизията на мъжът си не я прави журналист Тази е станала жертва на клошари или пък на ревност от бившия си мъж или любовник Русе целият град знае кой го управлява - Красимир Даков -хотели , заведения магазини и всички обществени поръчки се дават на него щото е пенкилер и експерт във всяка област ,но се отчита с проценти на Герб и затова никой не го пипа , питайте Пламен Нунев

63

Българин

преди 5 години

Само ГЕРБ осъдиха политици ,но не знаем кои точно!Инак Бойко каза че ще го хванат,ама кой ще хванат?

62

до 63

преди 5 години

Нали твоят любимец обеща промяна бе, кирпиден! Това ли е Промяната? Оставка на Радев!

61

Хах

преди 5 години

Всички в България се оказаха топ криминалисти.Никой профи килър няма да действа толкова показно, да изнасилва , да души и то посред бял ден на обществено място,че и генетичен материал да остави. Дано истината скоро излезе и урода, които е убил жената да гние доживот.

60

Българин

преди 5 години

До БългаринНали твоите (ДС "патриоти" от Москва) ни управляват?

59

Анонимен

преди 5 години

Бежанец е 100% , от днес на Протест за изгонване на Бежанците от България , Меркел да си ги прибира и без тва всички искат в Германия

58

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости красивата жена, но журналистическата и кариера е доста слаба и ако някой ще отмъщава на журналисти, най-малко нея би избрал. Просто чете текст сричайки в предаването, изготвено от други репортери. Жената просто си е проправила път в заможните русенски среди около собственика на Нетъуркс интернет провайдъра, Свилен Максимов.

57

Българин

преди 5 години

Това е държавата, в която като си вървиш по улицата и може да те ликвидират България.

56

Иванов

преди 5 години

Румен Радийев доказа, че по време на неговото управление нещата започнаха лавинообразно да се сриват, срам за президентската институция!

55

Анонимен

преди 5 години

До до 56Не се прави на ударен, ЕДНИ И СЪЩИ БКПДС МЕТАСТАЗИ СА!!!

54

БСП ВИДИН

преди 5 години

Единствената алтернатива на България в тези трудни времена и непомнена жестока престъпност е БСП о Корнелия! Аз ще гласувам за Нинова, защото тя ще нареди нещата!